Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα 72 ακάθαρτα ''έθνη'' της Κούφιας Γης ετοιμάζονται να αναδυθούν επί το πλάτος της Γης!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΝΤΑ ΤΗς ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣΣτην Ινδία υπάρχει μια αρχαία δοξασία, που πολλοί ακόμα την πιστεύουν, σύμφωνα με την οποία υπάρχει μια υπόγεια φυλή από υποχθόνιους ανθρώπους που μένουν στις πόλεις Patala και Bhogavati. Σύμφωνα με τον θρύλο, κήρυξαν πόλεμο στο βασίλειο της Αγκάρθα. Οι 'Nagas'
περιγράφονται ως μια ιδιαίτερα προοδευμένη φυλή όντων με υψηλά ανεπτυγμένη τεχνολογία. Τους διακατέχει επίσης μια έντονη αποστροφή για τα ανθρώπινα όντα, τους οποίους όπως λέγεται, τους απαγάγουν, τους βασανίζουν, διασταυρώνονται μ' αυτούς ή ακόμα τους τρώνε ('The Deep Dwellers').Η απόφαση πάρθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 σε μια μυστική βάση στην Ζώνη Αστεροειδών Kuiper από εκπροσώπους επτά Αποσχισθέντων Πολιτισμών στο Εσωτερικό της Γης οι οποίοι συναντήθηκαν με εκπρόσωπο των Όντων της «Συμμαχίας των Σφαιρών» (Sphere Beings Alliance)
ΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Στις 26 Απριλίου ο Corey Goode παρείχε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τους υπόγειους πολιτισμούς στο Εσωτερικό της Γης, η οποία είχε αρχικά περιγραφεί στις 14 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα του.
Image result for Corey Goode
Ο Goode αναφερόμενος στην επίσκεψή του στις αρχές Ιανουαρίου σε μια φουτουριστική υπόγεια πόλη που ανήκει σε έναν από τους Πολιτισμούς στο Εσωτερικό της Γης, αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά ως ο «Anshar», ο οποίος υφίστατο για 18 εκατομμύρια χρόνια (!) και ότι μπορούσε να αισθανθεί τον ενθουσιασμό στους κατοίκους της πόλης στην είδηση ότι οι ηγέτες τους είχαν αποφασίσει να αλλάξουν την πολιτική του αυστηρού διαχωρισμού και να αρχίσουν τις προετοιμασίες για να αποκαλύψουν τον εαυτό τους ανοιχτά στην ανθρωπότητα.
Σε προηγούμενες περιπτώσεις ο Goode έχει περιγράψει τα Όντα της «Συμμαχίας των Σφαιρών» ως Όντα 6ης έως 9ης διάστασης τα οποία ανέπτυξαν Πολιτισμό τύπου ΙΙΙ της κλίμακας Kardashev τα οποία έχουν μετατρέψει τις σχέσεις μεταξύ των διαφόρων Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων και των εξωγήινων πολιτισμών που λειτουργούν στο δικό μας και σε παρακείμενα ηλιακά συστήματα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΝΤΑ ΤΗς ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣΕκτός από τη δημιουργία ενός «φράχτη συχνότητων» ή καραντίνας γύρω από το Ηλιακό Σύστημα, η «Συμμαχία των Σφαιρών» βοήθησε στην δημιουργία ενός πιο ηθικού «Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος» της Συμμαχίας και στην επίτευξη τεχνολογικής ισοτιμίας με λιγότερο ηθικά Διαστημικά Προγράμματα διαφόρων εξωγήινων ομάδων.
Σε ένα άρθρο του περιοδικού Atlantis Rising με τίτλο 'Η κούφια Γη: Μύθος ή Πραγματικότητα', ο Brad Steiger γράφει για τους θρύλους που αναφέρονται στους Γηραιότερους (the Old Ones), μια αρχαία φυλή που κατοικούσε στην επιφάνεια πριν από εκατομμύρια χρόνια και στη συνέχεια μεταφέρθηκε υπόγεια. Οι Γηραιότεροι, μια ιδιαίτερα ευφυής και επιστημονικά ανεπτυγμένη φυλή, σύμφωνα με τον Steiger, επέλεξαν να δομήσουν το περιβάλλον τους κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη και να κατασκευάσουν οτιδήποτε τους ήταν αναγκαίο. Οι Γηραιότεροι είναι ανθρωποειδείς, εξαιρετικά μακρόβιοι και προϋπήρξαν των Homo Sapiens για πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια. Γενικώς κρατούν απόσταση από τους ανθρώπους της επιφάνειας, αλλά κατά καιρούς έχει γίνει γνωστό ότι προσέφεραν εποικοδομητική κριτική και έχει λεχθεί πως συχνά απαγάγουν ανθρώπινα παιδιά για να τα εκπαιδεύσουν και να τα μεγαλώσουν σαν δικά τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΝΤΑ ΤΗς ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ

