Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ανακοίνωσαν, αλλά λίγοι το πρόσεξαν: Τέλος εποχής - Ιδρύεται το Παγκόσμιο Διαδικτυακό Φόρουμ vids

Ζούμε σε μία εποχή όπου κάθε ελεύθερη φωνή αντίστασης θα πρέπει να φιμώνεται παραδειγματικά, καθώς αποτελεί μέγιστη απειλή για την παγκόσμια εξουσία. Τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου το διαδίκτυο, που ακόμη και σήμερα παραμένει ίσως ο μοναδικός τρόπος διατύπωσης της ελεύθερης γνώμης. 

                                                                  Του Άρη Δημόπουλου

Όχι όμως για πολύ.  Η απόφαση πάρθηκε, το ανακοίνωσαν, ωστόσο ελάχιστοι αντιλήφθηκαν το τι πραγματικά έρχεται.
Προκειμένου να δώσουν την "λύση" στο παγκόσμιο "πρόβλημα" της τρομοκρατίας, του εξτρεμισμού και της βίας, οι ιθύνοντες των μεγαλύτερων εταιρειών που διαχειρίζονται τον χώρο των social media, κατέληξαν σε μία συμφωνία για την ενοποίησή τους, πάντα για το...γενικό καλό.
Ο λόγος γίνεται για το Παγκόσμιο Διαδικτυακό Φόρουμ, η ίδρυση του οποίου ανακοινώθηκε μόλις χθες Δευτέρα και φυσικά είναι γεμάτο...αγαθούς σκοπούς.
Γράφει πιο συγκεκριμένα η Guardian για το εν λόγω Φόρουμ:
Στο πλαίσιο του νέου Φόρουμ, οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα μοιράζονται μεταξύ τους τις καλύτερες πρακτικές σχετικά με τις τεχνικές ανίχνευσης και ταξινόμησης περιεχομένου χρησιμοποιώντας τη μηχανική μάθηση, ενώ παράλληλα θα καθορίσουν τις πρότυπες μεθόδους αναφοράς για την απομάκρυνση περιεχομένου που προωθεί την τρομοκρατία.
Επιπλέον, μέσω μιας σύμπραξης με την αντιτρομοκρατική επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών και μια σειρά οργανώσεων, οι τεχνολογικές εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα προσδιορίσουν τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης του εξτρεμισμού και της ρητορικής μίσους στο Διαδίκτυο, σεβόμενοι παράλληλα την ελευθερία της έκφρασης και το απόρρητο.
Η σύμπραξη αυτή θα έχει ως κύριο μέλημα να μην δημοσιεύονται περιεχόμενα που θα προσδίδουν σε θρησκευτικό ή άλλα είδη προσηλυτισμού, με το..."αντάλλαγμα" να παραβιάζονται ανά πάσα στιγμή οι λογαριασμοί όσων κριθούν ύποπτοι.
Πρόκειται για την αρχή του τέλους για το ελεύθερο διαδίκτυο;
Η σαφής εντολή είχε δοθεί -όπως από την πρώτη στιγμή σας είχαμε πληροφορήσει- από την τελευταία Σύνοδο των G20 πριν από έναν μήνα.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το αξιοπερίεργο είναι πως ουδείς τολμά να αντιδράσει.         prisonplanet

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.