Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

21 τρόποι με τους οποίους οι επικυρίαρχοι υπερνικούν κάθε αντίσταση στα σχέδιά τους.


Γράφει ο Τexe Marrs

1. Ασύδοτη μετανάστευση και αυξανόμενο κύμα εγκληματικότητας από τους λαθρομετανάστες.

2. Πτώχευση του κράτους και τεράστια υπερχρέωση.

3. Διάλυση των ταμείων κοινωνικών ασφαλίσεων, με τη δικαιολογία ότι κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα σε άχρηστες δαπάνες και σε κομπίνες.

4. Κακομεταχείριση και γενοκτονία των βετεράνων πολέμου. Τα περισσότερα νοσοκομεία βετεράνων είναι παγίδες θανάτου. Οι βετεράνοι έχουν κατώτερη ιατρική φροντίδα. Πολλοί πεθαίνουν από το σύνδρομο Agent Orange (του Βιετνάμ), την «ασθένεια του Περσικού Κόλπου» και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με εμπειρίες από την υπηρεσία τους.

5. Ανάθεση των θέσεων εργασίας που προορίζονται κανονικά για Αμερικανούς, σε ξένους από το Πακιστάν, την Ινδία, την Κίνα, το Μεξικό, την Ινδονησία και άλλες χώρες. Η μεταποιητική βάση της Αμερικής έχει σημειώσει ραγδαία μείωση και μεταφέρεται στο εξωτερικό.

6. Κατάληψη των κολλεγίων, των πανεπιστημίων και των δημόσιων σχολείων των ΗΠΑ από αλλοδαπούς φοιτητές.

7. Εταιρική παγκοσμιοποίηση. Οι αχόρταγες εταιρείες των ΗΠΑ, ως φορείς της παγκοσμιοποίησης, είναι αντεθνικές και εχθρικές προς τα αμερικανικά συμφέροντα.

8. Αξιοποίηση του στρατού των ΗΠΑ σε καθήκοντα παγκόσμιου μισθοφόρου. Οι Αμερικανοί αναγκάζονται να πληρώνουν για τους πολέμους που εξυπηρετούν την υπεράσπιση του Ισραήλ και να πεθαίνουν από αιτίες που δεν σχετίζονται με την άμυνα των ΗΠΑ.

9. Νόμοι για «εγκλήματα μίσους» (ή «αντιρατσιστικοί νόμοι»). Νέοι νόμοι (πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί των ΗΠΑ, καθώς και νόμοι των Ηνωμένων Εθνών) απαγορεύουν την ελευθερία του λόγου, την κριτική εναντίον του Ισραήλ και το κήρυγμα του χριστιανικού Ευαγγελίου.

10. Σεξουαλική βαρβαρότητα και απανθρωποποίηση, η οποία επιτυγχάνεται μέσω των τηλεοπτικών προγραμμάτων, των κινηματογραφικών έργων, των κινουμένων σχεδίων, των βιβλίων, των βιντεοπαιχνιδιών, της διαφήμισης, και άλλων μέσων, που προβάλλουν χυδαίες, σκληρές σεξουαλικές σκηνές.

11. Η ιδιωτική περιουσία κατάσχεται τακτικά (μέσω των οικονομικών κρίσεων) και οι χρήσεις της περιορίζονται με την προώθηση των σχεδίων των «προοδευτικών», «αριστερών» περιβαλλοντικών οργανώσεων της παγκοσμιοποίησης, όπως το σχέδιο «Aτζέντα 21».

12. Αθέμιτο και παράνομο φορολογικό σύστημα, το οποίο χρησιμοποιείται για να ληστεύει τους παραγωγούς και να μετατρέπει τους πολίτες σε δουλοπάροικους του κράτους.
13. Χειραγώγηση της υδροδότησης και σκηνοθετημένη έλλειψη νερού, η οποία χρησιμοποιείται αφ' ενός για να ανεβάσει τις τιμές του νερού και αφ' ετέρου να επιτύχει τον έλεγχο των πολιτών.

14. Διακρίσεις κατά της λευκής φυλής και του αμερικανικού πολιτισμού μέσω της προώθησης της «πολιτιστικής ομοιομορφίας» ή «πολυπολιτισμικότητας».

15. Ύπαρξη δύο πολιτικών κομμάτων, των οποίων οι πραγματικοί στόχοι είναι ταυτόσημοι και διεφθαρμένοι. Νοθευμένες εκλογές, οι οποίες οδηγούν σε ματαίωση της βούλησης του λαού.

