Translate

Eισαγωγή στην πραγματική Γήινη ιστορια

Μια μικρή περίληψη του τι περίπου έχει συμβεί στον πλανήτη τα τελευταία 40.000 χρόνια.    Επί εποχής Κρόνου  (το Κρόνιο άντρο είναι απέναντι από το άντρο του δια στο οροπέδιο στο Λασίθι .  Αρα και ο Κρόνος  ζούσε στον ευρύτερο ελληνικό χώρο. Στην Κρήτη.) οι άνθρωποι ζούσαν ειρηνικά.

Γιατί ο Δίας διασάλευσε αυτή την τάξη ? 
  Πρέπει να έρθει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.  Nα γεννηθεί από σπέρμα μιαρών εθνών (Νεφελίμ βασιλέα) και γυναίκας ανθρώπων (Κρονίδος εκ φυλής Δάν)  ο λεγόμενος αντίχριστος.  Και να χαρεί ο σατανάς γιατί θα έχει δικαιωθεί για το ότι ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να εκπληρώσει το ΘΕΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ.  το 666 συμβολίζει την τριπλή πτώση του ανθρώπου. Η πρώτη έγινε όταν ο άνθρωπος διαχωρίσθηκε σε ψυχή (ΕΥΑ) και νού (ΑΔΑΜ) και εγκατέλειψε τον Ουρανό.  Η δεύτερη έγινε όταν τα ΔΙΕΣΤΩΤΑ (ανδρας και γυναίκα, ψυχή και νους, Εύα και Αδάμ)  παρέβησαν την εντολή του θεού και άφαγαν από τον καρπό του δένδρου της σοφίας και εκδιώχθησαν από τον  παράδεισο. Η τρίτη θα είναι όταν δηλώσουν σα θεό τους το γέννημα της ανομίας. Τον αντίχριστο, το σπέρμα Νεφελίμ που θα γεννηθεί από γυναίκα ανθρώπου.   
  
 Να επανέλθη λοιπόν η εξουσία των Νεφελήμ επί των ανθρώπων…  Να γίνουμε πάλι δούλοι και τροφή τους…
Και δυστυχώς αυτό θα γίνει κάποτε...  Βλέπετε οι Νεφελήμ υπάρχουν.  Είναι οι ΓΩΓ και ΜΑΓΩΓ της Αποκάλυψης του Ιωάννου.
"κ 7 Και οταν τελεσθη τα χίλια ετη, λυθήσεται ο Σατανας εκ της φυλακης αυτου, 8 και εξελεύσεται πλανησαι τα εθνη τα εν ταις τέσσαρσιν γωνίαις της γης,τον Γωγ και Μαγώγ, συναγαγειν αυτους εις τον πόλεμον, ων ο αριθμος αυτων ως η αμμος της θαλάσσης. 9 και ανέβησαν (ΑΠΌ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΓΩΓ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ? ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΤΗΣ.. ΟΙ 'ΑΤΑΝΤΕΣ' ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΓΗ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΤΗΝ "ΚΟΙΛΗ ΓΗ". ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.. ) επι το πλάτος της γης και εκύκλευσαν την παρεμβολην των αγίων και την πόλιν την ηγαπημένην. και κατέβη πυρ εκ του ουρανου και κατέφαγεν αυτούς. 10 και ο διάβολος ο πλανων αυτους εβλήθη εις την λίμνην του πυρος και θείου, οπου και το θηρίον και ο ψευδοπροφήτης, και βασανισθήσονται ημέρας και νυκτος εις τους αιωνας των αιώνων. "      Ιωάννου Αποκάλυψις
Και υπάρχουν στα ΤΑΡΤΑΡΑ, στο κέντρο της γης, σφραγισμένοι με 72 σήραγγες πολλών χιλιομέτρων. Αυτές που θα ανοίξει ο 7ος 'άγγελος' της Αποκάλυψης...     Αυτές , μέσα στις οποίες τους έκλεισε ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ - ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΗΜ - ΔΙΑΣ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΓΕΝΗΤΟΡΑΣ ΤΩΝ 'ΕΛ' ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΗΘΕΙΣ 'ΔΙΚΑΙΟΣ' από τους ανθρώπους, διότι απαγόρευσε τη βρώση ανθρώπων από Νεφελίμ και Γίγαντες.   Και συνέχισαν να τους κλείνουν μέσα στα ΤΑΡΤΑΡΑ πολλοί ΕΛ στρατηγοί ,  των οποίων οι ιστορίες 'σβύστηκαν' στο διάβα των αιώνων.  ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΥΠΕΡΙΩΝ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ και τόσοι άλλοι. Ηρακλής και Μέγας Αλέξανδρος.  Ο τελευταίος που το έκανε και τους έκλεισε στην πύλη παρά την Αορνο Πέτρα , στην Ινδία.  
Πάντα λοιπόν στην ιστορία του πλανήτη υπήρχαν εκείνοι που γνώριζαν καλά το κρυμμένο μυστικό. Πάντα υπήρχαν αυτοί που κυνηγούσαν τους Νεφελίμ και τους έκλειναν στα Τάρταρα όταν τυχόν συνέβαινε να βγαίνουν έξω.   Αυτοί ήταν οι 'ΕΛ' και αυτοί οι άνθρωποι που βοηθούσαν στο έργο αυτό και ήξεραν το μυστικό τους ήταν η λεγόμενη ΟΜΑΔΑ 'Ε'.
KΡHTH. Οροπέδιο Λασιθίου. Κρόνιο Αντρο. Η κατοικία του Νεφελίιμ Κρόνου.
Πίσω από τους ‘θεούς’ της ελληνικής και όλων των μυθολογιών  - από Ινδιάνους- Ίνκας – Ινδούς – Oυνους – Gαλατες –Κέλτες- Αφρικανούς – ιθαγενείς Αυστραλίας – Mογγολους – Λευκομογγολους Σαξωνες ’γγλους και Γερμανούς εκ Ασίας καταγόμενους (δες τις 72 φυλές του Νώε .. ) – ασιατικές φυλές λοιπές – Ιάπωνες – και όλος ο πλανήτης γενικά – αλλά και τον Κρόνο, κρύβονται οι Νεφελήμ...
Οι Νεφελήμ είναι 2 βασικών κατηγοριών (ΛΕ ή ΟΛΥΜΠΙΟΙ ή ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και οι Κρονίδες ) και 17 ειδών. 17 είναι οι κολώνες του Παρθενώνα, του ναού , να μας τους ...θυμίζουν.  προς τιμιν  τους… να μη μας δια-φεύγει.  Βέβαια ο ναός ,  ο πρώτος ναός, όχι ο σημερινός , ανεγέρθη προς τιμήν του Θησέως που ξεκλήρησε το γένος των Νεφελίμ ΜΙΝΟΤΑΥΡΩΝ στην Κρήτη. Οι Κρητικοί  είχαν τους νεφελίμ εκείνους σαν θεούς τους.  Και καταδεχόντουσαν να τους τρέφουν με αίμα αδερφικό από την ...Αθήνα.  Παρθενών.  Των παρθένων.  Αυτών που κάθε χρόνο καταβρόχθιζαν οι Νεφελίμ Μινόταυροι. Οι υιοί του 'βασιλέως'  των Κρητών , ΜΗ ΝΟΑ.   ΕΝΑΣ ΜΗ ΝΟΑΣ δεν είναι άνθρωπος. Ανθρωπος = νόας. Νόας = Αδάμ. Ο Μίνωας δεν ήταν άνθρωπος. Ανθρωπόμορφος νεφελίμ ήταν ...  και οι μινόταυροι ήταν φυσικά παιδιά του...      (*)
Αν κανείς προσπαθήσει να κάνει μια ανάλυση στα γένη τους θα εκπλαγεί. Μινώταυροι, Κένταυροι, Σάτυροι, Τραγόμορφοι, Πτηνομορφοι, Λεοντόμορφοι, Γρυπές, Βρικόλακες, Λυκάνθρωποι, ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ, Φιδόμορφοι (προφανώς το γένος του ΕΡΕΧΘΕΑ που ζούσε πέριξ της Ακρόπολης των Αθηνών), ψαρόμορφοι (προφανώς το γένος του ΚΕΚΡΩΠΑ που ζούσε πέριξ της Ακρόπολης των Αθηνών και η ΑΘΗΝΑ εξεδίωξε στην Β.ΕΥΒΟΙΑ, στη χερσόνησο της Λίχας, ένθα και η δεύτερη Αθήνα…),  Κεφαλή ανθρώπου σώμα βοδιού πτερωτού (ο βασιλειάς ΒΑΑΛ των Περσών που δημιούργησε όλες τις διαμάχες με τους Έλληνες, αλλά στην πραγματικότητα τον ΔΙΑ αντιπάλευε.. Εξ ου το γεγονός ότι ο ΔΙΑΣ διέταξε στο ιερό της Σίβας στην Αίγυπτο να διαλύσει την Περσέπολη ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, όστις εγνώριζε με ποιους αντιπάλευε..) είναι τα πιο γνωστά είδη. Βρίθουν στην Ελληνική μυθολογία , όπως και στις μυθολογίες όλων των λαών..  Στην ορθοδοξία τους συναντάμε σε πλήθος τοιχογραφιών σε παλιές μονές  (μονή ΓΑΛΑΤΑΚΙ στη Λίμνη , Εύβοια)  όπου σε μια περίοδο ζουν ειρηνικά με τους ανθρώπους. Υπάρχει και το κόκκινο γένος , τραγόμορφο με μορφή διαβόλου..
 
