Translate

Λεφτά υπάρχουν! 9,5 εκατ. ευρώ για την εκπαίδευση των λαθρομουσουλμανόπαιδων... θα φάνε καλά οι ΜΚΟ!

Λεφτά υπάρχουν! 9,5 εκατ. ευρώ για την εκπαίδευση των “προσφυγόπουλων”... θα φάνε καλά οι ΜΚΟ!Ενώ η παιδεία για τα Ελληνόπουλα έχει -κατά γενικήν ομολογίαν- τα μαύρα της τα χάλια, οι… μεγάλοι τιμονιέρηδες Τσίπρας και Καμμένος διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει -πάντα στημένοι στα τέσσερα!- στους διεθνείς αφέντες της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
για να τους επιτρέπουν να «κυβερνούν» την τριτομνημονιακή μας Μπανανία. Σύμφωνα, λοιπόν, με κυβερνητική «διαρροή»:  
«Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όχι μόνο για την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά και για την έναρξη του προγράμματος εκπαίδευσης για τα παιδιά των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν εκδοθεί οι αναγκαίες υπουργικές αποφάσεις που θα καθορίσουν αναλυτικά το πώς θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα, το οποίο έχει καταρτιστεί από τέλη Μαΐου. Μάλιστα, η πρώτη υπουργική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, στις 31 Αυγούστου, νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει διάταξη που δίνει στον υπουργό Παιδείας τη δυνατότητα έκδοσης υπουργικών αποφάσεων σχετικών με την εκπαίδευση των προσφύγων…».
Και ποιοι θα είναι αυτοί οι καθηγητές που θα πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο (δηλαδή από τους αγρίως φορολογούμενους Έλληνες…) για να διδάσκουν τα «προσφυγόπουλα»; Εφόσον κανένας δεν έχει προϋπηρεσία, θα εξετάζονται -σύμφωνα με την «διαρροή»- τα «ειδικά τους προσόντα». Ήτοι, αν είναι καλοί κομμουνιστές και πόσα τσιτάτα των Μαρξ-Λένιν και Στάλιν ξέρουν απόξω, αν είναι πολύ ή λιγότερο «αλληλέγγυοι», σε πόσες «αντιφασιστικές» πορείες έχουν συμμετάσχει, και άλλα τέτοια.
Όμως, εκτός από τους κανονικούς καθηγητές, εφόσον «ο αριθμός των διαθέσιμων εκπαιδευτικών δεν είναι ικανός να καλύψει τις ανάγκες», το υπουργείο έχει ήδη απευθυνθεί σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις! Δηλαδή, σε κάθε περίπτωση πλέον, θα τα σκάμε στις ΜΚΟ!
Πόσα «προσφυγόπουλα» υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα; Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί 9.000 εν δυνάμει μαθητές, αλλά το υπουργείο θα φτιάξει υποδομές για τους… διπλάσιους - υπολογίζοντας προφανώς κι αυτούς που θα’ ρθουν στο μέλλον.
Όσον αφορά το κόστος για την υλοποίηση του όλου προγράμματος, υπολογίζεται ότι -σε πρώτη φάση- θα είναι 9,5 εκατομμύρια ευρώ- για τα «προσφυγόπουλα», λεφτά υπάρχουν!
Εθνικισμός.net                                                                                                                          πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com