Translate

Η Μέριλιν Μονρόε πέθανε επειδή ήξερε πολλά για τα Α.Τ.Ι.Α.; vid

808689
Ένα αμφιλεγόμενο νέο ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι η διάσημη ηθοποιός δολοφονήθηκε επειδή γνώριζε πάρα πολλά για τα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ).


Με τίτλο «Unacknowledged» και σε σκηνοθεσία του Michael Mazzola, το ντοκιμαντέρ που καλύπτει μια σειρά θεωριών συνωμοσίας, προβάλλει και την ιδέα ότι η ηθοποιός Μέριλιν Μονρόε, που πέθανε μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, δολοφονήθηκε επειδή γνώριζε πάρα πολλά πράγματα για το φαινόμενο των ΑΤΙΑ και είχε απειλήσει να παραδώσει διαβαθμισμένα έγγραφα στο ευρύ κοινό.
Η ταινία,του αμφιλεγόμενου επίσης ερευνητή Δρ. Steven Greer, υποστηρίζει ότι η ηθοποιός είχε στην κατοχή της έγγραφα από την υποτιθέμενη συντριβή ΑΤΙΑ του 1947 στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού.
Ο ηθοποιός Burl Ives ισχυρίζεται επίσης ότι η Μονρόε δεν πέθανε  από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως πιστεύεται γενικά.
«Τα καλύτερα στοιχεία για την εξωγήινη επαφή, που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες, παρουσιάζονται με άμεσες μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, έγγραφα και υλικό για Ιπτάμενα Αντικείμενα, 80% των οποίων δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ», αναφέρει στην περίληψη του το ντοκιμαντέρ.
Ένα μικρό τρέιλερ από το ντοκυμαντέρ, μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com