Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα WikiLeaks αποκάλυψαν τι ξέρει η Χίλαρι για τους εξωγήινους – Email «φωτιά»


Θυμάστε που η Χίλαρι Κλίντον είχε υποσχεθεί, τον Ιανουάριο του 2016, ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους; [διαβάστε σχετικά εδώ].
Λοιπόν, σας έχουμε νέα. Τόσο για την Χίλαρι, όσο και για τους εξωγήινους.
Τα WikiLeaks έδωσαν στη δημοσιότητα χιλιάδες email της υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ.
Μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποια που αφορούν τους εξωγήινους.
Σε ένα email γίνεται λόγος για τη βάση που αποθηκεύτηκαν τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου που λέγεται ότι έπεσε στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού στις 7 Ιουλίου 1947.
Αποστολέας του εν λόγω email είναι ο πρώην τραγουδιστής των Blink-182, Τομ Ντιλόνγκ (Tom DeLonge), ο οποίος άφησε να εννοηθεί στο μήνυμά του ότι ένας σημαντικός απόστρατος υποπτέραρχος της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας θα μπορούσε να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες.
Ο πρώην μουσικός Τομ Ντιλόνγκ, 40 ετών, που έστειλε τα email στον Τζον Ποντέστα σχετικά με τις «καυτές» αποκαλύψεις για το διαστημόπλοιο που συνετρίβη στο Ρόσγουελ.
Του email παραλήπτης ήταν ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα.
podesta
Ο Τζον Ποντέστα, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον και ουφολόγος.
Ο Τζον Ποντέστα είναι γνωστός για το μεγάλο του ενδιαφέρον σχετικά με τα ΑΤΙΑ (UFO).
Δύο είναι τα email από τον Ντιλόνγκ προς τον Ποντέστα -που στάλθηκαν πέρσι- και δημοσίευσαν τα WikiLeaks.
Στο ένα γίνεται αναφορά σε μια υψηλά ιστάμενη πηγή, που σύμφωνα με τον Ντιλόνγκ εργαζόταν στη βάση «όπου μεταφέρθηκαν τα συντρίμμια από τη συντριβή του UFO στο Ρόσγουελ» και επισημαίνεται ότι παρέμεναν αποθηκευμένα εκεί μέχρι και πρόσφατα.
Στο email με τίτλο «General McCasland» (Στρατηγός Μακάσλαντ), ο Ντιλόνγκ ισχυρίζεται ότι έχει σχέσεις με τον εν λόγω στρατιωτικό αξιωματούχο και αφήνει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε [ο αξιωματούχος] να δώσει πληροφορίες.
Τι συνέβη στο Ρόσγουελ στις 7 Ιουλίου 1947
Το Ρόσγουελ βρίσκεται στο επίκεντρο της ουφολογίας.
Την 7η Ιουλίου 1947 κάτι συνετρίβη στο Ρόσγουελ.
Αρχικά η RAAF (Roswell Army Air Field) εξέδωσε δελτίο Τύπου δηλώνοντας ότι προσωπικό του 509th Bomb Group ανέκτησε τα συντρίμμια ενός «ιπτάμενου δίσκου» σε ράντζο κοντά στο Ρόσγουελ, πυροδοτώντας το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ.
Αργότερα την ίδια μέρα, ο στρατηγός διοικητής της Eighth Air Force δήλωσε ότι στην πραγματικότητα, ένα μετεωρολογικό μπαλόνι είχε ανακτηθεί από προσωπικό της RAAF και όχι «ιπτάμενος δίσκος».
roswell
Η υπόθεση ξεχάστηκε γρήγορα και αγνοήθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά, ακόμα και από ερευνητές των ΑΤΙΑ, για περισσότερο από 30 χρόνια.
Τότε, το 1978 ο ειδικός των ΑΤΙΑ, Στάντον Φρίντμαν (Stanton T. Friedman) κάλεσε σε συνέντευξη τον Ταγματάρχη Τζέσι Μαρσέλ (Jesse Marcel), ο οποίος είχε αναμειχθεί στην αρχική ανάκτηση των χαλασμάτων το 1947.
Ο Μαρσέλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο στρατός είχε συγκαλύψει την ανάκτηση ενός εξωγήινου σκάφους.
Η ιστορία του διαδόθηκε στους κύκλους των ΑΤΙΑ, προβαλλόμενη σε ντοκιμαντέρ για ΑΤΙΑ εκείνης της εποχής.
Τον Φεβρουάριο του 1980, η εφημερίδα The National Enquirer διεξήγαγε τη δική της συνέντευξη με τον Μαρσέλ, προσελκύοντας εθνική και παγκόσμια προσοχή για το συμβάν του Ρόσγουελ.
Επιπρόσθετες μαρτυρίες και αναφορές προέκυψαν κατά τα επόμενα χρόνια.
Προστέθηκαν σημαντικές νέες λεπτομέρειες, ανάμεσα στις οποίες και ισχυρισμοί για μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση με σκοπό την ανάκτηση εξωγήινου σκάφους καθώς και εξωγήινων όντων, σε 11 τοποθεσίες συντριβής, καθώς και υποτιθέμενο εκφοβισμό μαρτύρων.
Το 1989 ο πρώην εργολάβος κηδειών Γκλεν Ντένις (Glenn Dennis) έφερε στην επιφάνεια λεπτομερή λογαριασμό, ισχυριζόμενος ότι αυτοψίες εξωγήινων όντων έλαβαν χώρα στη βάση του Ρόσγουελ.
Σε απάντηση στις παραπάνω αναφορές και μετά από ερωτήσεις του Κογκρέσου, το Κυβερνητικό Γραφείο Λογοδοσίας ξεκίνησε διερεύνηση και οδήγησε το Γραφείο της Γραμματείας Πολεμικής Αεροπορίας (SECAF) να διεξάγει εσωτερική έρευνα. Το αποτέλεσμα περιλήφθηκε σε δύο αναφορές.
Η πρώτη, με χρονολογία έκδοσης 1995, κατέληγε ότι το ανακτηθέν το 1947 υλικό ήταν πιθανώς συντρίμμια ενός μυστικού κυβερνητικού προγράμματος με την ονομασία «Project Mogul».
Η δεύτερη αναφορά, με χρονολογία έκδοσης 1997, κατέληγε ότι οι αναφορές για περισυλλογή πτωμάτων εξωγήινων όντων πιθανώς προέρχονταν από ακουσίως ταραγμένες αναμνήσεις στρατιωτικών ατυχημάτων κατά τα οποία προσωπικό είχε τραυματιστεί ή σκοτωθεί και στην ανάκτηση ανθρωπόμορφων ομοιωμάτων κατά την διεξαγωγή στρατιωτικών προγραμμάτων όπως το πρόγραμμα «High Dive» το οποίο έλαβε χώρα την δεκαετία του ’50 καθώς επίσης και σε φάρσες από διάφορους μάρτυρες και υποστηρικτές των ΑΤΙΑ.
Οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονταν ότι τα συντρίμμια του Ρόσγουελ μεταφέρθηκαν στη βάση Περιοχή 51 (Area 51) στη Νεβάδα.
Τι αναφέρεται στο πρώτο email
Ο Ντιλόνγκ γράφει στο email του: «Μετά τη συντριβή στο Ρόσγουελ, το έστειλαν [το UFO] στο εργαστήριο της βάσης Ράιτ Πάτερσον της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο στρατηγός Μακάσλαντ ήταν επικεφαλής του εργαστηρίου μέχρι πριν δύο χρόνια».
«Το μόνο που έχει να κάνει είναι να το φωνάξει δημόσια, αλλά είναι πολύ, πολύ ενήμερος -καθώς ήταν επικεφαλής όλων αυτών. Δεν γνωρίζει μόνο τι προσπαθώ να πετύχω, βοήθησε και να συγκεντρώσω την ομάδα συμβούλων μου. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος».
Η βάση Ράιτ Πάτερσον, στο Οχάιο, στεγάζει το Εργαστήριο Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας, έναν επιστημονικό ερευνητικό οργανισμό που αναπτύσσει πολεμικές τεχνολογίες και έχει στη διάθεση του χρηματικά κεφάλαια που φτάνουν στο ύψος των 3 δισ. δολαρίων.
Πιστεύεται ότι ο Ντιλόνγκ αναφέρεται στον υποπτέραρχο Γουίλιαμ Μακάσλαντ, που ήταν διοικητής του Εργαστηρίου, στη βάση Ράιτ Πάτερσον, μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 που αποστρατεύτηκε.
ypopterarxos


