Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χάρτες του Τρίτου Ράιχ για την Κοίλη Γη vid

Σε παλαιότερο άρθρα είχαμε αναφέρει τι έκαναν οι Ναζί στην Ανταρκτική, για τη βάση που δημιούργησαν εκεί και για την τεχνολογία των ιπτάμενων δίσκων που κατείχαν.

  Τώρα έρχεται στη δημοσιότητα ένα βίντεο, που δείχνει χάρτη του 1944, τον οποίο κατείχε το 3ο Ράιχ και δείχνει λεπτομερώς, όχι μόνο τα περάσματα που χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί για να μπούν στην υπόγεια βάση, αλλά και ολόκληρο χάρτη αναπαράστασης και των δυο ημισφαιρίων της Κοίλης Γης.

ΔΕΣ:

Οι Invisible Lycans" σπάνε" τη... συνωμοσία της σιωπής για την Κοίλη Γη!

7spymania.blogspot.com/2017/02/invisible-lycans-vid.html
Translate this page
Feb 18, 2017 - 7SPY: Κούφια Γη: Ενδείξεις και Αποδείξεις ...7SPYΚΟΙΛΗ ΓΗ ... Jan 6, 2015 - Η έννοια της κοίλης Γης αναφέρεται πολύ συχνά σε λαογραφικά ...

7SPY: ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ Ο.Ε.Α. vid

7spymania.blogspot.com/2017/05/vid_5.html
Translate this page
2 days ago - Τι έχουν να κρύψουν;;; Μήπως η θεωρία της κοίλης Γης που υποστηρίζει και το τμήμα ... Τέσσερις Εξωγήινες φυλές,η Γη και ένας διαστρικός .

7SPY: Κουφια γη-Ντοκυμαντερ/Μερος 2/Ελληνικοι υποτιτλοι/Hollow ...

https://7spymania.blogspot.com/.../2-hollow-earth-documentarypart... - Translate this page
Nov 8, 2014 - Κουφια γη-Ντοκυμαντερ/Μερος 2/Ελληνικοι υποτιτλοι/Hollow earth-Documentary/Part 2 .... ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ 7SPY. CLICK ΠΑΝΩ ...

7SPY: Κούφια Γη: Ενδείξεις και Αποδείξεις

7spymania.blogspot.com/2016/09/blog-post_4.html
Translate this page
Apr 9, 2016 - Έχετε αναρωτηθεί ποτέ το κατά πόσο “γήινοι” είμαστε; Μήπως η λέξη γήινος υποδεικνύει αυτόν που ζει μέσα στη Γη; Μήπως λοιπόν είμαστε ...

7SPY: ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ - ΠΥΛΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ

7spymania.blogspot.com/2014/01/blog-post_1648.html - Translate this page
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ - ΠΥΛΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ. Οι Πύλες ... Αναρτήθηκε από 7SPY στις 1/11/2014 06:58:00 μ.μ. Αποστολή με ... (διαδραστικός χάρτης).

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.