Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Ντόναλντ Τραμπ «δείχνει» Ομπάμα για τις διαρροές του Λευκού Οίκου και τις διαδηλώσεις εναντίον του

Ο Τραμπ «δείχνει» Ομπάμα για τις διαρροές του Λευκού Οίκου και τις διαδηλώσεις εναντίον του

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Μπαράκ Ομπάμα

και τους «ανθρώπους» του ότι οργάνωσαν τις διαδηλώσεις εναντίον του στους δρόμους μεγαλουπόλεων, σε αεροδρόμια και δημαρχεία κατά τις πρώτες εβδομάδες της προεδρίας του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Fox and Friends του φιλο-ρεπουμπλικανικού δικτύου Fox News ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε τον προκάτοχό του στο αξίωμα και τους συμμάχους του ότι κρύβονται πίσω απ’ τις διαρροές απόρρητων πληροφοριών απ’ τον Λευκό Οίκο στα ΜΜΕ, χωρίς, βεβαίως, να παρουσιάσει αποδείξεις.
Ο Τραμπ ρωτήθηκε κατά πόσον πιστεύει ότι εμπλέκεται ο Ομπάμα στη διοργάνωση των διαδηλώσεων, και εάν ναι, κατά πόσον αυτό συνιστά παραβίαση του λεγόμενου άγραφου κώδικα των προέδρων.
«Όχι, πιστεύω ότι βρίσκεται από πίσω. Επίσης πιστεύω ότι όλα αυτά είναι απλώς πολιτική. Έτσι έχουν τα πράγματα», είπε ο Τραμπ. Και συνέχισε:
«Ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει παρασκηνιακά... Πιστεύω ότι ο πρόεδρος Ομπάμα βρίσκεται πίσω απ’ αυτό επειδή δικοί του άνθρωποι βρίσκονται σίγουρα πίσω απ’ αυτό.»
Ρεπουμπλικανοί και συντηρητικά ΜΜΕ έχουν κατηγορήσει τον πρώην πρόεδρο ότι έχει ενορχηστρώσει τις διαδηλώσεις μέσω της Organizing for Action (ΟFA), μιας ομάδας προοδευτικών που διαμορφώθηκε κατά τις προεκλογικές εκστρατείες του Ομπάμα και της οποίας προϊσταται ο Τζιμ Μεσίνα, αναπληρωτής προσωπάρχης του Ομπάμα στη διάρκεια της πρώτης θητείας του και μάνατζερ της προεκλογικής του καμπάνιας το 2012.
Μολονότι οι θέσεις που πρεσβεύει η OFA προσιδιάζουν εκείνες του Δημοκρατικού Κόμματος και του Ομπάμα σε βασικά θέματα, δεν υπάρχουν αποδείξεις περί προσωπικής εμπλοκής του πρώην προέδρου με την ομάδα αυτή.
Την περασμένη εβδομάδα Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί ήρθαν αντιμέτωποι με οργισμένους ψηφοφόρους στις εκλογικές τους περιφέρειες σε δημαρχεία και τοπικές κυβερνητικές υπηρεσίες σ’ ολόκληρη τη χώρα. Είχαν προηγηθεί οι διαδηλώσεις που ξέσπασαν σε αεροδρόμια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Τραμπ.
Στη συνέντευξη με το Fox, o Τραμπ κατηγόρησε τον Ομπάμα και τους συμμάχους για πιθανή εμπλοκή στη διαρροή πληροφοριών απ’ τον Λευκό Οίκο.
«Κάποιες απ’ τις διαρροές πιθανώς να έγιναν απ’ αυτή την ομάδα», είπε.
«Ξέρετε, κάποιες απ’ τις διαρροές είναι πραγματικά πολύ σοβαρές γιατί άπτονται θεμάτων εθνικής ασφάλειας, αλλά καταλαβαίνω ότι έτσι είναι η πολιτική και πιθανώς έτσι θα συνεχίσει να είναι.»
Είναι εξαιρετικά σπάνιο για τα αμερικανικά ειωθότα ένας πρώην πρόεδρος να ασκεί κριτική στον διάδοχό του μεσούσης της θητείας του. Ωστόσο ο Ομπάμα άσκησε τον περασμένο μήνα σκληρή κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ για το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του επισημαίνοντας σε ανακοίνωση ότι «διαφωνεί ριζικά με τις διακρίσεις εις βάρος ατόμων λόγω των πιστεύω ή της θρησκείας τους.»
iefimerida

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,