Φιρμάνι από Κομισιόν: Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ήρθαν και θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα! ''εποικισμός από μουσουλμάνους''
Κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικό για την πρόθεση των υπολοίπων εταίρων της Ε.Ε. να αντιμετωπίζουν την Χώρα μας σε μόνιμη βάση ως αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, αποτελεί η επιθυμία της Κομισιόν να παραμείνουν οι «πρόσφυγες» στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα των «Νέων», το οποίο έχοντας ως πρωτοσέλιδο τίτλο το «Κομισιόν: οι πρόσφυγες ήρθαν και θα μείνουν στην Ελλάδα», αναφέρει στις μέσα σελίδες, ανάμεσα σ΄άλλα τα εξής:
«Προς παγίωση της παραμονής ενός σημαντικού αριθμού δεκάδων χιλιάδων καταγεγραμμένων προσφύγων στην Ελλάδα κινούνται οι Βρυξέλλες όπου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δημοσιοποιώντας χθες σειρά εκθέσεων και εκτιμήσεων, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία στο Προσφυγικό. Συγκεκριμένα, ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος που η Ελλάδα έστω και σταδιακά εφαρμόζει τη συμφωνία του Δουβλίνου για παροχή ασύλου, που οι μετεγκαταστάσεις προσφύγων από την Ελλάδα και την Ιταλία προς τις χώρες της Ε.Ε. σταδιακά αυξάνονται, οι έλεγχοι στα εσωτερικά σύνορα του Σέγκεν παραμένουν περιορισμένοι και, τέλος, που η συμφωνία της Ε.Ε. με την Τουρκία σε γενικές γραμμές εφαρμόζεται.
“Ωστόσο, η κρίση δεν έχει τελειώσει” επισήμανε o Δημήτρης Αβραμόπουλος, εξηγώντας ότι ναι μεν η Ελλάδα δεν είναι δυνατό να επωμιστεί όλο το άχθος του Προσφυγικού, πλην όμως θα πρέπει να λάβει μέτρα για τη βελτίωση του εθνικού συστήματος παροχής ασύλου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των προσφύγων που παραμένουν σημαντικό διάστημα στη χώρα και για την εκπαίδευση των ανηλίκων. Ο επίτροπος ανέφερε ότι τον Δεκέμβριο η Επιτροπή θα επανεξετάσει την κατάσταση στην Ελλάδα και θα συντάξει σχετική έκθεση. Σημείωσε πάντως ότι αν από τον Δεκέμβριο και μετά κριθεί ότι είναι πλέον από νομικής απόψεως εφικτές οι επιστροφές αιτούντων άσυλο από άλλες χώρες της Ε.Ε. στην Ελλάδα (σ.σ. σήμερα αυτό δεν είναι εφικτό), ο αριθμός των επιστροφών θα είναι σε πρώτη φάση περιορισμένος.
Εκ παραλλήλου, ο Αβραμόπουλος κάλεσε τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς την Ελλάδα και την Ιταλία, αυξάνοντας τον αριθμό των προσφύγων που υποδέχονται. Η αλληλεγγύη δεν είναι μόνο ηθική υποχρέωση αλλά και νομική ευθύνη, επισήμανε, σημειώνοντας ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι έκφρασης αυτής της αλληλεγγύης.
Από τα ανωτέρω συνάγεται το συμπέρασμα ότι επί της ουσίας ο λογαριασμός που θα κληθεί να πληρώσει η Ελλάδα για να διασφαλίσει την αλληλεγγύη των ευρωπαίων εταίρων στο Προσφυγικό είναι η μονιμοποίηση και νομιμοποίηση της παραμονής αρκετών δεκάδων χιλιάδων καταγεγραμμένων προσφύγων στο έδαφός της. Σήμερα ανέρχονται σε 70.000, δήλωσε ο επίτροπος. Ο αριθμός δεν αναμένεται μεσοπρόθεσμα να μεταβληθεί, εκτιμούν αναλυτές στις Βρυξέλλες, αφού στην περίπτωση που αυξηθούν οι αναχωρήσεις προσφύγων από την Ελλάδα προς άλλες χώρες-μέλη θεωρείται βέβαιο ότι θα αυξηθούν οι αντίστοιχες αφίξεις προσφύγων σε άλλες χώρες-μέλη διερχόμενων από την Ελλάδα. Στην πράξη αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη σταθεροποίηση του αριθμού των προσφύγων και τη δημιουργία στο ελληνικό κράτος της ηθικής και κοινωνικής υποχρέωσης να μελετήσει με ποιους τρόπους οι πρόσφυγες θα ενσωματωθούν στην ελληνική πραγματικότητα».
Είναι ολοφάνερο από το δημοσίευμα ότι οδεύουμε προς μονιμοποίηση και νομιμοποίηση δεκάδων χιλιάδων παράνομα εισερχόμενων ανθρώπων στην Πατρίδα μας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την μετέπειτα πορεία των πραγμάτων στο λεγόμενο προσφυγικό.
Ο δε Αβραμόπουλος, με την όλη στάση του, σιγοντάρει επί της ουσίας πλήρως την επιθυμία – απαίτηση των υπολοίπων μελών της Ε.Ε. να «σπρώξουν» επί μονίμου βάσεως τους «πρόσφυγες» στην Ελληνική επικράτεια. Και βεβαίως, τα περί «ενσωμάτωσης στην ελληνική πραγματικότητα» δεν δείχνουν να έχουν καμία σχέση με την κανονική πραγματικότητα, καθώς τίποτα δεν αποδεικνύει ότι οι παράνομα εισερχόμενοι από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές κλπ (οι οποίοι για… άγνωστο λόγο βαφτίζονται ως «πρόσφυγες», ενώ σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο χαρακτηρισμός αυτός) μπορούν να ενσωματωθούν στην Ελληνική Κοινωνία. Αντιθέτως, δημιουργούνται οι περιπτώσεις γκετοποίησης τους από την μια μεριά και από την άλλη αυξάνεται το ενδεχόμενο της ενίσχυσης του κινδύνου της ισλαμοποίησης της Χώρας, με τους Έλληνες να μετατρέπονται σιγά-σιγά σε μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Χώρα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