Translate

Το Liberty Great Britain πολιτικό κόμμα αποκαλεί «Πόρνη του Ισλάμ» την Reptilian Χίλαρι Κλίντον!

Αποτέλεσμα εικόνας για reptilian hillary clintonΤο Liberty Great Britain το βρετανικό εθνικιστικό  κόμμα που ο πρόεδρός του Paul Weston είχε συλληφθεί επειδή είχε απλώς επαναλάβει τα όσα επικριτικά είχε πει ο Winston Churchill εναντίον των μουσουλμάνων, φιλοξένησε άρθρο του στην
ιστοσελίδα του χαρακτήρισε την υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα στις ΗΠΑ  Hillary Clinton ως «πόρνη του Ισλάμ»!.
Όπως αναφέρει το αμερικανικό site The Daily Caller κανένας στο παρελθόν δεν έχει χρησιμοποιήσει αυτό τον χαρακτηρισμό για την υποψήφια των Δημοκρατικών αλλά να μην προκαλέσει εντύπωση εάν αυτός υιοθετηθεί από τον αντίπαλό της Donald Trump.  Το άρθρο που υπογράφει η ραδιοφωνική παραγωγός Audrey Russo η οποία μεταξύ άλλων λέει πως«είναι τώρα απαραίτητο περισσότερο από ποτέ να κρατήσουμε την πόρνη αυτή του Ισλάμ μακριά από το Λευκό Οίκο».
                   Αποτέλεσμα εικόνας για reptilian hillary clinton
Στο άρθρο της ο Russo αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Υπάρχει επίσης και μια υποψήφια η οποία φιλοδοξεί να είναι υποστηρικτής των δικαιωμάτων των γυναικών και της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Παρόλα αυτά, δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίρνει εκατομμύρια δολάρια μέσω του ιδρύματος “Clinton Foundation” από ισλαμικές χώρες.
Η Αλγερία έχει δώσει μεταξύ 250.000 και 500.000$
Το Μπουρνέι έχει δώσει μεταξύ 1.000.000 και 5.000.000 $
Το Κουβέιτ έχει προσφέρει από 5.000.000 έως και 10.000.000 $
Το Σουλτανάτο του Ομάν έχει χαρίσει μεταξύ 1 και 5 εκατ. $
Το Ομάν 5,8 εκατ. $
Η Σαουδική Αραβία 50 εκατ. $
Τα ΗΑΕ 11.5 εκατ. $
Η βιομηχανία φωσφορικού άλατος του Μαρόκου έχει δώσει μεταξύ 1.000.000 και 5.000.000 $
Όλες οι παραπάνω χώρες κυβερνώνται από το νόμο της Σαρία. Πρόκειται για διατάγματα που μετατρέπουν τις γυναίκες σε κινητή περιουσία για να χρησιμοποιούνται από τους άνδρες, συχνά να κακοποιούνται και να δολοφονούνται χωρίς καμιά επίπτωση. Το ίδιο και οι ομοφυλόφιλοι αντιμετωπίζουν σκληρή τιμωρία και συχνά το θάνατο.
Με το να δέχεται η Clinton αυτά τα βρώμικα ισλαμικά χρήματα η Hillary ουσιαστικά εκπορνεύει τον εαυτό της σε οτιδήποτε αυτοί οι χορηγοί επιθυμήσουν, όπως την κατάργηση του πρώτου άρθρου του Συντάγματος όπως και την υποστήριξη νόμων περί βλασφημίας για να προστατέψει το Ισλάμ.
Έχει προδώσει όσους ισχυρίζεται ότι θα προστατέψει  και έχει τους προσφέρει ως δώρο στα τσιράκια του Μωάμεθ», αναφέρει στο καυστικό της άρθρο η Russo για να καταλήξει λέγοντας:
«Οι συμμαχίες της και οι υποχρεώσεις της σε διεφθαρμένες ισλαμικές χώρες αλλά και τρομοκρατικές ομάδες κάνουν τη συγκεκριμένη υποψήφια ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο πρόσωπο για  την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και επομένως ένα παθητικό για τους συμμάχους μας.
Οι ΗΠΑ και ο ελεύθερος κόσμος δεν έχουν θέση για τέτοιου είδους επαφές με το Ισλάμ. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε αυτή την πόρνη του Ισλάμ μακριά από το Λευκό Οίκο».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com