Translate

ΔΕΛΤΙΟ11: Χαϊβάνομαλάκες και βάλε ... His Master's Voice, τα Ρουφιανεξ ΕΚΟΥΜΟΥ αμερικανόπαιδα

Χαϊβάνομαλάκες και βάλε

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΛΤΙΟ11 ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Πανελλαδική Δημοσκόπηση της Palmos Analysis, διαπίστωσε ότι το 47% εκείνων που απάντησαν, θα ήθελαν να είχαν δοθεί αυξημένες αρμοδιότητες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για έλεγχο των Κρατικών Προϋπολογισμών. 

Μετά από επτά χρόνια λιτότητας και μνημονείων, το 47% πιστεύει ότι η

διεφθαρμένη γραφειοκρατία των Βρυξελλών, η Χούντα των Βρυξελλών δουλεύει για το «καλό» μας .
Τόσο Χαϊβάνομαλάκες. Το δε 86% θέλει η Επιτροπή να εχει περισσότερες αρμοδιότητες για την περίθαλψη των λαθραίων.
Δυστυχώς!
Δημοσκόπηση Σοκ. Χαϊβάνομαλάκες –τηλεθεατές με πατέντα , που τους τρεχουν τα σάλια για τους Θεσμούς και την Ευρώπη και περιμένουν βοήθεια από τον καλό κύριο Φεουγκά.

ΥΓ1. Και 6 στους 10 τάσσονται υπέρ της ευρωζώνης. 
ΥΓ2. Δώστους ρε Σακάτη. τα θέλει ο... κάλος τους!

His Master's Voice, τα Ρουφιανεξ ΕΚΟΥΜΟΥ αμερικανόπαιδα

Γελάνε στη Μόσχα με το πολιτικό σκουπίδι τον Τσιπρά που έβαλε την υπογραφή του για να πληρωθούν από τον ΟΗΕ οι κεφαλοκυνηγοί της Cia που θα συλλάβουν τον Πούτιν και τον Άσαντ ως εγκληματίες πολέμου!



Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ κατατέθηκε ψήφισμα για να συγκροτηθεί επιτροπή Έρευνας που «θα συλλέξει, θα εξετάσει και θα αναλύσει στοιχεία για τέλεση εγκλημάτων πολέμου αλλά και για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων και θα προετοιμάσει φακέλους για να δρομολογηθεί δίκαιη και ανεξάρτητη ποινική διαδικασία βάσει της διεθνούς νομοθεσίας…για τα εγκλήματα πολέμου τη Συρία».
Οι σκοπιμότητες πίσω από αυτή την «πρωτοβουλία» φάνηκαν και στην ψηφοφορία όπου πρώτες και καλύτερες οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τους άλλους δυτικούς και φυσικά τη Τουρκία υπερψήφισαν την πρόταση διότι πολύ απλά αυτοί βρίσκονταν από πίσω.
Αντίθετα, αρνητικά ψήφισε η ίδια η Συρία τονίζοντας ότι η σύσταση ενός τέτοιου μηχανισμού είναι κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις ενός κράτους μέλους του ΟΗΕ αλλά και χώρες όπως η Ρωσία και το Ιραν.
Η κοινοπραξία του επαναστάτη Τσιπρά, που έκλαιγε για τον Κάστρο, συντάχθηκε με τα… αφεντικά της θείας Cia , ψηφίζοντας ευρωπαϊκά «ναι» ως ουρά των Αμερικανών, των Τούρκων και των γερμανο-εβραίων.
Το ψήφισμα πέρασε με 105 ΝΑΙ , έναντι 15 κατά και 52 αποχών…      
                                                                                                                                    ΔΕΛΤΙΟ11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com