Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Τwitter «γλεντάει» τον Κυρίτση και τον «ταξικό πόλεμο του ΣΥΡΙΖΑ»

Μεγάλη συζήτηση γύρω από τον «ακήρυκτο ταξικό πόλεμο» που διεξάγει η κυβέρνηση, κατά τα λεγόμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, έχει προκληθεί στα social media. 
Ο διαχωρισμός των πολιτών σε «μενουμεευρωπαίους» και σε εκείνους που ψήφισαν «όχι» στο αμφιλεγόμενο δημοψήφισμα του

περασμένου Ιουλίου έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων τόσο εντός του Κοινοβουλίου όσο και εκτός αυτού. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για επιχείρηση διχασμού των πολιτών και για καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος, κινήσεις που υποστηρίζει ότι απορρέουν από τη «μανία» της κυβέρνησης να γαντζωθεί στην εξουσία. Οι Έλληνες πολίτες από την άλλη, «γλεντάνε» κανονικά στη διαδικτυακή σφαίρα τον υπεύθυνο Τύπου για το Μεταναστευτικό. 

Η δήλωση: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων. Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει», «γαργάλισε» σε χρόνο dt τη φαντασία των χρηστών του Twitter, οι οποίοι με ένα μοναδικά καυστικό τρόπο, κατακρίνουν τα όσα υποστηρίζει ο κ. Κυρίτσης. 

Οι νέες του δηλώσεις δε, με τις οποίες επανήλθε λίγες ώρες μετά την εκτόξευση των πρώτων, αποτέλεσαν το κερασάκι στην τούρτα για τους Twitterόφιλους: «Εννοούσα τα ευπορότερα στρώματα, τις κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του ''Ναι'' στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου» είπε εκ νέου ο κ. Κυρίτσης -αντί να επανορθώσει- και το Twitter με το hashtag #kyritsis πήρε «φωτιά»:

Μάλιστα, η απήχηση της προκλητικής παρέμβασης του βουλευτή ήταν τόσο έντονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δημιουργήθηκαν ακόμα ένα hashtag στο Twitter – το #MasMisoun_Olous- συνοδευόμενο από δεκάδες αναρτήσεις για το θέμα. 

Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικές:


πρωτο θεμα

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.