Translate

ALERT... Ρωσία-Κίνα-Β.Κορέα: «ΗΠΑ-Ν.Κορέα να σταματήσουν εδώ και τώρα τις ασκήσεις και να αποσύρουν το THAAD – Σχεδιάζουν πυρηνικό πλήγμα εναντίον μας» VIDEOS

ΗΠΑ: «Είμαστε σε ακτίνα βολής εναντίον Β.Κορέας»
Το Πεκίνο απαιτεί άμεσα από ΗΠΑ-Νότια Κορέα να σταματήσουν της στρατιωτικές ασκήσεις ενώ ο άξονας Ρωσίας-Κίνας απαντά με μια κοινή φωνή με την ένταση να χτυπάει κόκκινο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κίνα και Ρωσία απαιτούν από ΗΠΑ και Νότια Κορέα να
σταματήσουν τις κοινές ασκήσεις και να αποσύρουν το THAAD (Terminal High Altitude Area Defense). Παρακάτω δείτε βίντεο και εικόνες από την ανάπτυξη του αντιπυραυλικού συστήματος.
Στα πλάνα που μετέδωσε η νοτιοκορεατική τηλεόραση φαίνονται μεγάλα φορτηγά με εξοπλισμό που σχετίζεται με την εκτόξευση πυραύλων να μπαίνουν σε ένα γήπεδο γκολφ στην πόλη Σεοντζού το πρωί της Τετάρτης.Ωστόσο εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης αυτής συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν κατά της παρουσίας των πυραυλικών συστημάτων υποστηρίζοντας ότι αποτελούν κίνδυνο για το περιβάλλον ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρούσεις με την αστυνομία.
Tην ίδια στιγμή ο Αμερικανός Ναύαρχος είπε ότι το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson βρίσκεται σε ακτίνα βολής!
O διοικητής της Διοίκησης Ειρηνικού, Ναύαρχος Harry B. Harris, προειδοποίησε τη Βόρεια Κορέα να μην πραγματοποιήσει καμία απόπειρα εναντίον του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ότι επιχειρήσει να πετάξει θα πεθάνει»
Η Κίνα απαίτησε από Ουάσινγκτον και Σεούλ να αποσύρουν άμεσα το αντιπυραυλικό THAAD το οποίο έχει ήδη αναπτυχθεί στη Ν.Κορέα.
«Η Κίνα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προασπίσει τα συμφέροντα της « πρόσθεσε ο Geng.
Ταυτόχρονα, σοβαρότατες κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σχηματίσει και οργανώσει ένα πιθανό πυρηνικό χτύπημα εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας, εκτόξευσε την Τετάρτη ο Ρώσος στρατηγός Βίκτορ Πόζνικιρ, αναπληρωτής επικεφαλής του κύριου επιχειρησιακού τμήματος του Γενικού Επιτελείου.
Ο Ρώσος στρατηγός τόνισε πως η πυραυλική ομπρέλα που έχουν σχηματίσει οι ΗΠΑ στην Ευρώπη, στη Βόρεια Θάλασσα, αλλά και στον Ειρηνικό και Ινδικό Ωκεανό, στρέφονται εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας, αποτελώντας άμεση απειλή.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com