16. Σατανικοποίηση της κοινωνίας, μέσω απόκρυφων επιρροών και συμβόλων στα μέσα ενημέρωσης, στη μουσική, στη διασκέδαση και τον αθλητισμό.


17. Ο ελεύθερος Τύπος αντικαθίσταται από οργανώσεις προπαγάνδας και από μέσα ενημέρωσης που δεν είναι παρά συνεργοί της ελίτ. Τα μέσα αυτά εργάζονται ασταμάτητα για να υπνωτίζουν ψυχολογικά, να μαγνητίζουν και να ελέγχουν τη σκέψη του πληθυσμού.

18. Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» χρησιμοποιείται ως πρόσχημα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αμερικανικής αντίληψης αστυνομικό κράτος και να αφαιρέσει τα συνταγματικά δικαιώματα των λαών.

19. Διαφημίζονται «κουλτούρες θανάτου». Εφαρμόζεται πλύση εγκεφάλου. Απευαισθητοποίηση των μαζών όσον αφορά στη μελλοντική μαζική γενοκτονία μέσω της άμβλωσης, της ευθανασίας, της νεκροφιλίας, του κανιβαλισμού και της προώθησης της αναλγησίας.

20. Προετοιμασία στρατοπέδων συγκέντρωσης για αντιστασιακούς και αντιφρονούντες. Σε πρώτη φάση θα προφασιστούν ότι δημιουργούνται για άλλους σκοπούς.


21. Εξευτελισμός και δυσφήμιση των θρησκειών. Ψευδοθρησκείες προωθούνται και εξαπλώνονται. Ο παραδοσιακός χριστιανισμός παρουσιάζεται ως «αντισημιτικός», «φανατικός» και «πολιτικά μη ορθός».

*Απόσπασμα από το βιβλίο του Aμερικανού συγγραφέα Texe Marrs "Σόδομα και Γόμορρα"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κολομβία των Βαλκανίων: Αρπάζουν ακόμα και τραπέζια για χρέη – Πρωτόγνωρες σκηνές – Με δάκρυα στα μάτια Έλληνες πολίτες

Μετάτις τράπεζες και το Δημόσιο στον χορό των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μπαίνουν και οι δήμοι!  Η Ελλάδα μοιάζει με αριστερή μπανανία, όπου οι Αρχές

Ex illumanati slave speaks - Reptilian_(bloodline) ate humans INVISIBLE LYCANS TEAM!

Ex illumanati slave speaks - Reptilian_(bloodline) ate humans elisabeth II england Mind control

NWO - Το είπαν στην ελληνική τηλεόραση: Θα καταργηθεί η ιδιοκτησία αυτοκινήτων – Πως θα μετακινούμαστε

Το είπαν στην ελληνική τηλεόραση: Θα καταργηθεί η ιδιοκτησία αυτοκινήτων – Πως θα μετακινούμαστε Μετά τα σπίτια, τα οποία κατάσχουν μαζικά οι τράπεζες,

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑRT BELL vid

Τα στοιχεία τα οποία παραθέτει, επιβεβαιώνουν τα κείμενα  περί όντων αραιότερης πυκνώσεως ύλης και περί Κρονίων συνεργατών του Σιν Σιών Σεντάι Τζεντάι Τζουντ, σεληνιακού επικυρίαρχου... δείτε

Ισοπεδώνουν αρχές και αξίες: Δασκάλα στη Λέσβο αποφάσισε να ντύσει με φούστες τα αγόρια! -Η θολοκουλτούρα των διεστραμμένων διαλύει τον Ελληνισμό

Αυτό που φοβόμασταν και βλέπαμε σε δημοσιεύματα του εξωτερικού ήρθε πλέον και στην Ελλάδα. Η ύβρις απέναντι στη φύση και στα θεία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και με επίσημο τρόπο πλέον.

Ονομάζουν «παράδεισο» τo πρώτο πλωτό νησί-κράτος, μία νέα φυλακή των ανθρώπων vid

Η αρχή γίνεται στην Γαλλική Πολυνησία, με στόχο την δημιουργία μίας ανεξάρτητης πλωτής πόλης.
Με γνώμονα την…κλιματική αλλαγή και τις βιώσιμες

7spynews on facebook


ενεργό link