Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης ισλαμιστών προχωρά η Ελλάδα

Μήπως είναι λίγο αργά;   Σύμφωνα με ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας η Ελλαδα αναμένεται να πάρει νέα μέτρα  που θα έχουν στόχο την αντιμετώπιση και πρόληψη ακραίων ισλαμιστών στην Ελλάδα, καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα «τα καμπανάκια κινδύνου άρχισαν να χτυπούν προςπάσα κατεύθυνση λόγω της εισροής αυξανόμενου αριθμού προσφύγων και μεταναστών, μεταξύ των οποίων ήδη έχουν εντοπιστεί στελέχη ισλαμικών ριζοσπαστικοποιημένων ομάδων ενταγμένων στον ISIS».
Ήδη η ελληνική αστυνομία συνέλαβε πρόσφατα δύο τζιχαντιστές στη Βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και Ορεστιάδα αντίστοιχα, ο ένας Γάλλος που περιλαμβανόταν στη λίστα της Γαλλικής αντιτρομοκρατικής για τη σφαγή στο «Μπατακλάν» και ο άλλος Γερμανός για την δολοφονική επίθεση  αστυνομικού στο Ανόβερο.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι «για πρώτη φορά εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησαν προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού πρώτης γραμμής (σωφρονιστικοί υπάλληλοι, λιμενικοί, τελωνειακοί και αστυνομικοί) για την κατανόηση του φαινομένου, την αναγνώριση σχετικών ενδείξεων, και τη στενή παρακολούθηση του διαδικτύου αφού, όπως έχει αποδειχθεί, αποτελεί την πλέον δημοφιλή και αποδοτική μέθοδο στρατολόγησης νέων με στόχο την εμπλοκή τους σε εξτρεμιστικές δράσεις.
Ήδη έχει δημιουργηθεί μια δεξαμενή 62 εκπαιδευτών, οι οποίοι εκπαίδευσαν 130 στελέχη από συναρμόδιες υπηρεσίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Χανιά, Αλεξανδρούπολη.
Έμφαση δίνεται  στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, τα οποία προσφέρουν κατάλληλο έδαφος για τέτοια φαινόμενα, ενώ ταυτόχρονα καταρτίζονται εξειδικευμένα προγράμματα αποριζοσπαστικοποίησης στις φυλακές με μακροπρόθεσμη προοπτική και απώτερο στόχο την απομάκρυνση – απεμπλοκή αυτών των ατόμων από ακραίες ιδεολογίες και την επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο, καθώς στις ελληνικές φυλακές το 5% των κρατουμένων προέρχεται από χώρες με έντονη τζιχαντιστική δράση, όπως η Συρία, η Αλγερία, το Ιράκ, το Μαρόκο και η Λιβύη».
Αφού η Ελλάδα έγινε και επισήμως ξέφραγο αμπέλι, αφού η ίδια ευθύνεται για τα ανοιχτά σύνορα και τον εγκλωβισμό χιλιάδων μεταναστών, τώρα προσπαθεί να περισώσει τι ακριβώς; Το κακό έχει γίνει και οι χιλιάδες θυμωμένοι «μετανάστες», εξτρεμιστές και μη, μας περιμένουν στη «γωνία».

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.