Translate

Οι Τούρκοι απειλούν τις ζωές των »ερυθρόλευκων» – »Θα σας πετάξουμε στη θάλασσα» – »Οι Έλληνες οπαδοί θα συνηθίσουν το κρύο νερό»

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακοσ ελλασ“Πόλεμος” Ελλάδας – Τουρκίας ξέσπασε στα social media αμέσως μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για τη φάση των “16” του Europa League.
Οι Τούρκοι απειλούν τους “ερυθρόλευκους” ότι θα τους πετάξουν στη θάλασσα και υπενθύμιζαν ότι η Vodafone Arena είναι δίπλα στη θάλασσα.
Οι διαχειριστές της σελίδας του Ολυμπιακού προσπαθούν να σβήσουν πολλά από τα μηνύματα για να κατευνάσουν τα πνεύματα.
Οι Τούρκοι απείλησαν τους “ερυθρόλευκους” ότι θα τους πετάξουν στη θάλασσα και υπενθύμιζαν ότι η Vodafone Arena είναι δίπλα στη θάλασσα. Ειρωνευόντουσαν ότι θα συνηθίσουν οι Ελληνες οπαδοί το κρύο νερό…
Τα περισσότερα μηνύματά τους ήταν γραμμένα στα ελληνικά με τη βοήθεια του google translate.
Oι δε αναφορές τους για την καταστροφή της Σμύρνης είναι απανωτές.
Το εκπληκτικό είναι ότι και άλλοι Ελληνες άφησαν στην άκρη τις οπαδικές διαφορές τους με τους φίλους του Ολυμπιακού και ενοχλημένοι απ” όσα έγραφαν οι Τούρκοι τους απαντούσαν επίσης σε έντονο ύφος και ζητούσαν από τους “ερυθρόλευκους” να τους αποκλείσουν…

Στους λογαριασμούς της Μπεσίκτας τα σχόλια είναι αντίστοιχα και κάποιες φορές πιο χοντροκομμένα με αναφορές στον Κεμάλ Ατατούρκ.
Σε μια από τις εικόνες που πόσταραν είναι το πρόσωπο Κεμάλ  μονταρισμένο στο σώμα του Τούρκου μάγειρα που χειρίζεται… το αλάτι περίεργα. Μόνο που στην περίπτωση αυτή αντί για αλάτι πετάει στη θάλασσα ελληνικές σημαίες…
Η επίθεση βέβαια των φιλάθλων της Μπεσίκτας δεν είναι τυχαία, καθώς είναι οπαδοί του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ.
Στις αρχές του 1900 οι σύντροφοι του Ατατούρκ ιδρύουν τον πρώτο επίσημο αθλητικό σύλλογο, τον Οθωμανικό Αθλητικό Σύλλογο Μπεσίκτας. Το ποδόσφαιρο εισήλθε στο σώμα του Συλλόγου το 1910.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com