Translate

Συγκλονιστικές εικόνες: Σε θέσεις μάχης ο Στρατός της Β.Κορέας – Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεωρεί τα στρατεύματα: «Αμερικανοί είμαστε έτοιμοι»- Δείτε εικόνες και videο

Image result for Συγκλονιστικές εικόνες: Σε θέσεις μάχης ο Στρατός της Β.Κορέας – Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεωρεί τα στρατεύματα: «Αμερικανοί είμαστε έτοιμοι»- Δείτε εικόνες και videοΌλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη στη Κορεατική Χερσόνησο με τις εικόνες να είναι αποκαλυπτικές. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επιθεωρεί και παρακολουθεί στις στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά. Oι φωτογραφίες και το βίντεο δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα
λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τις ΗΠΑ με την επιχειρησιακή ενεργοποίηση του THAAD να ανεβάζει και άλλο την ένταση. 
Οι ειδικοί αναλυτές λένε ότι ο Κιμ παρουσίασε λιγότερο από το 2% των πυροβόλων του!
Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίσει τη Βόρεια Κορέα ως το πιο σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί και οι ΗΠΑ στέλνουν δυο από τα πιο βαριά «χαρτιά» του Αμερικανικού Στόλου στην περιοχή και ήδη στη Νότια Κορέα βρίσκονται τμήματα του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD, ο Κιμ Γιονγκ Ουν περνά στην αντεπίθεση για να κερδίσει!
Την Τετάρτη (26.04.2017) το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Rodong Sinmum έδωσε στη δημοσιότητα σειρά φωτογραφιών (εντυπωσιακών είναι η αλήθεια) από τις ασκήσεις που έγιναν στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του στρατού της Βόρειας Κορέας από το βλέμμα του Ανώτατου Ηγέτη της χώρας, ο οποίος έφτασε στο σημείο με ανοιχτή Mercedes και συνοδευόμενος από τους κορυφαίους στρατηγούς του.
Και αφού τον υποδέχτηκε η ηγεσία των στρατευμάτων, ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε την παρέλαση στην οποία συμμετείχαν στρατιώτες απ’ όλα τα Σώματα, μετά πήρε τα κιάλια του και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η στρατιωτική άσκηση.
Υποβρύχια έκαναν επιθέσεις με τορπίλες σε πολεμικά πλοία του «εχθρού», την ώρα που μαχητικά και βομβαρδιστικά έκαναν χαμηλές πτήσεις πάνω από τη θάλασσα και έριχναν βόμβες στους στόχους.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα πάντα με το επίσημο πρακτορείο, επαινούσε τους άνδρες των υποβρυχίων και τους πιλότους για την ετοιμότητα και την ευστοχία τους και δήλωνε πανέτοιμος για μάχη με τους Αμερικανούς!
Περισσότερα από 300 μεγάλου διαμετρήματος αυτοκινούμενα πυροβόλα παρατάχθηκαν στην ακτή και άνοιξαν πυρ συντονισμένα!
«Οι γενναίοι πυροβολητές έπληξαν ικανοποιητικά στους στόχους και οι βολές τους ήταν πολύ σωστές, απέδειξαν τη δύναμη των πυροβόλων μας, δίνοντας μια ανελέητη τιμωρία στις εχθρικές δυνάμεις» δήλωσε ο Κιμ Γιογνκ Ουν, μεταδίδει το Rodong Sinmum.
«Όσο υπάρχει ο ηρωικός Λαϊκός Στρατός, απεριόριστα πιστός στο Κόμμα, η σοσιαλιστική μητέρα πατρίδα είναι απόρθητη και η μέρα της τελικής νίκης θα έρθει», φέρεται να είπε επίσης ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας!

pentapostagma

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com