Translate

Επικεφαλής Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης: Να αποκρύπτουμε τα εγκλήματα των ισλαμιστών για να μην αυξάνεται η «ισλαμοφοβία»

Συνέντευξη στην «Καθημερινή» έδωσε o επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Δανιήλ Έσδρα.
Πέραν της ενημερώσεως ότι στην Αμυγδαλέζα πλέον παρέχεται στους λαθρομετανάστες παιδική χαρά, τηλεόραση, ψυγεία, air condition και wifi (ούτε ο... Σαμαράς να ήτανε), ο ιουδαίος επικεφαλής του ΔΟΜ έκανε μία ευθεία παρέμβαση στο τι ειδήσεις θα πρέπει να μεταδίδονται.
Συγκεκριμένα, είπε: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να είναι μέρος της λύσης, όμως πολλές φορές είναι μέρος της διαιώνισης της παραπληροφόρησης. Όλη αυτή η παραπληροφόρηση που έχει επικρατήσει στην Ευρώπη και όχι μόνο στη χώρα μας είναι από λάθος πολιτικές. Τα μεγάλα προβλήματα της τρομοκρατίας προέρχονται από ευρωπαίους πολίτες και όχι από αυτούς που θα διακινδυνεύσουν με τη βάρκα»
Βεβαίως, ο Έσδρα ψεύδεται, αφού η ισλαμική τρομοκρατία είναι συνδυασμός πολιτογραφημένων ισλαμιστών, μαζί με ισλαμιστές που ήρθαν ως πρόσφυγες. Και επειδή ο Έσδρα ψεύδεται, ενώ μιλά για παραπληροφόρηση, κανείς συμπεραίνει ευκόλως ότι αυτό που λέει είναι προτροπή για παραπληροφόρηση, δηλαδή για απόκρυψη της ισλαμικής εγκληματικότητας και τρομοκρατίας για να ξεγελιούνται οι ιθαγενείς.
Αλήθεια, γιατί δεν πάει αυτά να τα πει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου όταν ένας ανήλικος ρίχνει με μια σφεντόνα και η απάντηση έρχεται από το πυροβολικό και την αεροπορία;
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com