Translate

Τα Λαϊκά Κινήματα, οι λαϊκιστές και ο Κούλης εναντίον Βλαδίμηρου! ...που πας ρε κούλη;

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ εναντιον πουτιν

Τα Λαϊκά Κινήματα

Οι συνωμότες του παρασκηνίου, που πάντα ήσαν μειοψηφία, φοβούνται τα πλειοψηφικά λαϊκά κινήματα, που δίνουν απαντήσεις στις λαϊκές ανάγκες.Το φασιστικό κίνημα στην Ιταλία   και το Εθνικοσοσιαλιστικό στην Γερμανία του μεσοπολέμου, όπως και ο Περονισμός στην Αργεντινή  ήσαν τέτοια πλειοψηφικά λαϊκιστικά κινήματα. 
Ένα τέτοιο πολυσυλλεκτικό Λαϊκό Κίνημα έφερε τον Τραμπ στο Άσπρο Σπίτι και ένα άλλο ανάλογο στηρίζει τον Βλαδίμηρο. 

Τα λαϊκιστικά κινήματα είναι ρεύματα ιδεών που αντιστοιχούνται με τις πραγματικές   ανάγκες του λαού και αναπτύσσονται γύρω από έναν ηγέτη.

Χωρίς   Καουντίγιο, λαϊκίστικό κίνημα δεν γίνεται.  

Ο Κούλης ψήφισε κατά της Ρωσίας και βάζει τον Βλαδίμηρο στο ίδιο τσουβάλι με το Ισλαμικό Κράτος

Το φασιστικό ψήφισμα του Ευρω-κυνοβουλίου, που βάζει στο ίδιο τσουβάλι τη Ρωσία και το Ισλαμικό Κράτος το εισηγήθηκε μια Εβραία από την Πολωνία η Hanna Elżbieta Kawecka (Fotyga), πράκτορας της Cia από την εποχή της «αλληλεγγύης» και της απεργίας στα ναυπηγία του Γκντάνσκ, όπου ήταν υπεύθυνη διεθνών σχέσεων της απεργίας. Μετά έγινε και υπουργός εξωτερικών. Μίλησε και η Φραντσέσκα.
Το ψήφισε η πλειοψηφία των Ρουφιάνων-πρακτόρων.

Υπέρ ήταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (PPE Group), δηλαδή η Νεα Δημοκρτατία και ο Κούλης, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα(S&D Group), δηλαδή ΠΑΣΟΚ- Φώφη και αποδέλοιποι Η Συμμαχία των Φιλελευθέρων (ALDE) οι Οικολόγοι κλπ, (Verts/ALE Group). 

Εναντίον ήταν οι αριστεροί (GUE/NGL) και ο Επιτήδειος της Χρυσής Αυγής. 
Ο Κούλης και η Φώφη θα πρέπει να απολογηθούν στον Έλληνα μακάκα που τους ψήφισε για να τον εκπροσωπούν στο Ευρω-κυνοβουλίο.

Οι λαϊκιστές

Άλλαξαν τροπάριο. Πλέον δεν είμαστε «ακροδεξιοί», «ξενοφοβικοί», «ομοφοβικοί» «ευρω-σκεπτικιστές». Πλέον είμαστε «λαϊκιστές». Όπως ο Περόν και ο Αντρέας. 
Μου κάνει εντύπωση που δεν θυμήθηκαν οι ημέτεροι «μαρξιστές» και τον «Αυριανισμό». «Αυριανιστές» και ο Τραμπ, και ο Πούτν και η Λε Πέν.
Θυμίζω τον Οβριό «βάρδο» από τη ιουδαική Σαλανίκ.

«Λοιπόν ας έρθουν του Κουτσόγιωργα οι δασύτριχοι πολίτες και οι γνωστοί ιθαγενείς της «Αυριανής» οι τρωγλοδύτες, καλώς να έρθουν και οι φριχτοί μικρομεσαίοι να ξεσαλώσουν χωρίς αυτούς τα μαγαζιά ούτε το φως δε θα πληρώσουν».

Ο απόλυτος εβραϊκός φασισμός των περιούσιων αριστερών και αναρχικών του Σόρος.
                                                                                                   δελτίο των 11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com