Ανω.  Οι Ινδοί (γύφτοι)  είναι οι πιστότεροι οπαδοί του Κρόνου. Ορκισμένοι εχθροί των ΕΛ και Ελλήνων.
Η πρώτη αναφορά σε ανθρώπους στην Ελληνική μυθολογία γίνεται στη Θήβα, την χώρα των ΓΩΓ ή Νεφελήμ (εκεί υπήρχε το γένος των νεφελήμ "ΣΦΙΓΞ"  - εικόνα κάτω αριστερά - το οποίο έτρωγε ανθρώπους , γνωστή είναι η ιστορία του ΟΡΕΣΤΗ ) την οποία για αυτό ακριβώς το λόγο, διέλυσε εκ βάθρων ο Μ. Αλέξανδρος. Οι ΘΗΒΑΙΟΙ ήταν πάντα με το μέρος των ΠΕΡΣΩΝ.   Κανείς βέβαια δεν θα σας πει  το γιατί... Ούτε να το ερευνήσει...   ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ σε πόλεμο ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "θεό " ΝΕΦΕΛΗΜ - ΒΑΣΙΛΕΑ, "ΑΧΟΥΡΑ ΜΑΖΔΑ".   ΑΥΤΟΣ Ο ΓΩΓ, ΕΛΕΓΧΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.   ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΗΤΑΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΩΜΑ ΒΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ( κάτω δεξιά φωτογραφία,  από Περσικό γλυπτό )...   Αλλωστε  η λέξη ΘΗΒΑ αποτελεί σαφή αναγραμματισμό της λέξης ΒΑΘΗ.  Τα Βάθη ,  είναι γνωστό ότι συνδέονται με τα ΤΑΡΤΑΡΑ, τον τόπο που ο ΔΙΑΣ ενέκλεισε τους αντιφρονούντες Νεφελίμ ή Τιτάνες.  Δηλαδή στα έγκατα της γης.   
    
Γνωστό ότι στην πάμπλουτη αυλή των Περσών βασιλέων υπήρχαν πάντα πολλοί Ελληνες φιλόσοφοι τους οποίους οι ίδιοι προσκαλούσαν να διδάξουν αυτούς και τα παιδία τους. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΤΩΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ?  Λεπτομέρειες και απαντήσεις θα βρείτε στην τραγωδία "ΠΕΡΣΕΣ". Εκεί φαίνεται ο ύπουλος ρόλος της ΕΒΡΕ - Κρονίδας- βασίλισσας των Περσών στο να πείσει το Βασιλέα ώστε να κάνει πόλεμο κατά των ... Ελλήνων.  Ειχε δει ΟΡΑΜΑ - προφανώς της παρουσιάσθηκε  Ο ΑΧΟΥΡΑ ΜΑΖΔΑ σε ενύπνια υποβολή - και είπε στο σύζυγό της βασιλέα των Περσών, ότι της μίλησε κάποιος "θεός" ..  Ο ΑΧΟΥΡΑ ΜΑΖΔΑ, όπως φαίνεται και στα γλυπτά των Περσών, ΚΑΤΗΓΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΦΕΛΙΜ ΓΕΝΟΣ "ΣΦΙΓΞ" ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΗΒΕΣ...  ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ "ΣΦΙΓΚΟΣ' (φωτογραφία κάτω αριστερά). 
  
       Aναλογισθήκατε ποτέ γιατί οι Σφίγγες στέκονται πάνω από τη δανειστική βιβλιοθήκη των Αθηνών δηλαδή το βασικό κέντρο γνώσης των Αθηνών  -  σε στάση υποταγής , όπως τα σκυλάκια στον αφέντη τους ? mpakis products lw 720x90 Oι ΄΄εγρήγοροι΄΄ είναι οι ΓΩΓ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ του Ιωάννου, οι ΝΕΦΕΛΙΜ του ΕΝΩΧ.  Αυτό το ΄΄μεγάλο μυστικό ΄΄΄  το έχουν τοποθετήσει σε τόσο ΄΄κεντρικά΄΄, πνευματικό σημείο...  Ομως αυτοί που τα τοποθέτησαν  εκεί  γνωρίζουν άραγε ότι τα τέρατα υποτάχθηκαν σε αυτούς που με τις πράξεις τους τα δημιούργησαν  Δηλαδή στους "ΕΛ" ή Ολύμπιους 'θεούς', Νεφελίμ εκ του γένους Διός, υιού Κρόνου.                                πηγη

συνεχίζεται ...

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com