Translate

Επεισόδια και χημικά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στις Βρυξέλλες - Σε πανικό το αριστερό παρακράτος του Σόρος σε όλη την Ευρώπη! vid

Οι παρακρατικές δυνάμεις της άκρας αριστεράς (που στήνονται στα τέσσερα στους διεθνείς τοκογλύφους) συνεχίζουν την πανευρωπαϊκή εκστρατεία τους κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Βίαια επεισόδια, που έληξαν με την επέμβαση της βελγικής αστυνομίας και με εκτεταμένη χρήση χημικών, σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από τα γραφεία του ευρωπαϊκού εθνικιστικού κόμματος APF, βασικό πυρήνα του οποίου αποτελεί η Χρυσή Αυγή.
Μεταφέρουμε την είδηση αυτολεξεί από το Russia Today: Βρυξέλλες: Διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
"Μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το βράδυ της Πέμπτης ενάντια στη λειτουργία γραφείων της Χρυσής Αυγής στην έδρα του ευρωκοινοβουλίου. Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και διάφορες ακροδεξιές οργανώσεις είχαν εγκαινιάσει τα γραφεία τον Απρίλιο του 2016. Η πορεία διέσχισε το κέντρο των Βρυξελλών για να καταλήξει έξω από τα γραφεία της οργάνωσης, όπου υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να τα προστατεύσουν. Τελικώς, οι αντιφασίστες απωθήθηκαν με τη χρήση σπρέι πιπεριού".
Ο πανικός που προκαλεί στο Σύστημα η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει διαδοθεί πανευρωπαϊκά! Οι αντισυγκεντρώσεις των πληρωμένων, κρατικοδίαιτων αντιρατσιστών έχουν περάσει τα ελληνικά σύνορα και επεκτείνονται πανευρωπαϊκά. Αλήθεια, ποιο άλλο Πατριωτικό Κίνημα στον κόσμο γίνεται στόχος τέτοιας πολεμικής; Τα γεγονότα αυτά θα μπορούσαν να συγκριθούν μόνο με τις καραστημένες αντιδράσεις κατά του Τραμπ, που χρηματοδοτούνται από τον σιωνιστή Τζορτζ Σόρος.
Η λύσσα του βρώμικου διεθνούς κατεστημένου εναντίον μας αποδεικνύει πως η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος φόβος της διεθνούς τοκογλυφίας, που καταπιέζει τα Έθνη της Ευρώπης.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com