Όλοι οι πολιτισμοί στο Εσωτερικό της Γης σέβονται τα Όντα της «Συμμαχίας των Σφαιρών» ως μια πολύ αρχαία φυλή, που περιγράφονται ως οι «Οικοδόμοι,» οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία των πρώτων πολιτισμών στη Γη και αλλού στο Ηλιακό μας Σύστημα. ο Goode έχει επίσης περιγράψει αρχαίες τεχνολογίες δόμησης διασκορπισμένες σε όλη τη Γη και το Ηλιακό Σύστημα. Αυτές οι μυστηριώδεις τεχνολογίες είναι περιζήτητες από διάφορες εξωγήινες ομάδες.

Για πολλές χιλιετίες, αν όχι εκατομμύρια χρόνια, η «Συμμαχία των Σφαιρών» προφανώς δεν ήρθε σε επαφή με τους πολιτισμούς στο Εσωτερικό της Γης, αλλά επέλεξε να το πράξει τώρα. Ο Goode φαίνεται να έχει διοριστεί ως ο ενδιάμεσος τους με τους Πολιτισμούς στο Εσωτερικό της Γης, καθώς και με όλες τις άλλες ομάδες.
Ως εκ τούτου ο Goode ήταν παρών στη συνάντηση στην Ζώνη Kuiper για να επιβεβαιώσει την εκπροσώπηση της «Συμμαχίας των Σφαιρών» από ένα Ον 3 μέτρα ψηλό, το οποίο έφερε ένα τρίγωνο στο κεφάλι, με τηλεπαθητικές ικανότητες, που ήθελε τιμωρήσει τους Πολιτισμούς του Εσωτερικού της Γης, γιατί κατά τη γνώμη του «δεν υπήρξαν σωστοί αγωνοδίκες» του πλανήτη. Ο Goode παραδέχεται την γραφικότητα της συνάντησης που έλαβε χώραν στη μυστική βάση της Ζώνης Kuiper.
ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ:

Αναφέρουμε μέρος του χωρίο της προφητείας Γ' του Οσίου Ανδρέα του δια Χριστόν σαλού «Περί του τέλους του κόσμου» 6ος αιώνας

Εν Εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας* τας εν Ιδαλαία {εν. αλ. Ινδίαι} άς έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων Βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς* μετά του λαού αυτών τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρότατα πάσης συγχασίας και διωδίας και διασκορπισθήσονται εν ταίς χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων αισθίονταις και το αίμα πίοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν. 

Ουαί τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών, τας μεν ούν ημέρας εκείνας, μη έστω Χριστιανός Κύριε εί δυνατόν ήν αλλ' οίδα ότι έσονται. Ημέραι εκείναι σκοτισθήσονται δίκην θρυνούσαι εν τω αέρι δια το μίσος, όπερ τα βδελυρά εργάζονται έθνη ο ήλιος σκοτισθήσεται, και η σελήνη ου δώσει το φέγγος αυτής, βλέποντας τα βδελύγματα επί της γης αμιλλώμενα φάγονται γαρ και τον χουν της Γής και τα θυσιαστήρια κύθρους {χύτρας} οίκων εργάσονται, τα τίμια σκεύη εν μιάσματι χρήσονται. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΝΤΑ ΤΗς ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ


Τα Όντα του Εσωτερικού της Γης ήταν μπερδεμένοι και ανήσυχοι πάνω σε όσα είχαν λεχθεί σύμφωνα με Goode. Σκέφτηκε ότι οι εκπρόσωποι του Εσωτερικού της Γης είχαν πληροφορηθεί ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με την πολιτική τους εξαπατούσαν την ανθρωπότητα για την ύπαρξή τους και διατηρούσαν μια αυστηρή πολιτική διαχωρισμού που δεν ήταν κατάλληλη για τον ρόλο τους ως πλανητικοί θεματοφύλακες.
Προφανώς αυτό που τους οδήγησε στο να μην αποκαλύπτουν τους εαυτούς τους στους ανθρώπους, ήταν οι βάσιμες ανησυχίες τους ότι ήταν επικίνδυνοι και απρόβλεπτοι. Αυτό κατά συνέπεια, οδήγησε σε διάσπαση των επτά Πολιτισμών, οι οποίοι σχημάτισαν μια Εσωτερική Γήινη Συμμαχία, την οποία περιγράφει ο Goode στην έκθεση του στις 23 Σεπτεμβρίου 2015.
Στην συνέχεια τρεις από τους Πολιτισμούς αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη Συμμαχία και να διατηρήσουν την πολιτική διαχωρισμού από τους ανθρώπους. Ενίσχυσαν τις δραστηριότητες αντικατασκοπείας (εξαπάτηση) με τους ανθρώπους της επιφάνειας, προκειμένου να παραμείνουν κρυμμένοι.
Οι άλλοι τέσσερις Πολιτισμοί με τη σειρά τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν την συμβουλή της «Συμμαχίας των Σφαιρών» και να λάβουν δραστικά μέτρα για να ξεκινήσει η διαδικασία αποκάλυψης τους στην ανθρωπότητα.
Ένα από τα μέτρα που έλαβαν ήταν να σταματήσει η ψεύτικη ιστορία που έλεγαν σε διάφορα ανθρώπινα «channelers» ότι ήταν εξωγήινοι. Η νέα πολιτική εσήμαινε ότι θα αποκάλυπταν ότι είναι πραγματικοί άνθρωποι από το Εσωτερικό της Γης.
Συμπτωματικά, στις 17 Ιανουαρίου 2016, τρεις ημέρες μετά την αρχική έκθεση του Goode σχετικά με την επίσκεψη του στο Εσωτερικό της Γης, ένα δημοφιλές «channeler» της «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας» και της λεγόμενης «Διοίκησης Ashtar», ο Greg Giles, κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση ότι είχαν εξαπατηθεί από τους λεγόμενους εξωγήινους όπως ο ίδιος αρχικά πίστευε. Αντ’ αυτού, όπως λέει ο ίδιος, είχε ανακαλύψει ότι τον είχε εξαπατήσει μια στρατιωτική ομάδα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία «Φωνή του Θεού».
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΝΤΑ ΤΗς ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ
Τα λεγόμενα «μηνύματα» που έλαβα λέει ο Greg Giles και που ισχυρίζονταν ότι προέρχονταν από την οικογένεια των ψυχών μου πέρα στα αστέρια, ήταν στην πραγματικότητα απλά ραδιοκύματα τα οποία εκπέμπονταν από κυβερνητικούς πράκτορες των ΗΠΑ, που προέρχονταν από το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και που εργάζονταν σε συνεννόηση με εθελοντές, πολλοί από τους οποίους είναι μυστικά μέλη μέσα στην κοινωνία, που βοηθούν στην διάδοση τεράστιου αριθμού ψεύτικων ειδήσεων περί UFO και άλλων σχετικών με τον χώρο ειδήσεις, και τελικά στην οικοδόμηση ενός σκηνικού για ένα PSYOPS πρόγραμμα που δελεάζει την επιστήμη και την πνευματικότητα των minded ατόμων, όπως τον εαυτό μου σε ιστοσελίδες τους. [βλ ενημέρωση παρακάτω ]