Ο υποπτέραρχος Γουίλιαμ Μακάσλαντ δεν είναι «φανταστικό» πρόσωπο. Είναι επιφανής Αμερικανός στρατηγός.

Ο υποπτέραρχος, του οποίου το επίθετο αναφέρεται στο email, δεν είναι κρυφό ότι έχει συμμετάσχει σε έρευνες υψηλότατης νέας τεχνολογίας και στην ανάπτυξη νέων πολεμικών αεροσκαφών.
Έχει επίσης διδακτορικό στην αστροναυτική από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.
Πρόκειται δηλαδή για σημαντικότατο Αμερικανό αξιωματικό και η αναφορά του ονόματός του στα email του Ντιλόνγκ προς το δεξί χέρι της Χίλαρι Κλίντον μόνο ως αστείο δεν μπορεί να εκληφθεί. Ειδικά τώρα, που όλα αυτά έχουν βγει στη δημοσιότητα.
Τι αναφέρεται στο δεύτερο email

Στο δεύτερο email που έστειλε ο πρώην τραγουδιστής στον Ποντέστα, με τίτλο θέματος «Σημαντικά Πράγματα», αναφέρει ότι έχει δύο σημαντικές επαφές με τους οποίους ο Ποντέστα θα έπρεπε να συναντηθεί για να συζητήσουν σχετικά με το «ευαίσθητο θέμα» των UFO και επίσης ενημερώνει για μια ταινία, βιβλίο και ντοκιμαντέρ πάνω στα οποία εργάζεται, για τα οποία ο Ποντέστα έχει δώσει και συνέντευξη.

