Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποφάσισαν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ .. vid (ηχητικό)

Η Μυστική συνάντηση έγινε Κυριακή 24.1.2016, σε προάστιο της Ρώμης.

Θέμα της συνάντησης: «Η τύχη της Ελλάδας και της Βαλκανικής χερσονήσου».

Πρόκειται για μια συνάντηση των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας.

Συμμετείχαν 22 μέλη, μεταξύ των οποίων 2 Έλληνες, ο ένας από αυτούς εκπροσωπούσε την Ελλάδα (υψηλόβαθμο στέλεχος τ.σ.) και ο άλλος είναι ένας Έλληνας πολιτικός που υπηρετεί σε νευραλγικό πόστο στην Ευρώπη.
Συμμετείχαν και μεγιστάνες του πλούτου, που κινούν τα νήματα παγκοσμίως.

Σε όλες αυτές τις συναντήσεις των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας, όπως και σε αυτήν, πέρα από τα θέματα που αναπτύχθηκαν, …συνέβησαν κάποια πράγματα (ως συνήθως)... πριν και μετά… (πιο αναλυτικά στο βίντεο).

Ο διευθυντήριο αυτό έχει επικεντρώσει τα τελευταία χρόνια την προσοχή του σε γεωπολιτικά θέματα (και όχι μόνο) που αφορούν την Ελλάδα & τα Βαλκάνια και ο λόγος είναι, ότι υπάρχει διάχυτος ο φόβος (σε όλους αυτούς) μιας ανασύστασης της πάλαι ποτέ Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Ο φόβος αυτός δημιουργήθηκε σε όλους αυτούς τα τελευταία χρόνια, επειδή η Ρωσία στράφηκε προς την Ορθόδοξη Εκκλησία και ιδιαιτέρως η πολιτική ηγεσία της Ρωσίας (Πούτιν) κτλ. 

Οι παπικοί αυξάνουν τις επιθέσεις «φιλίας» προς την Ορθόδοξη Εκκλησία, μέσο του προφίλ που κτίζουν με τον Πάπα Φραγκίσκο, για να διχάσουν το Ορθόδοξο ποίμνιο, να εκθέσουν τις Θρησκευτικές μας ηγεσίες, έτσι ώστε να δημιουργηθεί κλίμα αμφισβήτησής.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ(πιο αναλυτικά στο βίντεο).
Οι θρησκευτικές ηγεσίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.
Οι Ορθόδοξοι ιεράρχες μας που αντιδρούν.
Το Άγιο Όρος.
Κυπριακό.
Πλήρης εξάρτηση των Ελλήνων από τους δανειστές τοκογλύφους.
Οι νέοι Έλληνες & οι συνταξιούχοι.
Συνέχιση των μνημονίων (4ο μνημόνιο κτλ).
Αν υπάρξει γενικευμένη αγανάκτηση και ξεσηκωμός στην Ελλάδα, θα δώσουν εντολή να ανάψει το πράσινο φως, για να ενεργοποιηθεί η απόφαση καταστολής των κοινωνικών αντιδράσεων, από τις νατοϊκές δυνάμεις αστυνόμευσης.
Εγκατάσταση ισχυρών μουσουλμανικών κοινοτήτων σε Ελληνικές πόλεις.
Αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας.

Περισσότερα και πιο αναλυτικά στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί.

Πειραϊκή Εκκλησία (ραδιόφωνο) απόσπασμα από την εκπομπή 
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εξέλιξη σοκ για την Αγκυρα: Τελεσίγραφο ΗΠΑ σε Τουρκία: «Κάντε πίσω, δεν θα ανεχτούμε άλλες προκλήσεις στην Κύπρο»

Θέση παίρνει η αμερικανική διπλωματία, μετά τις πληροφορίες περί καθόδου  του τουρκικού πλωτού τρυπανιού σε λίγες ημέρες στην Κύπρο.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στο παρά 1 της κατάρριψης τουρκικών μαχητικών από τον Μ.Άσαντ – Εσπευσμένη συνομιλία Πούτιν-Ερντογάν και απόφαση για τριμερή

Εκτακτη επικοινωνία Ρ.Τ.Ερντογάν-Β.Πούτιν είχαμε πριν λίγο με φόντο τα όσα συμβαίνουν στην Αφρίν. Ο Ερντογάν τόνισε ότι δεν συμφωνεί με όρους της

EKTAKTO – Θρίλερ στην Α. Μεσόγειο- Eρχεται το τουρκικό γεωτρύπανο – Οι ΗΠΑ στηρίζουν Λευκωσία – Ολοταχώς για πολεμική σύγκρουση

Σε συναγερμό θα πρέπει να βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο ελληνικός στόλος και το Πεντάγωνο καθώς οι προθέσεις των Τούρκων είναι ύπουλες. Η Αγκυρα σχεδιάζει πολεμικό

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΙΒΛΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ…ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ; vid

Ο ποταμός στη Ρωσία παίρνει βιβλικό κόκκινο χρώμα σαν αίμα και οι ειδικοί είναι  ανίδεοι, ενώ οι κάτοικοι στην περιοχή Tyumen είναι τρομοκρατημένοι (βίντεο και εικόνες).

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αυθεντικές εικόνες) VIDEO

από τα πιο αυθεντικά κομμάτια που δειχνουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά. 
Το βιντεο επί της ουσίας υποδηλώνει πως ερπετοειδή και δαιμονες είναι ένα και το αυτό, απλά οι ονομασίες αλλάζουν.
Και γενικότερα είναι μια σημαντικότατη κατά τη γνώμη μας καταγραφή, με αξιοποιήσιμα στοιχεία, που αξίζει να λαμβάνει κανείς υπ'όψιν, (ή έστω να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του) όταν αναλύει//κρίνει τις πολιτικές και τις ενέργειες των λαμογιών που κινούν τα νήματα και ελέγχουν τις τύχες μας... γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε!