Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Βέλγιο αρνείται να δώσει βίζα σε Τούρκους ιμάμηδες- Τα τουρκικά Τζαμιά στην ΕΕ παραρτήματα της ΜΙΤ – Αθήνα ακούει;

Στην Ελλάδα τους αφήνουν ελεύθερους να αλωνίζουν με «επαγγελματικά» όπλα και στο εξωτερικό μιλούν ξεκάθαρα για έργο της ΜΙΤ.

Η τουρκική κυβέρνηση έχει μετατρέψει εκατοντάδες τζαμιά στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της δυτικής Θράκης σε «παραρτήματα» πληροφοριών της ΜΙΤ, λαμβάνοντας πληροφορίες επί παντός επιστητού.
Σε πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο (Γερμανία: Έφοδος σε σπίτια ιμάμηδων υπόπτων για κατασκοπία υπέρ της Τουρκίας), είχαμε επισημάνει ότι η αστυνομία στη Γερμανία μετά από έφοδο στα διαμερίσματα τεσσάρων ιμάμηδων, ανακάλυψε ότι αυτοί διενεργούσαν κατασκοπεία για λογαριασμό της τουρκικής κυβέρνησης .
Το σχέδιο αυτό της Άγκυρας αφορά όμως πολλές ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένου και του Βελγίου.  
Οι βελγικές αρχές αρνήθηκαν να εγκρίνουν την βίζα σε τέσσερις Τούρκους ιμάμηδες.
Η απόφαση, η οποία ελήφθη από τον Theo Francken, Βέλγο υπουργό μετανάστευσης και υποστηρίχθηκε από το Συμβούλιο Δικαιοσύνης του Βελγίου .
Το 2017 και πάλι ο Francken απέρριψε τις αιτήσεις θεώρησης 12 Τούρκων ιμάμηδων επειδή στα Τζαμιά τους δίδονταν κηρύγματα με τα οποία δεν αναγνωρίζονταν το βελγικό κράτος.
Δέκα από τους ιμάμηδες αποδοκίμασαν την απόφαση,υποστηρίζοντας παραβίαση της ελευθερίας της πίστης.
Το Συμβούλιο όμως απέρριψε τις αιτήσεις τους με την αιτιολογία ότι οι ιμάμηδες δεν ακολουθούν το βελγικό δίκαιο, επειδή δεν ζουν στη χώρα.
Σύμφωνα με βελγική υπηρεσία πληροφοριών, υπάρχουν 65 τζαμιά που συνδέονται με την τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων (Diyanet) ενώ 30 τζαμιά βρίσκονται κοντά στο τουρκικό εθνικό κίνημα (Milli Görüs), το οποίο είναι στην λίστα παρακολούθησης της γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος για ριζοσπαστικές ισλαμιστικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του 2015, μόνο 82 από τα περίπου 300 τζαμιά είναι αναγνωρισμένα από το βελγικό κράτος, το οποίο καλύπτει ένα μέρος των μισθών των ιμάμηδων.
Τον Δεκέμβριο του 2016, ο Βέλγος υπουργός δικαιοσύνης Koen Geens ανακοίνωσε ότι διέταξε τις μονάδες ασφαλείας και πληροφοριών της χώρας να παρακολουθούν στενά τα τουρκικά τζαμιά, διότι η Άγκυρα είχε ζητήσει από τους ιμάμηδες να κατασκοπεύουν και να ενημερώνουν σχετικά τους Βέλγους πολίτες τουρκικής καταγωγής αν ακολουθούν το κίνημα Γκιουλέν.
Υπενθυμίζουμε ότι και ο Γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μάας έχει δηλώσει πως τέσσερις ιμάμηδες ήταν μέλη της Ditib, της μεγαλύτερης ένωσης τεμενών της Γερμανίας η οποία φέρνει ιμάμηδες από την Τουρκία για να υπηρετήσουν την κοινότητα των περίπου τριών εκατομμυρίων τουρκικής καταγωγής ανθρώπων που ζουν εκεί.

Είναι καιρός να αναθεωρήσουμε και εμείς στην χώρα μας την ασυλία που έχουν οι Τούρκοι παράνομοι Ιμάμηδες (μη διορισμένοι από το ελληνικό κράτος) που δρουν στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης διενεργώντας ύποπτες αποστολές που εκπορεύονται από την Άγκυρα.
Οι ίδιοι με κάθε ευκαιρία διοργανώνουν «πανηγύρια» και άλαλες «εκδηλώσεις» για να βρίσκουν αφορμή να καλούν Τούρκους επίσημους …για άλλους λόγους.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.