«Τομ Ντιλόνγκ εδώ, εκείνος που σου πήρε συνέντευξη για εκείνο το ειδικό ντοκιμαντέρ όχι πολύ καιρό πριν. Τα πράγματα προχωράνε με το πρότζεκτ… [βιβλία, ταινία, ντοκιματέρ]. Μόλις είχα μια προκαταρκτική συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του Σπίλμπεργκ στη DreamWorks. Θα ήθελα να σου φέρω δύο πολύ «σημαντικούς» ανθρώπους να συναντήσεις στην Ουάσιγκτον. Νομίζω ότι θα τους βρεις πολύ ενδιαφέροντες, καθώς είχαν σημαντικές ηγετικές θέσεις σχετικά με το ευαίσθητο θέμα μας. Αμφότεροι ήταν επικεφαλής σε πολύ ευαίσθητα τμήματα, που σχετίζονται με απόρρητη επιστήμη και θέματα του υπουργείου Αμύνης. Με άλλα λόγια είναι πρώτης τάξεως αξιωματούχοι. Αξίζουν τον χρόνο μας, όπως και τον κόπο να τους φέρω όλο αυτό τον δρόμο. Χρειάζομαι μόνο δύο ώρες από εσένα».
Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο Ποντέστα απάντησε στα email ή εάν έκανε αυτές τις συναντήσεις.
Να σημειωθεί εδώ ότι όταν ο Ποντέστα βρέθηκε εκτός της διακυβέρνησης Ομπάμα είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter ότι η «μεγαλύτερη αποτυχία του» ήταν ότι «δεν εξασφάλισα την αποκάλυψη» όλων των φακέλων σχετικά με τα UFO.
Αναμένοντας πόλεμο στο διάστημα
Ο Τζον Ποντέστα, σε άλλο email που έδωσαν στη δημοσιότητα τα WikiLeaks, είχε επικοινωνία με τον πρώην Αμερικανό αστροναύτη Έντγκαρ Μίτσελ, ο οποίος πέθανε στις 4 Φεβρουαρίου 2016 σε ηλικία 85 ετών.
Ο Έντγκαρ Μίτσελ ήταν μέλος του πληρώματος Απόλλων 14 και ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στο Φεγγάρι. Η συνομιλία τους έγινε τον Αύγουστο του 2015.
Στο email αυτό «έκλειναν ραντεβού» για να τα πούνε μέσω Skype. Το θέμα της συζήτησής τους ήταν η πιθανότητα ενός διαστημικού πολέμου.
mitchell


Ο Μίτσελ υποστηρίζει στο email του ότι οι εξωγήινοι είναι «ειρηνικοί» και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν χρειάζονται διαστημικά όπλα για να αναχαιτιστούν.

Ο Έντγκαρ Μίτσελ γράφει στον Ποντέστα ότι οι εξωγήινοι δεν θα προβούν σε οποιαδήποτε πολεμική ενέργεια επί της Γης ή στο διάστημα.
«Είμαστε αναμφισβήτητα πιο κοντά από ποτέ σε έναν πόλεμο στο διάστημα. Οι περισσότεροι δορυφόροι σε τροχιά ανήκουν στις ΗΠΑ, στην Κίνα και στη Ρωσία. Και οι πρόσφατες δοκιμές αντιδορυφορικών όπλων δεν απομακρύνουν αυτό τον φόβο. Ακούγεται ως επιστημονική φαντασία, αλλά η πιθανότητα για έναν πραγματικό πόλεμο των άστρων είναι αρκετά πραγματική», γράφει ο Μίτσελ.
Ο Μίτσελ αναφέρει στη συνέχεια ότι ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Γουόρκ, μίλησε στο Κογκρέσο σχετικά με τον διαστημικό πόλεμο το προηγούμενο καλοκαίρι και ότι ο πρόεδρος Ομπάμα ζήτησε 5 δισ. δολάρια για διαστημική άμυνα μέσα στο 2016.
«Σκέψου για μια στιγμή τα όσα κάνουν οι δορυφόροι. GPS, επιτήρηση και επικοινωνίες, όλα εξαρτώνται από αυτούς. Και το Scientific American σημειώνει ότι μπορείς να θέσεις δορυφόρους εκτός λειτουργίας χωρίς πυραύλους».
Προφανώς ο γηραιός αστροναύτης υποπτευόταν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατασκεύαζε διαστημικά όπλα για να πολεμήσει εξωγήινους, ενώ οι εξωγήινοι -όπως υποστήριζε- είναι ειρηνικοί.

tribune.gr

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι