Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Hackers του ISIS(ισλαμοπίθηκοι) δημοσιεύουν μαύρη λίστα αξιωματούχων των ΗΠΑ! AYTOI TΟΥΣ ''ΕΦΤΙΑΞΑΝ'' ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ!


Η ανακοίνωση ήρθε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν ο πρόεδρος Barack Obama είχε συζητήσεις για το ISIS (Ισλαμικό Κράτος) στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου συναντήθηκε με παγκόσμιους ηγέτες παρουσιάζοντας τη νέα πρωτοβουλία στον κυβερνοχώρο, σύμφωνα με πηγές της New York Times.
Από την άλλη πλευρά, η Death List των τρομοκρατών, διανεμήθηκε τη Δευτέρα από τους hackers της United Cyber Caliphate στη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram μέσω της οποίας τα μέλη του ΙSIS επικοινωνούν μεταξύ τους (λόγω της end to end κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί).
Η λίστα που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Vocativ, διαθέτει 43 ονόματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι 43 εργάζονται στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το State Department, Υπουργεία Αμυνας, Ενέργειας, Εμπορίου, Υγείας και είναι αστυνομικοί της Minnesota.
Οι στόχοι του ΙSIS εκτός της Washington συμπεριλαμβάνουν τις πρεσβείες των ΗΠΑ στο Santiago και το Kathmandu καθώς και τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού το Gulfport, του Mississippi.
Στα στοιχεία του κάθε στόχου, συμπεριλαμβάνεται ο αριθμός τηλεφώνου, η πόλη, ο ταχυδρομικός κώδικας, και ατομικές φωτογραφίες. Τα δεδομένα αυτά έχουν αναρτηθεί στην ομάδα του ISIS στο Telegram από τον λογαριασμό της ομάδας United Cyber Caliphate.
Η φράση «Wanted to be killed» υπάρχει μεταφρασμένη στα Αγγλικά, Αραβικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ρωσικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κολομβία των Βαλκανίων: Αρπάζουν ακόμα και τραπέζια για χρέη – Πρωτόγνωρες σκηνές – Με δάκρυα στα μάτια Έλληνες πολίτες

Μετάτις τράπεζες και το Δημόσιο στον χορό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μπαίνουν και οι δήμοι!  Η Ελλάδα μοιάζει με αριστερή μπανανία, όπου οι Αρχές

Ex illumanati slave speaks - Reptilian_(bloodline) ate humans INVISIBLE LYCANS TEAM!

Ex illumanati slave speaks - Reptilian_(bloodline) ate humans elisabeth II england Mind control

NWO - Το είπαν στην ελληνική τηλεόραση: Θα καταργηθεί η ιδιοκτησία αυτοκινήτων – Πως θα μετακινούμαστε

Το είπαν στην ελληνική τηλεόραση: Θα καταργηθεί η ιδιοκτησία αυτοκινήτων – Πως θα μετακινούμαστε Μετά τα σπίτια, τα οποία κατάσχουν μαζικά οι τράπεζες,

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑRT BELL vid

Τα στοιχεία τα οποία παραθέτει, επιβεβαιώνουν τα κείμενα  περί όντων αραιότερης πυκνώσεως ύλης και περί Κρονίων συνεργατών του Σιν Σιών Σεντάι Τζεντάι Τζουντ, σεληνιακού επικυρίαρχου... δείτε

Ισοπεδώνουν αρχές και αξίες: Δασκάλα στη Λέσβο αποφάσισε να ντύσει με φούστες τα αγόρια! -Η θολοκουλτούρα των διεστραμμένων διαλύει τον Ελληνισμό

Αυτό που φοβόμασταν και βλέπαμε σε δημοσιεύματα του εξωτερικού ήρθε πλέον και στην Ελλάδα. Η ύβρις απέναντι στη φύση και στα θεία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και με επίσημο τρόπο πλέον.

Ονομάζουν «παράδεισο» τo πρώτο πλωτό νησί-κράτος, μία νέα φυλακή των ανθρώπων vid

Η αρχή γίνεται στην Γαλλική Πολυνησία, με στόχο την δημιουργία μίας ανεξάρτητης πλωτής πόλης.
Με γνώμονα την…κλιματική αλλαγή και τις βιώσιμες

7spynews on facebook


ενεργό link