Translate

Δηλώστε λαθρομετανάστες να σωθείτε! 22 χιλιάδες δωρεάν σπίτια για αλλοδαπούς σε όλη την Ελλάδα

Μια ακόμη προκλητική και καθ’ όλα ρατσιστική παροχή μόνο για λαθρομετανάστες ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι του «δημοκρατικού» τόξου στην Ελλάδα να ζήσουν τον μύθο τους στη χώρα μας…

Συγκεκριμένα, την παροχή έκτακτης βοήθειας ύψους 209 εκατομμυρίων ευρώ προς την ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενίσχυση η οποία βεβαίως αφορά ΜΟΝΟ σε λαθρομετανάστες.
Στόχος της ρατσιστικής αυτής ενέργειας είναι να στεγαστούν λαθρομετανάστες σε όλη την ελληνική επικράτεια και επιπλέον, να τους διατεθούν χρεωστικές κάρτες δια των οποίων θα καλύπτουν τις υπόλοιπες ανάγκες τους!
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, θα παρέχει 22.000 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε διάφορες πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και περίπου 2.000 σπίτια στα νησιά. Η Κομισιόν δε, ανακοίνωσε ότι «στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των προσφύγων που ζουν σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Ελλάδα στους 30.000 μέχρι τα τέλη του 2017».
Για να μην καλλιεργούνται μάλιστα αυταπάτες και ψεύδη, σαν εκείνα στα οποία ειδικεύονται οι εκπρόσωποι του «δημοκρατικού» τόξου περί «φιλοξενίας των προσφύγων και όχι μόνιμης εγκατάστασης», ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την ανθρωπιστική βοήθεια, Χρήστος Στυλιανίδης, δήλωσε: «στόχος αυτών των νέων προγραμμάτων είναι να φύγουν οι πρόσφυγες από τις εγκαταστάσεις και να έχουν κανονική στέγη και να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν μια πιο ασφαλή και φυσιολογική ζωή»Την ίδια στιγμή, οι λαθρομετανάστες θα λαμβάνουν μία χρεωστική κάρτα με συγκεκριμένο ποσό μηνιαίως.
Αποδεικνύεται συνεπώς πέραν πάσης αμφιβολίας και επιφύλαξης πως «δημοκρατικό» τόξο και Ε.Ε. προσφέρουν αιματηρά Μνημόνια στους Έλληνες και πλήθος προνομίων στους λαθρομετανάστες, σε βαθμό μάλιστα τέτοιο ώστε πολλοί συμπατριώτες μας να συνειδητοποιούν πως η ζωή τους στο μνημονιακό προτεκτοράτο θα βελτιωθεί μονάχα… εάν δηλώσουν λαθρομετανάστες !
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com