Translate

Nαρκωτικά και πόρνες τα in «δώρα» στους Πολιτικούς!

Ερωτάστε ΟΛΟΙ οι ελληνόφωνοι πολιτικοί – κυβερνητικοί που συναλλάσσεστε με τους προσληφθέντες χρηματοοικονομικούς συμβούλους από εποχής PSI μέχρι και σήμερα, εάν αποδεχθήκατε τις πόρνες και τις ναρκωτικές ουσίες που σας προσέφεραν μεταξύ άλλων πολλών «δώρων»...;

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*


Εύλογα ερωτάστε, διότι άλλοι που τους προσφέρθηκαν απλόχερα όλα τα παραπάνω, δεν κατάφεραν να αντισταθούν, αποδέχθηκαν ακόμα και ναρκωτικές ουσίες… πέρα από τις «κυρίες», όχι τίποτα, απλά για να ξέρουμε τα κριτήρια, και τους τρόπους που κάνετε χρήση και αποφασίζετε για τις τύχες των Ελλήνων.
Προσωπικά… δεν έχω λόγους για να μην σας «πιστέψω», έτσι και αλλιώς μας έχετε συνηθίσει στις αλήθειες…!!!
Είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς οι "Έλληνες" πολιτικοί – κυβερνητικοί που συναλλάσσεστε με τους προσληφθέντες χρηματοοικονομικούς συμβούλους από εποχής PSI μέχρι και σήμερα, γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμάς... τι εστί η εταιρεία και οι αξιωματούχοι της LAZARD.


Απλά αυτό που μένει είναι να μάθουμε και εμείς ...λεπτομέρειες!
Στην ακόλουθη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Δικογράφου-Απόφασης από Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο - Αμερικανική ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ


Όλα αυτά τα παραπάνω δεν αποτελούν ούτε κουτσομπολιά, ούτε αναληθείς και κατασκευασμένες ειδήσεις, όπως στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. Πρόκειται για αποδεδειγμένα, στοιχεία ερευνών και ανακριτικών διαδικασιών, καταθέσεων, και ανάλογα με το Νόμο τιμωρημένων πράξεων από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης, την Αμερικανική ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ.


Τελικά ρε μπαγάσηδες συνεργάζεστε με τους καλύτερους!



Η “ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ από την LAZARD” τα περιλαμβάνει όλα… ιδιωτικά αεροπλάνα, πολυτελή γιοτ, λιμουζίνες, αυτοκίνητα, σουίτες σε ξενοδοχεία, δείπνο σε πανάκριβα εστιατόρια, δώρα και «κυρίες» συνοδοί πολυτελείας, ακόμα και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ στον κατάλογο των προσφερόμενων υπηρεσιών για την διασκέδαση των πελατών της, καλή ώρα όπως είναι και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, για την εταιρεία LAZARD.

Ενδεικτικά επιλεγμένα αποσπάσματα των δεκάδων σελίδων στοιχείων στην διάθεση όποιου έχει όρεξη να μάθει-διαβάσει


Ακολουθούν ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ για να μην έχει να πει κανείς πως... δεν ήξερε…!




Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί και σε μορφή PDF:



* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com