Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καταρρέει Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ η ΔΕΗ... χρωστάει πάνω από 2 δις ευρώ!


O Γίγαντας του αρχισυνδικαλιστή Φωτόπουλου δεν είναι παρά μια μικρογραφία του σαπισμένου κράτους. Ο Γίγαντας έχει πήλινα πόδια και είναι έτοιμος να καταρρεύσει. Μιλάμε για την ΔΕΗ η οποία είναι από τους Οργανισμούς-καθρέφτες του Φαύλου Κράτους. 
Η ΔΕΗ λοιπόν στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2016 έχει να πληρώσει σε δάνεια, προμηθευτές και την ΛΑΓΗΕ πάνω από 2 δις ευρώ. Μιλάμε για κανονικό φαλημέντο. Οσο για τους καταναλωτές αυτοί χρωστάνε σε λογαριασμούς κοντά στα 2,7 δις ευρώ.
Τα φέσια απέμειναν από την εποχή που οι Κατρούγκαλοι τριγυρνούσαν στα ταβερνεία της χώρας και παρότρυναν τους καναλωτές να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς.Κι αυτό με την ελπίδα ότι μέσα από ένα γιγάντιο κύμα Δεν Πληρώνω θα κατέρρεαν τα ταμεία του κράτους και μαζί μ΄αυτά και η κυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων. Και να που συνέβη. Τώρα λοιπόν καλείται η σημερινή κυβέρνηση να βρει λύση για τον Γίγαντα που καταρρέει.
Η ΔΕΗ έχει μπροστά της δύο λήξεις ομολόγων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Κώτση στο ΒΗΜΑ: Το 2017 ύψους 200 εκατ. ευρώ και το 2019 ύψους 500 εκατ. ευρώ. Το κουπόνι του πρώτου ομολόγου ήταν 4,75% και το κουπόνι του δεύτερου 5,5%. Τα ομόλογα αυτά διαπραγματεύονται και σήμερα η αγορά δίνει αποδόσεις για το μεν πρώτο στο 9,5% και για το δεύτερο στο 12%. Με αυτές τις αποδόσεις η έξοδος στις αγορές καθίσταται απαγορευτική και η εταιρεία θα πρέπει να στραφεί προς τις τράπεζες για αναχρηματοδότηση αφού τα ρευστά διαθέσιμα είναι λίγα – περίπου 500 εκατ. ευρώ – ώστε να μην τίθεται θέμα αποπληρωμής των ομολόγων.
 Να δούμε οι τράπεζες τώρα που θα βρουν λεφτά να της δανείσουν μετά και τις εξελίξεις-brexit στην Αγγλία.Η ΔΕΗ είναι ανάμεσα στους Οργανισμούς-φαλημέντα του Δημοσίου που φιλοδοξούν να εξασφαλίσουν τραπεζικό δανεισμό για να διασωθούν. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επιβίωση τόσο των τραπεζών όσο και της κυβέρνησης. Στο μεταξύ αναταραχή επικρατεί στον Τουρισμό μετά το brexit καθώς βρίσκονται στον αέρα οι κρατήσεις και τα έσοδα της τελευταίας στιγμής. Οσο αφορά τον εσωτερικό τουρισμό η αγωνία στους ρεντρούμηδες έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς οι Ελληνες έχουν πλακωθεί στις ακυρώσεις και πλέον ταξιδεύουν με τροχόσπιτα και τάπερ.
                                                                                                         ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.