Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SPY MUSEUM - Το διεθνές μουσείο των κατασκόπων!

Όλοι οι πράκτορες μαζεμένοι, βρίσκονται στο διεθνές μουσείο των κατασκόπων στην Ουάσιγκτον, μαζί με τα απαραίτητα σύνεργα για τις μυστικές αποστολές τους, ενώ γίνονται και μαθήματα κατασκοπείας!
Εκεί βρίσκονται πιστόλια κραγιόν, μηχανές κρυπτογράφησης, πομποί, δέκτες, μικροσκοπικές κάμερες, κοριοί για παράνομες ακροάσεις, ακόμα και αυτοκίνητων των μυστικών πρακτόρων!
Παράλληλα, οι αρμόδιοι του μουσείου αφιερώνουν χρόνο και χώρο για την εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τις τεχνικές των κατασκόπων, καθώς θεωρούν ότι η κατασκοπεία είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα επαγγέλματα προκείμενου μία χώρα να ανατρέψει έναν ηγέτη, να κερδίσει έναν πόλεμο, ή να μάθει τα μυστικά των πλούσιων και διάσημων.
Σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στον κρυφό, αλλά καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι πράκτορες σε όλη την ιστορία, το μουσείο προσπαθεί να απεικονίσει την τέχνη της κατασκοπείας σε μια εκπαιδευτική και μη προκατειλημμένη μορφή. Αυτό γίνεται την ίδια στιγμή που δείχνει έναν τρόπο ζωής των ανδρών και των γυναικών που εμπλέκονται, γεμάτο ψέματα και μυστικά.
Το μουσείο άνοιξε το 2002, και η συλλογή του είναι η μεγαλύτερη που εμφανίζεται ποτέ σε δημόσιο χώρο. Αρκετά είδη έχουν αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά, ενώ υπάρχει ένα διαδραστικό πρόγραμμα που φέρνει το κοινό στο ρόλο του μυστικού πράκτορα μέσα από μια ωριαία περιπέτεια κατασκοπείας.
spy1
spy2
spy3
spy6
spy8
spy5
spy4
spy7(με πληροφορίες και εικόνες από Atlas Obscura / Πρώτη εικόνα Powhusku)                                                                                                                                                                                              ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.