Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

21 τρόποι με τους οποίους οι επικυρίαρχοι υπερνικούν κάθε αντίσταση στα σχέδιά τους.


Γράφει ο Τexe Marrs

1. Ασύδοτη μετανάστευση και αυξανόμενο κύμα εγκληματικότητας από τους λαθρομετανάστες.

2. Πτώχευση του κράτους και τεράστια υπερχρέωση.

3. Διάλυση των ταμείων κοινωνικών ασφαλίσεων, με τη δικαιολογία ότι κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα σε άχρηστες δαπάνες και σε κομπίνες.

4. Κακομεταχείριση και γενοκτονία των βετεράνων πολέμου. Τα περισσότερα νοσοκομεία βετεράνων είναι παγίδες θανάτου. Οι βετεράνοι έχουν κατώτερη ιατρική φροντίδα. Πολλοί πεθαίνουν από το σύνδρομο Agent Orange (του Βιετνάμ), την «ασθένεια του Περσικού Κόλπου» και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με εμπειρίες από την υπηρεσία τους.

5. Ανάθεση των θέσεων εργασίας που προορίζονται κανονικά για Αμερικανούς, σε ξένους από το Πακιστάν, την Ινδία, την Κίνα, το Μεξικό, την Ινδονησία και άλλες χώρες. Η μεταποιητική βάση της Αμερικής έχει σημειώσει ραγδαία μείωση και μεταφέρεται στο εξωτερικό.

6. Κατάληψη των κολλεγίων, των πανεπιστημίων και των δημόσιων σχολείων των ΗΠΑ από αλλοδαπούς φοιτητές.

7. Εταιρική παγκοσμιοποίηση. Οι αχόρταγες εταιρείες των ΗΠΑ, ως φορείς της παγκοσμιοποίησης, είναι αντεθνικές και εχθρικές προς τα αμερικανικά συμφέροντα.

8. Αξιοποίηση του στρατού των ΗΠΑ σε καθήκοντα παγκόσμιου μισθοφόρου. Οι Αμερικανοί αναγκάζονται να πληρώνουν για τους πολέμους που εξυπηρετούν την υπεράσπιση του Ισραήλ και να πεθαίνουν από αιτίες που δεν σχετίζονται με την άμυνα των ΗΠΑ.

9. Νόμοι για «εγκλήματα μίσους» (ή «αντιρατσιστικοί νόμοι»). Νέοι νόμοι (πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί των ΗΠΑ, καθώς και νόμοι των Ηνωμένων Εθνών) απαγορεύουν την ελευθερία του λόγου, την κριτική εναντίον του Ισραήλ και το κήρυγμα του χριστιανικού Ευαγγελίου.

10. Σεξουαλική βαρβαρότητα και απανθρωποποίηση, η οποία επιτυγχάνεται μέσω των τηλεοπτικών προγραμμάτων, των κινηματογραφικών έργων, των κινουμένων σχεδίων, των βιβλίων, των βιντεοπαιχνιδιών, της διαφήμισης, και άλλων μέσων, που προβάλλουν χυδαίες, σκληρές σεξουαλικές σκηνές.

11. Η ιδιωτική περιουσία κατάσχεται τακτικά (μέσω των οικονομικών κρίσεων) και οι χρήσεις της περιορίζονται με την προώθηση των σχεδίων των «προοδευτικών», «αριστερών» περιβαλλοντικών οργανώσεων της παγκοσμιοποίησης, όπως το σχέδιο «Aτζέντα 21».

12. Αθέμιτο και παράνομο φορολογικό σύστημα, το οποίο χρησιμοποιείται για να ληστεύει τους παραγωγούς και να μετατρέπει τους πολίτες σε δουλοπάροικους του κράτους.
13. Χειραγώγηση της υδροδότησης και σκηνοθετημένη έλλειψη νερού, η οποία χρησιμοποιείται αφ' ενός για να ανεβάσει τις τιμές του νερού και αφ' ετέρου να επιτύχει τον έλεγχο των πολιτών.

14. Διακρίσεις κατά της λευκής φυλής και του αμερικανικού πολιτισμού μέσω της προώθησης της «πολιτιστικής ομοιομορφίας» ή «πολυπολιτισμικότητας».

15. Ύπαρξη δύο πολιτικών κομμάτων, των οποίων οι πραγματικοί στόχοι είναι ταυτόσημοι και διεφθαρμένοι. Νοθευμένες εκλογές, οι οποίες οδηγούν σε ματαίωση της βούλησης του λαού.

