Translate

Τέλος στο φρέσκο γάλα NWO

Το φρέσκο γάλα αποσύρεται σταδιακά από τα ράφια των σουπερμάρκετ

και στην θέση του θα υπάρχουν στο τέλος μόνο εργαστηριακά και μεταλλαγμένα γάλατα αλλά και γαλακτομικά, όπως ορίζει ο διατροφικός κώδικας της Νέας Τάξης.
Αποτέλεσμα εικόνας για FRESKO ΓΑΛΑ

Άλλη μια βιομηχανία λοιπόν, σταματά να διαθέτει στην ελληνική αγορά φρέσκο γάλα και πρόκειται για την ΝΟΥΝΟΥ.
Συγκεκριμένα, η παραγωγή του φρέσκου γάλακτος «Εκλεκτό», το οποίο συλλεγόταν από μικρές φάρμες από όλη την Ελλάδα και βρισκόταν στα ράφια των σουπερμάρκετ και των καταστημάτων λιανικής, σταμάτησε.
Έτσι, μετά από την ΦΑΓΕ, ήρθε και η σειρά της ΝΟΥΝΟΥ, να αποσυρθεί από την αγορά του φρέσκου γάλακτος, το οποίο χάνει όλο και περισσότερο έδαφος γιατί κρατάει λιγότερο από τα συμπυκνωμένα και παστεριώμενα γάλατα, κοστίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο περισσότερα χρήματα.
Έτσι, η δραστηριότητα της εταιρείας κρίθηκε ασύμφορη σε αυτόν τον τομέα.
Για όσα συμβαίνουν στην αγορά γάλακτος προειδοποίησε πρόσφατα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, Δ. Καμπούρης.
 Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ορισμένες γαλακτοβιομηχανίες βρίσκοντας εισαγόμενο φτηνό γάλα εγκαταλείπουν την εγχώρια παραγωγή και μεγάλες μονάδες κινδυνεύουν με ολοκληρωτική καταστροφή.
Όπως αναφέρεται, περισσότεροι από 39.000 τόνοι φρέσκου γάλακτος εισήχθησαν στη χώρα μας το 2015.
«Κάποιες γαλακτοβιομηχανίες άρχισαν να προμηθεύονται εισαγόμενο συμπυκνωμένο γάλα στα 20 με 23 λεπτά το λίτρο και νωπό στα 28 με 30 λεπτά, όταν το εγχώριο το αγοράζουν 39 με 42 λεπτά το λίτρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com