Αν και η ανακάλυψη του Giles ότι οι τηλεπαθητικές επαφές του δεν ήταν από αυτούς που υποστήριζαν ότι είναι, είχε προηγηθεί της συνάντησης στην Ζώνη Kuiper, απεικονίζει ωστόσο τις επιπτώσεις της απάτης που πραγματοποιήθηκε στο παρελθόν από τους επτά Πολιτισμούς του Εσωτερικού της Γης. Προφανώς αυτό θα αλλάξει στο μέλλον, τουλάχιστον για ορισμένους από αυτούς τους Πολιτισμούς, στο πώς θα συμπεριφέρονται αντίστοιχα με την την ανθρωπότητα της επιφάνειας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και ένας αριθμός ατόμων που ισχυρίζονται ότι έχουν συναντηθεί ή έρχονται σε τηλεπαθητική επικοινωνία με τους Πολιτισμούς του Εσωτερικού της Γης. Αυτά περιλαμβάνουν τα γνωστά contactees, όπως οι Νοτιοαμερικάνοι Ricardo Γκονζάλες και Luis Fernando Mostajo, με τους οποίους έχω συναντηθεί προσωπικά και επικοινωνώ μαζί τους για σχεδόν μια δεκαετία τώρα.
Έχω παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια τους και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι και οι δύο είναι πολύ αξιόπιστοι, και μάλιστα βρίσκονται σε επαφή με τους εκπροσώπους δύο εξωγήινων πολιτισμών και με όντα της Εσωτερικής Γης όπως ισχυρίζονται.
Επιπλέον, υπάρχουν channelers όπως ο Dianne Robbins που ισχυρίζεται ότι έχει συναντηθεί και έχει τηλεπαθητική επικοινωνία με όντα από το Εσωτερικό της Γης, όπως ο Adama από την υπόγεια πόλη Telos.
Ο Goode δεν έχει σχολιάσει άλλους contactees ή channelers που μπορεί ή δεν μπορεί να βρίσκονται σε επαφή με Πολιτισμούς από το Εσωτερικό της Γης. Προφανώς με τις αλλαγές που περιγράφονται από τον Goode, περιπτώσεις επαφής τρίτου τύπου ή τηλεπαθητικές επικοινωνίες, μπορεί να αυξηθούν σε αριθμό πολύ γρήγορα.
Ο Goode πιστεύει ότι η άμεση επαφή της ανθρωπότητας της επιφάνειας με όντα της Εσωτερικής Γης, είναι πιθανό να συμβεί πριν από την επαφή με εξωγήινες φυλές. Αυτός φαίνεται να είναι ένας πολύ λογικός τρόπος για να προχωρήσουμε.
Στο βιβλίο μου «Insiders», αποκαλύπτονται τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα και οι εξωγήινοι, έχω δώσει εκτενή τεκμηρίωση με μαρτυρίες και πληροφοριοδότες, και οι έμμεσες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Goode είναι ειλικρινής στις αποκαλύψεις του.
Οι αποκαλύψεις του Goode έχουν επιβεβαιωθεί από έναν πρώην αξιωματικό της μυστικής υπηρεσίας του Ναυτικού κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και από τέσσερις βετεράνους της αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Ως εκ τούτου, δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για την ακρίβεια των τελευταίες αποκαλύψεων του σχετικά με τις συναντήσεις του με εκπροσώπους των Πολιτισμών της Κοίλης Γης και τις νέες πολιτικές που θα εφαρμόσουν με την συμφωνία που έγινε.
Είναι απολύτως κατανοητό ότι διακατέχονται από σημαντικό φόβο κάποιες ομάδες από το Εσωτερικό της Γης όσον αφορά τις επικίνδυνες και πολεμοχαρείς πολιτικές των εθνικών ελίτ κατά την διαχείριση των υποθέσεων τους στην επιφάνεια του πλανήτη μας. Ευτυχώς, όπως το Διαδίκτυο διευκολύνει την υπόλοιπη ανθρωπότητα στην αφύπνιση και στην διάδοση της αλήθειας για τα Μυστικό Διαστημικά Προγράμματα και την εξωγήινη ζωή και θα είμαστε σε καλύτερη θέση αν οι εθνικές και παγκόσμιες ελίτ καταστούν υπόλογοι για τις πολιτικές τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΝΤΑ ΤΗς ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ
Μέγα Αλέξανδρος και Περί των Πυλών.

Περί των Πυλών τούτων τα εξής αναφέρονται εν χειρογράγω ιε αιώνος, «Μετά το νικήσαι Δαρείον τον Μήδον ο Αλέξανδρος κατήλθε έως θαλάσσης της καλούμενης Ηλίου χώρας, ένθα εώρακεν ακάθαρτα έθνη και δυσειδή ά ήσαν εκ των υιών Ιάφεθ, ων την ακαθαρσίαν θεασάμενος, ήσθιον γαρ πάν ακάθαρτον έδεσμα, και ετέρων ζωυφίων μυσαρών κώνωπας, μυίας κάττας, όφεις νεκρών σάρκας, αμβλώματα, εκρώματα, έμβρυα ούπω τελείως απαρτισθέντα, πάν είδος θηρίων ακαθάρτων- τους νεκρούς ούκ έθαπτον αλλά τους πλείονας ήσθιον… 

Θεορήσας δε τα αναγώς γενόμενα και δεδοικώς μήπος πλατυνθώσινεν τη γή και μιάνωσιν αυτήν εκ των μιαρών αυτών επιτηδευμάτων, εδεήθει του Κυρίου εκτενώς, και συνήγαγεν απαντάς, άνδρας τε και γυναίκας και τα τέκνα, και απλώς ειπείν πάσας τας παρεμβολάς αυτών και εξήγαγεν αυτούς έως τας εώας γης και κατεδίωξεν αυτούς έως ού εισήλθον εν τοις πέραση του βορρά και ούκ εστί είσοδος από ανατολών έως δυσμών, και επήκουσεν ο Θεός τας δεήσεις, και προσέταξε Κύριος ο Θεός δύο όρεσι εν οίς έστι προσηγορία μαζοί του βορρά και επλησίασαν αλλήλους άχρι πηχών ιβ' και κατασκεύασε πύλας χαλκάς και επέχρισεν αυτάς ασύγκριτον ύαλον και εί δύνανται ανοίξει σιδήρω, μη δύνανται δυαλεισαι αυτάς...Ταίτα τοίνυν τα εναγή και μυσαρά και κίβδηλα έθνη πάσαις ταίς μαγικαίς κακοτεχνίες κέχρηνται και τη μισοθέω γοητεία, αλλά κατήργησε αυτάς ή του ασύγκριτου φύσις.

Ουκ ηδυνήθησαν δε ούτε δια πυρός ούτε δια σιδήρου, είτε δι'οιασδήποτε επινοίας ανοίξαι τας πύλας και αποδράσαι» 