16. Σατανικοποίηση της κοινωνίας, μέσω απόκρυφων επιρροών και συμβόλων στα μέσα ενημέρωσης, στη μουσική, στη διασκέδαση και τον αθλητισμό.


17. Ο ελεύθερος Τύπος αντικαθίσταται από οργανώσεις προπαγάνδας και από μέσα ενημέρωσης που δεν είναι παρά συνεργοί της ελίτ. Τα μέσα αυτά εργάζονται ασταμάτητα για να υπνωτίζουν ψυχολογικά, να μαγνητίζουν και να ελέγχουν τη σκέψη του πληθυσμού.

18. Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» χρησιμοποιείται ως πρόσχημα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αμερικανικής αντίληψης αστυνομικό κράτος και να αφαιρέσει τα συνταγματικά δικαιώματα των λαών.

19. Διαφημίζονται «κουλτούρες θανάτου». Εφαρμόζεται πλύση εγκεφάλου. Απευαισθητοποίηση των μαζών όσον αφορά στη μελλοντική μαζική γενοκτονία μέσω της άμβλωσης, της ευθανασίας, της νεκροφιλίας, του κανιβαλισμού και της προώθησης της αναλγησίας.

20. Προετοιμασία στρατοπέδων συγκέντρωσης για αντιστασιακούς και αντιφρονούντες. Σε πρώτη φάση θα προφασιστούν ότι δημιουργούνται για άλλους σκοπούς.


21. Εξευτελισμός και δυσφήμιση των θρησκειών. Ψευδοθρησκείες προωθούνται και εξαπλώνονται. Ο παραδοσιακός χριστιανισμός παρουσιάζεται ως «αντισημιτικός», «φανατικός» και «πολιτικά μη ορθός».

*Απόσπασμα από το βιβλίο του Aμερικανού συγγραφέα Texe Marrs "Σόδομα και Γόμορρα"

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εξέλιξη σοκ για την Αγκυρα: Τελεσίγραφο ΗΠΑ σε Τουρκία: «Κάντε πίσω, δεν θα ανεχτούμε άλλες προκλήσεις στην Κύπρο»

Θέση παίρνει η αμερικανική διπλωματία, μετά τις πληροφορίες περί καθόδου  του τουρκικού πλωτού τρυπανιού σε λίγες ημέρες στην Κύπρο.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στο παρά 1 της κατάρριψης τουρκικών μαχητικών από τον Μ.Άσαντ – Εσπευσμένη συνομιλία Πούτιν-Ερντογάν και απόφαση για τριμερή

Εκτακτη επικοινωνία Ρ.Τ.Ερντογάν-Β.Πούτιν είχαμε πριν λίγο με φόντο τα όσα συμβαίνουν στην Αφρίν. Ο Ερντογάν τόνισε ότι δεν συμφωνεί με όρους της

EKTAKTO – Θρίλερ στην Α. Μεσόγειο- Eρχεται το τουρκικό γεωτρύπανο – Οι ΗΠΑ στηρίζουν Λευκωσία – Ολοταχώς για πολεμική σύγκρουση

Σε συναγερμό θα πρέπει να βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο ελληνικός στόλος και το Πεντάγωνο καθώς οι προθέσεις των Τούρκων είναι ύπουλες. Η Αγκυρα σχεδιάζει πολεμικό

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΙΒΛΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ…ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ; vid

Ο ποταμός στη Ρωσία παίρνει βιβλικό κόκκινο χρώμα σαν αίμα και οι ειδικοί είναι  ανίδεοι, ενώ οι κάτοικοι στην περιοχή Tyumen είναι τρομοκρατημένοι (βίντεο και εικόνες).

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αυθεντικές εικόνες) VIDEO

από τα πιο αυθεντικά κομμάτια που δειχνουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά. 
Το βιντεο επί της ουσίας υποδηλώνει πως ερπετοειδή και δαιμονες είναι ένα και το αυτό, απλά οι ονομασίες αλλάζουν.
Και γενικότερα είναι μια σημαντικότατη κατά τη γνώμη μας καταγραφή, με αξιοποιήσιμα στοιχεία, που αξίζει να λαμβάνει κανείς υπ'όψιν, (ή έστω να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του) όταν αναλύει//κρίνει τις πολιτικές και τις ενέργειες των λαμογιών που κινούν τα νήματα και ελέγχουν τις τύχες μας... γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε!