Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκινά η αντικατάσταση των ανθρώπων από ρομπότ vid

Πληθαίνουν οι ειδήσεις, οι οποίες αφορούν την κατάκλιση της αγοράς με ρομπότ, τα οποί προσφέρουν υπηρεσίες γρηγορότερα και σε χαμηλότερο κόστος, καθώς δεν πεινάνε, δεν διψάνε, δεν κουράζονται.  
Χτίστες, ταχυδρόμοι, ντελιβεράδες, αστυνομικοί και άλλοι αφήνουν σιγά-σιγά τις δουλείες τους, προκειμένου να αναλάβουν τα ρομπότ.
Θυμηθείτε:
Τα ρομπότ ξεκίνησαν να σκοτώνουν ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ

Σκοπός της τεχνολογικής ανάπτυξης που προτείνεται, είναι η σταδιακή και κατόπιν πλήρης αντικατάσταση των ανθρώπων σε διάφορα εργατικά πόστα, αλλά και στην διοίκηση και τα κέντρα αποφάσεων, αλλά και τις δυνάμεις ασφαλείας, από μηχανές, από ανθρώπους με ηλεκτρονικά εμφυτεύματα υποβοηθούμενους από μηχανικά ρομπότ και εν τέλει από μηχανικά ρομπότ με ανθρώπινο εγκέφαλο ή και ακόμα από βιολογικά αυτόνομα ρομποτικά όντα.
Οι άνθρωποι προορίζονται για «μάντρωμα» σε πόλεις γκέτο της Ατζέντας 21, προκειμένου να αναζωογοννηθεί δήθεν το περιβάλλον.
Χωρίς λόγο ύπαρξης θα διοικούνται από την παγκόσμια εξουσία, έχοντας παραδώσει τις ατομικές τους ελευθερίες για ένα πιάτο φαί και στέγη, καθώς επιδιώκεται να επικρατήσει απόλυτη φτώχεια για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ανά τον κόσμο.
Οι παγκόσμιες ρομποτικές δυνάμεις ασφαλείας θα επιβλέπουν την τάξη και την «ειρήνη» χωρίς αντίπαλο, την οποία θα ήθελε η Νέα Τάξη.
Δείτε το παρακάτω videο από την πολυεθνική εταιρεία Amazon, όπου επικρατεί σχεδόν πλήρης αντικατάσταση των ανθρώπων από τα ρομπότ.

πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.