Translate

ΗΠΑ: Louis Farrakhan : «Η Χίλαρι είναι σατανάς» (video)


Ο Louis Farrakhan, ηγέτης του «Έθνους του Ισλάμ» (Nation of Islam)*, γνωστός για την αντι-Λευκή ρητορική του, στο παρακάτω βίντεο επιτίθεται στην Χίλαρι που ξεδιάντροπα και με χίλια δυο πολιτικάντικα τερτίπια προσπαθεί να κερδίσει τις ψήφους των Αφροαμερικάνων, λέγοντας ότι είναι "δική τους", μιμούμενη ακόμα και τον τρόπο ομιλίας των μαύρων...



Λέει ο Farrakhan, «Πόσοι από σας πρόκειται να ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον; Δεν χρειάζεται να σηκώστε τα χέρια σας. Δεν σας κατηγορώ που θέλετε μια γυναίκα για πρόεδρο, αλλά αυτή είναι μια ασεβής (κακιά) γυναίκα. Αυτή μπορεί να είναι γλυκιά, αλλά το ίδιο και εσείς μπορείτε να κάνετε. Και ξέρετε όταν κάνεις τον γλυκό, παίζεις ένα παιχνίδι. Ξαφνικά ξέρει για τον Trayvon Martin. Ξαφνικά, ενώ το αγόρι έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια, μιλά για αυτόν, λέει ότι γνώρισε τη μητέρα του και ω ... Λευκοί άνθρωποι αυτή είναι ο Σατανάς. Και θα την πατήσετε για αυτό το χάλι;» 

Κατηγορεί επίσης τον Μπιλ και την Χίλαρι Κλίντον ότι διέλυσαν οικογένειες, στέλνοντας πολλούς στην φυλακή λέγοντας : «Οι περισσότεροι από εσάς πήγατε φυλακή γιατί καπνίσατε ένα τσιγάρο με λίγη μαριχουάνα. Το κανόνισαν αυτό οι Κλίντον.Είχαμε μαζικές φυλακίσεις με τους Κλίντον, μην το ξεχνάμε αυτό».

Κατηγορεί την Χίλαρι ότι, κατά την διάρκεια της θητείας της ως υπουργός εξωτερικών ενορχήστρωσε τη δολοφονία του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι.

«Εκείνη ενορχήστρωσε την καταστροφή της Λιβύης και τη δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφι. Ο Καντάφι ήταν φίλος μου. Ήταν αδελφός μου», λέει ο Farrakhan.

Κατηγορεί επίσης την Κλίντον ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το χάος που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

"Όλοι οι πρόσφυγες που φεύγουν από τη Συρία, που φεύγουν από τη Λιβύη, που προσπαθούν να φύγουν από τη Βόρεια Αφρική είναι λόγω των πολιτικών της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής - και συγκεκριμένα των δικών της", λέει.

                    

* Ιδρυτής του «Έθνους του Ισλάμ» είναι ο Fard Muhammad, (γεννήθηκε το 1893 και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 1934). Ίδρυσε το πρώτο τζαμί στις ΗΠΑ το 1930. Το «ευαγγέλιο» που κήρυττε στους αφρο-αμερικάνους ήταν ένα μίγμα ισλαμικών και θεοσοφικών δοξασιών. Όταν εξαφανίστηκε, ο διάδοχός του, ο Elijah Poole, είπε ότι ο Muhammad ήταν ο Μαχντί (ο ερχόμενος Μεσσίας σύμφωνα με την σιιτική ισλαμική παράδοση) ή ακόμα ο ίδιος ο Θεός! Αποκαλούσε τους λευκούς «ράτσα του διαβόλου», ενώ τους μαύρους «θεϊκή φυλή» και είχε διάφορες αλλόκοτες ιδέες.

redskywarning / εδώεδώ κι εδώ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com