Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Ρώσος ΥΠ.ΑΜ. διέταξε την δέσμευση πάνω από 4.000 σιδηροδρομικών βαγονιών για την μετακίνηση ρωσικών δυνάμεων προκαλώντας πανικό στο ΝΑΤΟ

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας αυξάνει κατακόρυφα την ένταση της μεταφοράς ρωσικών στρατευμάτων στη Λευκορωσία σιδηροδρομικώς, προκαλώντας κύματα ανησυχίας στο επιτελείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Ο αριθμός των βαγονιών  των ρωσικών σιδηροδρόμων  από μόνος του προκαλεί σοκ και δέος για το μέγεθος και την δύναμη της μεταφερόμενων δυνάμεων αλλά και των οπλικών συστημάτων. 
Η πολωνική ιστοσελίδα Defence24.pl αποκάλυψε την πληροφορία η οποία πυροδότησε ένταση και ανησυχία στους επιτελείς της συμμαχίας για τις προθέσεις του ρωσικού γενικού επιτελείου στην Βαλτική και στα δυτικά σύνορα .
Ο τεράστιος σε μέγεθος εξοπλισμός όπως αναφέρθηκε από την πολωνική ιστοσελίδα υποτίθεται ότι  δήθεν προορίζεται για τη μεταφορά των στρατευμάτων για τις ασκήσεις «Δύση-2017», οι οποίες όμως θα πραγματοποιηθούν στο έδαφος της Λευκορωσίας το επόμενο έτος, γεγονός που δεν αποτελεί «δικαιολογία»  .
Επίσης η εντολή του Ρώσου υπουργού άμυνας είχε το χαρακτήρα του κατεπειγόντως και φυσικά δεν αφορούσε «στρατιωτικές ασκήσεις»,  αλλά μεταστάθμευση  ενδεχομένως ενός σώματος στρατού μαζί με τον τεράστιο εξοπλισμό του .
Σε  σύγκριση,  το 2015 για τη μεταφορά ρωσικών στρατευμάτων  στην  Λευκορωσία , απαιτήθηκαν  125 στρατιωτικά οχήματα και δεσμεύτηκαν μόνο 50 βαγόνια τρένου.
Τώρα, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεσμεύουν  4126 βαγόνια τρένου για την  γειτονική χώρα, δηλαδή 80 φορές περισσότερους στρατιώτες και στρατιωτικό εξοπλισμό, από το 2015 , κάτι όμως που δεν βγάζει νόημα.
Προφανώς και έχουμε μαζική μετακίνηση σώματος στρατού και εξοπλισμού στα βορειοδυτικά ρωσικά σύνορα ως «απάντηση» στις νατοϊκές μετακινήσεις οπλικών συστημάτων. 
Την ίδια στιγμή το Κρεμλίνο αναγκάστηκε να δικαιολογήσει αυτήν την  δέσμευση σιδηροδρομικών συρμών συνδέοντας την με την αυξημένη δραστηριότητα του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας . !!
Σε άρθρο μας με τίτλο ( Ρώσος ΥΠΑΜ σε ΝΑΤΟ: «Η Ρωσία θα προβεί σε άμεσα αντίποινα στην Βαλτική» – Νέα ένταση επι ευρωπαϊκού εδάφους), είχαμε αναφέρει ότι ρωσική ανάλογη «απάντηση» με τις μετακινήσεις νατοϊκών δυνάμεων στην Βαλτική αναμένεται πολύ σύντομα από το Κρεμλίνο, πυροδοτώντας νέα ένταση επι ευρωπαϊκού εδάφους.
Ο ρωσικός στρατός από την εποχή του μεσοπολέμου έχει κατασκευάσει ένα τεράστιο σιδηροδρομικό δίκτυο με το οποίο σύμφωνα με νατοϊκούς ανωτάτους αξιωματικούς, δύναται  να μετακινήσει τεράστιες χερσαίες δυνάμεις μαζί με το βαρύ εξοπλισμό τους «οπουδήποτε απαιτηθεί» , μέσα σε  σύντομο λογικά διάστημα.
Αυτό το πλεονέκτημα μαζί με την συμβολή και την γαλούχηση του ρωσικού πληθυσμού στα εθνικοπατριωτικά ιδεώδη και την ορθοδοξία, δίνουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη σύρραξη με το ΝΑΤΟ στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας .
Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα  πλέον είναι οι πολεμικές προετοιμασίες εκατέρωθεν για μια  μεγάλη και αιματηρή  σύγκρουση η οποία θα συνταράξει τον κόσμο όλο.
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι