Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Google προειδοποιεί τους χρήστες ότι κυβερνητικοί προσπαθούν να τους χακάρουν!

Η Google φέρεται να στέλνει μια νέα σειρά από προειδοποιητικά email στους χρήστες, ενημερώνοντας τους ότι κρατικά επιχορηγούμενοι χάκερ μπορεί να προσπαθούσαν να κλέψουν τους κωδικούς πρόσβασης και να κάνουν μερικά παραπάνω βήματα για να ασφαλίσουν λογαριασμούς.
google-warns-users-of-government-backed-hack-attacks-on-their-accounts-510473-2 Google
Η Google εισήγαγε για πρώτη φορά στην πρακτική της το να προειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με στηριζόμενες από την κυβέρνηση επιθέσεις το 2012, αλλά αυτές τις μέρες ο αριθμός ηλεκτρονικών μηνυμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά, και φαίνεται ότι οι κυβερνοεπιθέσεις ξεκίνησαν από την Ρωσία.
Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση σχετικά με αυτή την άποψη, με τους Ρώσους χάκερ να πιστεύεται ότι προσπαθούν να εισχωρήσουν σε λογαριασμούς της Google. Μια έρευνα του Mountain View λέει πάντως ότι μόνο το 0,1 τοις εκατό των χρηστών θα πάρουν πραγματικά αυτές τις προειδοποιήσεις από την Google, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους να ήμαστε όσο πιο ασφαλείς γίνεται.
Πολλοί από εκείνους που έλαβαν τα προειδοποιητικά μηνύματα είναι δημοσιογράφοι ή καθηγητές υψηλού προφίλ, όπως o οικονομολόγος και αρθρογράφος των New York Times Paul Krugman και ο Jonathan Chait δημοσιογράφος σε περιοδικό της Νέας Υόρκης .
«Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι false alarm, αλλά πιστεύουμε ότι ανιχνεύτηκε εισβολή από κρατικά επιχορηγούμενους attackers που προσπαθούν να κλέψουν τον κωδικό πρόσβασης σας. Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερα γιατί οι χάκερ μπορεί να καταλάβουν περισσότερα και να αλλάξουν την τακτική τους, αλλά εάν είναι επιτυχείς οι επιθέσεις σε κάποιο σημείο θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας ή σε άλλες ενέργειες που κάνετε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας» λέει η Google.
Φυσικά, αν έχετε λάβει αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης και να ενεργοποιήσετε και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για να βεβαιωθείτε ότι η προσπάθεια hacking δεν είναι επιτυχής.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,