Translate

Θράσος Κουτσούμπα: Θέμα... δημοκρατικής τάξης να μπουν οι τουρκόφρονες στην Βουλή!

Ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, νυν δερβέναγας του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) Δημήτρης Κουτσούμπας, ο θρασύς τύπος που ομολόγησε ευθέως στην τηλεοπτική εκπομπή του Χατζηνικολάου ότι με το ΚΚΕ στην εξουσία δεν θα γίνονται πλέον εκλογές 
(αλλά αυτό δεν ενόχλησε κανέναν «δημοκράτη» και δεν απασχόλησε κάποιον εισαγγελέα), φρόντισε να προκαλέσει, για μια ακόμη φορά, με τις δηλώσεις του.
Μιλώντας μετά την συνάντησή του με τον Τσίπρα είπε ότι «Εκφράσαμε την πάγια θέση του ΚΚΕ για απλή αναλογική, ανόθευτη, άδολη – βάλετε εσείς όλους τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς -, χωρίς μπόνους, χωρίς πλαφόν και βέβαια χωρίς άλλα ζητήματα τα οποία θα οδηγούν σε παραβίαση της θέλησης του ελληνικού λαού, όπως αυτή αποτυπώνεται στην εκάστοτε εκλογική αναμέτρηση. Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα σοβαρό που να στέκει αποφασιστικά για το ότι δεν πρέπει να καταργηθεί το πλαφόν του 3%. Αν σκεφτούμε δηλαδή, είναι θέμα δημοκρατικής τάξης. Πρέπει και τα μικρά κόμματα, εφόσον τα επιλέγει ο λαός, να εκφράζονται στο κοινοβούλιο. Αυτή είναι η πάγια θέση του ΚΚΕ και δεν αλλάζει σε τίποτα».
Ο Κουτσούμπας, δηλαδή, και το ΚΚΕ δεν έχουν κανένα θέμα να εκπροσωπηθεί στην Βουλή το DEB, το μουσουλμανικό κόμμα δηλαδή, το οποίο εξυπηρετεί τα αποσταθεροποιητικά και επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας στην Θράκη. Είναι, λέει, «θέμα δημοκρατικής τάξης», αφού «πρέπει και τα μικρά κόμματα, εφόσον τα επιλέγει ο λαός, να εκφράζονται στο κοινοβούλιο».
Βέβαια, ο «δημοκράτης» Κουτσούμπας, που… ευαισθητοποιείται στην εκπροσώπηση κομμάτων στην Βουλή όχι απλώς κάτω από 3%, αλλά και με 0,5% η 1%, «ξεχνάει» το «θέμα δημοκρατικής τάξης» όταν η συζήτηση πηγαίνει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, της οποίας σε μόνιμη βάση «βλέπει την πλάτη» εκλογικά το ΚΚΕ, όχι μόνο δεν πρέπει να εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο, σύμφωνα με το θλιβερό σκεπτικό του ΚΚΕ, αλλά το προδοτικό αυτό κατασκεύασμα της ψόφιας πλέον Σοβιετικής Ένωσης συντάσσεται πλήρως με το υπόλοιπο πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο το οποίο επιζητεί την απαγόρευση και την εξόντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πάντοτε θρασύδειλοι, ανθέλληνες, συνοδοιπόροι του εγχώριου κατεστημένου… οι «μαγαζάτορες» του ΚΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com