Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο εγκληματίας πολέμου Obama αποτελεί persona non grata για κάθε Έλληνα πατριώτη

Barack Obama killerO Obama ο εγκληματίας πολέμου για Συρία αποτελεί persona non grata για κάθε Έλληνα πατριώτη.Ο δυνάστης της οικουμένης επέλεξε μια από τις 3 τελευταίες του επισκέψεις ως προέδρου των ΗΠΑ να είναι στην Ελλάδα στα μέσα Νοέμβρη.Οι άλλες 2 θα είναι σε Γερμανία από όπου και ξεκίνησε κάποτε με πανηγυρισμούς και το Περού.

Ο Barack Obama ο πρόεδρος που ξύπνησε τον ισλαμιστικό ριζοσπαστισμό σε Αίγυπτο όλο το Μαγκρέμπ σε Μέση Ανατολή Ιράκ και Συρία που πρωτοστατεί και στην καταστροφή της Υεμένης ο επιστήθιος της Σ Αραβίας των αποκεφαλιστών ουαχαμπιτών και Κατάρ θα πραγματοποιήσει αυτήν την τελική tournée από 14 ως 21 Νοέμβρη.
Θα πατήσει την κατοχική του μπότα στην Ελλάδα γύρω στις 15 Νοέμβρη για να δείξει την
 « αναγνώρισή του για την μεγάλη γενναιοδωρία της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού σε πρόσφυγες και μετανάστες », ανέφερε το ανακοινωθέν του Λευκού Οίκου την Τρίτη.
Αποτέλεσμα εικόνας για Barack Obama killer
Έρχεται να επιθεωρήσει από τη μια τα κύματα μουσουλμάνων λαθροπροσφύγων που δημιούργησαν οι πολιτικές του από τη Μ Ανατολή το ξεριζωμό και τα μαζικά κύματα μετανάστευσης.Κι από την άλλη να απολαύσει το αμερικανοποιημένο τοπίο του τέλους του έθνους κράτους μιας ακόμη χώρας της Ελλάδας και το πολιτιστικό κομφούζιο που δημιούργησε για να προκαλέσει νέους εθνοθρησκευτικούς θήλακες που θα ενεργοποιήσουν όποτε χρειαστούν οι ΗΠΑ ως βάσεις θανάτου στην πολιτική του διαίρει και βασίλευε.
Στη λογική της αποσταθεροποίησης,και του τέλους των χριστιανικών εθνών κρατών στα Βαλκάνια.Η γιουγκοσλαβιοποίση της Ελλάδας ως ένα κράμα εθνοτήτων, φυλών, θρησκειών ιστορικά και παραδοσιακά αντίπαλων στο ελληνικό στοιχείο το τέλος της ΄΄οικειακής ειρήνης΄΄ και της « »ασυλίας’ » ενός ακόμη έθνους το τέλος της εσωτερικής ασφάλειας η ενίσχυση του ισλαμιστικού θήλακα στην Ελλάδα και του ισλαμιστικού τόξου στα φρεσκοματωβαμμένα από αυτό Βαλκάνια για ν΄αποσχιστούν την επομένη νέα Κοσσυφοπέδια ..στην διπλανή πόρτα της Τουρκίας του επεκτατισμού που κατακτά τη Β Συρία και εισβάλει στο Ιράκ την ώρα που ισοπεδώνει Κουρδιστάν και κατέχει τη Β Κύπρο …..επικίνδυνες πολιτικές γνωστές και εμπαιδωμένες τακτικές ..και όλα είναι ανοιχτά και το εσωτερικό διάτρητο σε βαθμό που ο Ερντογάν επωφελούμενος από τις στρατιές καραβιές των ειρηνικών εποίκων κατά πλειοψηφία ισλαμιστών σε ελληνικό έδαφος που αλλοιώνουν βίαια το δημογραφικό σε μια υπερευαίσθητη περιοχή της φλεγόμενης Μεσογείου που ο ίδιος κατεύθυνε αποθρασυμένος δηλώνει: η Θεσσαλονίκη είναι δικιά μου τα νησιά και η Θράκη μου ανήκουν.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο