Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

''Δραματικές'' εξελίξεις στην Τουρκία: Οριστική ταφόπλακα στην τουρκική οικονομία- Tέλος για την ηλεκτρονική σελίδα booking.com – Βλέπει εμφύλιο ή πραξικόπημα


Οριστική ταφόπλακα στην τουρκική οικονομία και τα χειρότερα θα λάβουν χώρα πολύ σύντομα στην Τουρκία μετά και τις ταξιδιωτικές οδηγίες από ΗΠΑ, Ισραήλ και Ρωσία: δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης διέταξε
την Τετάρτη την παύση λειτουργίας της παγκοσμίου εμβέλειας ηλεκτρονικής σελίδας booking.com.Μιλάμε για συντριπτικό πλήγμα στον τουρκικό τουρισμό.
Yπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι η εξέλιξη αυτή είναι απόρροια του γεγονότος ότι η εταιρεία κολοσσός αμφισβητούσε ότι από 10 Μαϊου και μετά θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής της και έβλεπε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πράγμα που σημαίνει εμφύλιο ή πραξικόπημα. Γι αυτό και ακολουθούσε πολύ σκληρή τακτική στις πληρωμές από τους Τούρκους.
Oι Τούρκοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού είναι συγκλονισμένοι από την εξέλιξη αυτή και ήδη κάνουν λόγο για την οριστική ταφόπλακα στον τομέα αυτόν της τουρκικής οικονομίας.
Ήδη λόγω της γενικότερης ανασφάλειας που επικρατεί στην Τουρκία και της επιθετικής ρητορικής πολιτικής του Ερντογάν απέναντι στη Δύση παρατηρείται κατάρρευση ως προς τις κρατήσεις και τις προγραμματισμένες αφίξεις τουριστών στην Τουρκία για το 2017.
Εν τω μεταξύ δεν έχει αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των Ρώσων πολιτών ως προς τον παραδοσιακό τουριστικό προορισμό τους, την Τουρκία, ενώ παρατηρείται απλώς μια σταθεροποίηση των επισκεπτών από τις ισλαμικές χώρες.
Την ίδια ώρα και επειδή ο παγκόσμιος τουρισμός αποτελείται από συγκοινωνούντα δοχεία στην Ελλάδα αναμένεται μια αύξηση της τάξεως του 70% στις αφίξεις κατά τους Γερμανούς και μια αύξηση κατά 40% κατά το διεθνές πρακτορείο «Thomas Cook».
Στα πλαίσια αυτά και όπως διαμορφώνονται οι συνθήκες και μετά την ανανέωση της δυνατότητας να προσέρχονται Τούρκοι επισκέπτες στα νησιά του ανατολικού αιγαίου χωρίς βίζα, αναμένεται αύξηση του αριθμού των Τούρκων πολιτών που θα επισκεφτούν και φέτος την Ελλάδα.
Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ
Μετά από αγωγή που κατάθεσε η Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας, το πέμπτο πρωτοδικείο της Κωνσταντινούπολης αποφάσισε την παύση των δραστηριοτήτων της Booking.com στην Τουρκία.
Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων δήλωσε στην εφημερίδα ότι όσοι έκαναν στο παρελθόν κρατήσεις μέσω της ολλανδικής ιστοσελίδας δεν θα αντιμετώπιζαν προβλήματα από το Νόμο.
Το Booking.com είχε καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν από την επιτροπή ανταγωνισμού της Τουρκίας και είχε καταβάλλει περίπου 750.000 ευρώ σε πρόστιμα.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Κλείνουν Ένα Ένα Τα Αεροδρόμια Για Τους Έλληνες!

Η Ελλάδα de facto εκτός Σένγκεν - Ακόμα και ευρωβουλευτές περνάνε από έλεγχο (photo)Tο «γερμανικό παράδειγμα» επιβολής εξονυχιστικών ελέγχων στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα ακολουθούν ολοένα και

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...