Translate

Απίστευτο μανιφέστο υπέρ της Ατζέντας 21 - Δείτε ποιούς στρατολογούν vid

Αποτέλεσμα εικόνας για agenda 21 gif







Ζητούν να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους φόνους του ISIS και τα ανθρώπινα δικαιώματα και να κινητοποιηθούμε για το περιβάλλον

 Προκειμένου, να εισαχθούν τα παιδιά στην νέα «οικολογική» συνείδηση της Ατζέντας 21, που με αφορμή την προστασία του περιβάλλοντος θα επιβάλλει δικτατορία σοβιετικού τύπου, στρατολογούνται γνωστοί καλλιτέχνες.
Ένας  από αυτούς είναι ο Ρίτσαρντ Ουίλλιαμς γνωστός με το ψευδώνυμο Prince Ea.
Είναι γνωστός Αμερικανός καλλιτέχνης, ποιητής, ράπερ και σκηνοθέτης.
Στο βίντεο, που θα δείτε, ζητά συγγνώμη στις επόμενες γενιές για την κατάντια αυτού του πλανήτη, τον οποίο υποτίθεται οδήγησαν οι άνθρωποι στην απόλυτη περιβαλλοντική καταστροφή,.
«Συγγνώμη που αφήσαμε τον πλανήτη μας να καταστραφεί. Συγγνώμη που ήμασταν τόσο απασχολημένοι με αυτά που κάναμε αντί να κάνουμε κάτι ουσιώδες. Συγγνώμη που ακούσαμε τους ανθρώπους, οι οποίοι μας πρόβαλαν πάντα δικαιολογίες Ελπίζω να μας συγχωρέσετε. Δεν συνειδητοποιήσαμε πόσο ξεχωριστή ήταν η γη μας».
Για ποιά καταστροφή μιλά άραγε ο καλλιτέχνης, αφού ακόμα ζούμε και υπάρχουν τεράστιες εκτάσεις φυσικής ομορφιάς για όλους;
Αποτέλεσμα εικόνας για agenda 21 gif
Μα για την «καταστροφή» που προβάλλει η Νέα Τάξη, προκειμένου να κλείσει τους ανθρώπους σε «πράσινες» πόλεις γκέτο.
«Αφήστε με λοιπόν να σας πω: τα δέντρα είναι καταπληκτικά, εξαιρετικά, αναπνέουμε τον αέρα που παράγουν. Στην πραγματικότητα μας καθαρίζουν την μόλυνση του αέρα, το λεγόμενο διοξείδιο του άνθρακα. Αποθηκεύουν και καθαρίζουν νερό», αναφέρει ο ράπερ συνχίζοντας το μανιφέστο του.
«Τα δέντρα μας δίνουν τροφή, η οποία μας θρέφει και φάρμακα τα οποία θεραπεύουν τις ασθένειες μας.
Γι αυτό λυπάμαι τόσο πολύ, που πρέπει να σας πω ότι τα καταστρέψαμε».
Αναφέρεται και στους ισλαμιστές, ζητώντας συγγνώμη που η κοινή γνώμη ασχολήθηκε με αυτούς και όχι με τους πάγους που υποτίθεται πως λιώνουν, εδώ και χρόνια!
«Λυπάμαι γιατί συγκεντρώσαμε την προσοχή μας, στον ISIS και στα εγκλήματα του και αγνοήσαμε το σημαντικό γεγονός ότι λιώνει η Ανταρκτική», αναφέρει και τονίζει πως η προστασία του περιβάλλοντος προέχει των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Σε ένα άλλο βίντεο που ο τραγουδιστής πιστεύει πως ο κόσμος πρέπει να τελειώσει και ξεκινά μια Νέα Εποχή!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com