Translate

Τα... μεγάλα μέσα βάζει το παγκόσμιο κατεστημένο: Στην Ολλανδία οι αρχές ασφαλείας έδιναν πληροφορίες για τις κινήσεις του Βίλντερς σε συμμορία μαροκινών

Τα... μεγάλα μέσα βάζει το παγκόσμιο κατεστημένο: Στην Ολλανδία οι αρχές ασφαλείας έδιναν πληροφορίες για τις κινήσεις του Βίλντερς σε συμμορία μαροκινώνΔεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που η Κριστίν Λαγκάρντ είχε δηλώσει απερίφραστα την ανησυχία της για τις εκλογές στην Ολλανδία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, αφού εκεί αναμένεται μία πολύ ισχυρή αποτύπωση του πατριωτισμού και του Εθνικισμού στις κάλπες.
Το σύστημα βρίσκεται ενώπιον πολύ ισχυρών αναταράξεων από την άνοδο των εθνικών δυνάμεων σε ολόκληρη την Ευρώπη και προσπαθεί να βρει τρόπους να αποφύγει το αδιέξοδο. Έτσι τώρα άρχισε να βάζει μπροστά τα... μεγάλα μέσα.
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, στην Ολλανδία το πατριωτικό Κόμμα για την Ελευθερία αποφάσισε την αναστολή όλων των δημοσίων προεκλογικών εμφανίσεων του επικεφαλής των, ύστερα από την αποκάλυψη ενός ηχηρού σκανδάλου.
Το σκάνδαλο δεν αφορά, όπως θα ήλπιζαν οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης, το ίδιο το κόμμα, αλλά έναν αστυνομικό, που είχε διατεθεί από την υπηρεσία DBΒ, που είναι αρμόδια για την ασφάλεια των μελών της βασιλικής οικογένειας, διπλωματών και προβεβλημένων πολιτικών, στο κόμμα προκειμένου να ελέγχει την ασφάλεια διαφόρων σημείων για δημόσιες εμφανίσεις του.
Αυτός ο αστυνομικός, λοιπόν, ο οποίος ήταν μαροκινής καταγωγής, έδινε απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του Βίλντερς σε μία εγκληματική οργάνωση μαροκινών, προφανώς με απώτερο σκοπό την δολοφονία του, πριν τις εκλογές.
Σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση, από ό,τι φαίνεται είναι μπλεγμένο ολόκληρο το «δημοκρατικό τόξο» της Ολλανδίας, αφού τόσο ο Αρχηγός της Ολλανδικής Αστυνομίας, όσο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης έσπευσαν να υποβαθμίσουν την υπόθεση, ενώ ο ίδιος ο δράστης των διαρροών αφέθηκε ελεύθερος!
Ακόμα πιο σκανδαλώδες και ενδεικτικό της ενοχής του πολιτικού κατεστημένου είναι ο αστυνομικός κι ο αδελφός του, αμφότεροι πρώην μέλη της αστυνομίας της Ουτρέχτης, είχαν μπει και παλαιότερα στο στόχαστρο έρευνας για διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών. Γνώριζαν, δηλαδή, περί τίνος πρόκειται και παρόλα αυτά, με φανερό δολοφονικό σκοπούμενο, τον έβαλαν στην ασφάλεια του επικεφαλής του Κόμματος για την Ελευθερία, κονταροχτυπιέται στις σφυγμομετρήσεις με το Λαϊκό Κόμμα για Ελευθερία και Δημοκρατία (VVD) του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com