ΠΛΑΤΩΝ, ΦΑΙΔΩΝ 110b–115a: Περιγραφή της κοίλης γής
Υπάρχουν δε εντός της γης εις όλην την περιφέρειάν της και κατά τα κοίλα μέρη αυτής τόποι πολλοί· και άλλοι μεν είναι βαθύτεροι και περισσότερον αναπεπταμένοι εν συγκρίσει προς εκείνον, όπου ημείς κατοικούμεν, άλλοι δε βαθύτεροι μεν, αλλά ολιγώτερον αναπεπταμένοι από τον ιδικόν μας τόπον· υπάρχουν τέλος άλλοι οι οποίοι έχουν μικρότερον βάθος από τον εδώ και είναι πλατύτεροι. 
Όλοι αυτοί συγκοινωνούν αναμεταξύ των υπό την γην εις πολλά μέρη με οπάς άλλοτε στενωτέρας και άλλοτε ευρυτέρας και έχουν διεξόδους. Εκεί και πολύ ύδωρ ρέει από τους μεν εις τους δε, όπως εις μεγάλα δοχεία, ούτω δε σχηματίζονται από την γην μέγιστοι και αστείρευτοι ποταμοί με θερμά και ψυχρά ύδατα· και πολύ πυρ και έτσι σχηματίζονται και μεγάλοι ποταμοί πυρός·
( 111 e 7 – 112 a 2 )
«Ἔν τι τῶν χασμάτων τῆς γῆς ἄλλως τε μέγιστον τυγχάνει ὄν καί διαμπερές τετρημένον δι ‘ ὅλης τῆς γῆς, τοῦτο Ὅμηρος εἷπε, λέγων αὐτό τῆλε μάλ΄, ἧχι βάθιστον ὐπό χθονός έστι βέρεθρον.»
Απόδοση στα Νεοελληνικά:
«Ένα ξεχωριστό από όλα τα χάσματα της Γής, υπάρχει και είναι μέγιστο, αφού διαπερνά ολόκληρη την γή από το ένα άκρο αυτής ως το άλλο ( διαμπερές ). Περί αυτού ακριβώς ομιλεί και ο Όμηρος λέγοντας, πολύ μακριά, εκεί κάτω από την Γη, υπάρχει ένα βαθύτατο βάραθρο.»
Aυτό δε εις άλλο μέρος και εκείνος και άλλοι πολλοί ποιηταί ωνόμασαν Τάρταρον. Εις τούτο λοιπόν το χάσμα συρρέουν όλοι οι ποταμοί και εξ αυτού πάλιν εκρέουν, λαμβάνει δε έκαστος των ποταμών τούτων τα ιδιαίτερα γνωρίσματά του εκ της συστάσεως του εδάφους, το οποίον διασχίζει κατά την ροήν του. Η δε αιτία, διά την οποίαν και εκρέουν απ' εδώ και εισρέουν όλα τα ρεύματα είναι ότι το υγρόν τούτο ούτε πυθμένα έχει ούτε βάσιν· αιωρείται λοιπόν και φέρεται κυματιστά πότε προς τα άνω και πότε προς τα κάτω. 
Και ο αήρ και η περί τον αέρα πνοή το αυτό πράττουν∙ διότι παρακολουθούν το ύδωρ και όταν τούτο ορμά προς το απ' εκεί μέρος της γης και όταν ορμά προς το απ' εδώ· και καθώς συμβαίνει εις την αναπνοήν, κατά την οποίαν η πνοή ρέει πάντοτε πότε προς τα έξω και πότε προς τα μέσα, έτσι και εκεί καθώς η πνοή συναιωρείται μετά του υγρού, προκαλεί με την είσοδον και την έξοδόν της ανέμους ισχυρούς και βίαιους.
«ΤΑ ΤΕ ΥΠΟ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ»!
Χωρίς αμφιβολία, ακόμη και σήμερα προξενεί εντύπωση η κατηγορία κατά του Σωκράτους, του μεγάλου αυτού Έλληνος φιλοσόφου, του οποίου την σκέψη δανείζονται –και θα δανείζονται επί μακρόν- Έλληνες και ξένοι στοχαστές και φιλόσοφοι. Μήπως όμως, θα ήταν καλύτερα να δούμε την συγκεκριμένη κατηγορία με την οποία τον κατηγόρησαν οι διαβάλλοντες αυτόν, όπως ήσαν ο Άνυτος, ο Μέλητος και ο Λύκων;: 
«Σωκράτης αδικεί και περιεργάζεται ζητών τά τε υπό γης και ουράνια και τόν ήττω λόγον κρείττω ποιών και άλλους ταυτά ταύτα διδάσκων». «Ο Σωκράτης είναι ένοχος αδικήματος, γιατί ασχολείται με άχρηστα και περιττά πράγματα, με το να ερευνά τα φαινόμενα που συμβαίνουν κάτω από τη γη και στον ουρανό, και γιατί τα άδικα λόγια τα κάνει να φαίνονται δίκαια και τα διδάσκει και στους άλλους.» (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 19b 4).
Οπως καταλαβαίνεται κι εσείς, τον Σωκράτη τον έφαγαν τα λαμόγια της μαύρης αδελφότητας γιατί έβλεπαν οτι τα λόγια του Σωκράτη είχαν επρροή στον κόσμο, και αν τον άφηναν να πει κι άλλα θα έβγαινε η αλήθεια στη φόρα. Και γι αυτό αποφάσισαν να τον εξολοθρέψουν πριν μαθευτεί η αλήθεια.
diadrastika. - © Πνευματικά Δικαιώματα Michael E. Salla, Ph.D. / strangeactivities/ 7spymania

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.