Translate

"Επενδύσεις" Σαουδάραβων Σεϊχηδων κατά των χριστιανικών πληθυσμών στα Βαλκάνια - Τι ετοιμάζουν

Αποτέλεσμα εικόνας για μουσουλμανοι στα βαλκανιαΘέλουν να μετατρέψουν σε Χαλιφάτο τα Βαλκάνια.

Σοκάρει το σχέδιο που έχουν Σαουδάραβες Σεϊχηδες και σύμφωνα με το οποίο φέρονται να έχουν αγοράσει τεράστια έκταση στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη προκειμένου να μεταφέρουν αραβικούς πληθυσμούς!
Το σχέδιο αποκαλύπτεται από τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν πως στο Tarcin σε πολύ μικρή απόσταση από το Σαράγεβο έχουν αρχίσει να κτίζονται οι πρώτες πολυτελείς κατοικίες για τους νέους αποίκους. "Οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες δεν θέλουν να αναμιχθούν οι νέοι ένοικοι με τον τοπικό πληθυσμό", δήλωσε ένας από τους κτηματομεσίτες σε τοπικά ΜΜΕ, επιβεβαιώνοντας το σχέδιο αλλά και καθησυχάζοντας την τοπική κοινωνία.
Εκτός των άλλων σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ολόκληρη η περιοχή στην οποία ετοιμάζεται αυτή η μικρή μουσουλμανική πόλη, έχει σφραγιστεί από παντού, πράγμα που σύμφωνα με πολλούς είναι παράνομο από τη στιγμή που αγοράζεται μία τόσο μεγάλη έκταση σε κατοικημένες περιοχές.
Οι...επενδυτές της Βοσνίας μάλλον ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, δεδομένου ότι στη χώρα έχουν παρατηρηθεί οι μεγαλύτεροι αριθμοί μαχητών του ISIS στα Βαλκάνια, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα ακόμη και τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς της χώρας. ΟΙ φήμες δε ότι οι Σαουδάραβες αγόρασαν τα οικόπεδα από Ισλαμιστές μαχητές στο Osve, αναζωπυρώνουν τα σενάρια ότι ένα βρώμικο σχέδιο υποχρεωτικού εξισλαμισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στη γειτονιά της...ουδετερόθρησκης Ελλάδας.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com