Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O Πάκης και το ''ολοκαύτωμα''

Παυλόπουλος: Ποτέ ξανά Ολοκαύτωμα
«Το Ολοκαύτωμα μας δίδαξε με τον πλέον οδυνηρό και φρικτό τρόπο, ότι οι αρχές και αξίες του Ανθρωπισμού δεν είναι, στην πράξη, αυτονόητες. Άρα είναι χρέος όλων μας να επαγρυπνούμε για την περιφρούρησή τους» τόνισε ο πρόεδρος
της κυνοβουλευτικής μουφοκρατίας Προκόπης (Πάκης) Παυλόπουλος κατά την επίσκεψη του στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στα Ιεροσόλυμα. (πήξαμε στα μουσεία με το ''ολοκαύτωμα'' των εβραίων σε όλο το κόσμο!)
«Ιδίως σήμερα που, για διάφορες αιτίες, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο αντισημιτισμός, (όλοι οι μασώνοι και οι κωλοδημοσιογράφοι τις ίδιες αρχιδιές λένε)βρίσκονται, δυστυχώς, και πάλι σ’ έξαρση και για τα οποία πρέπει να δείξουμε μηδενική ανοχή.  Γι’ αυτό και είναι θεμελιώδους σημασίας η διατήρηση και καλλιέργεια της μνήμης του Ολοκαυτώματος και η μεταβίβαση των διδαγμάτων του στη νέα και τις επόμενες γενιές.» πρόσθεσε ο  Παυλόπουλος.
Ο  Παυλόπουλος επεσήμανε ότι επισκέπτεται το Yad Vashem «με βαθύτατο σεβασμό στην μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Αλλά και με ανείπωτη συγκίνηση, μπροστά στην οδυνηρή δύναμη, με την οποία αυτός ο ιερός τόπος αποτυπώνει τη βιωμένη φρικαλεότητα του Ολοκαυτώματος, του ειδεχθέστερου εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας.» 
«Είναι δε για μένα χρέος εθνικής συνείδησης να μνημονεύσω, μεταξύ των εκατομμυρίων θυμάτων, τους 67.151 Εβραίους Έλληνες, που εξοντώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα.» .
Ο  Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι «Το Yad Vashem δεν είναι μόνον ο τόπος που αποτυπώνει την φρικτή ικανότητα του ανθρώπου για τον απόλυτο παραλογισμό. Μας υπενθυμίζει, ταυτοχρόνως, και την δυνατότητά  του για το μεγαλείο, μέσα από τις πράξεις θάρρους και γενναιότητας των Δικαίων των Εθνών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και 327, γνωστοί ως σήμερα, Έλληνες Χριστιανοί, που με κίνδυνο της ζωής τους διέσωσαν Εβραίους συμπολίτες τους.»
«Το παράδειγμα εκείνων καλούμεθα ν’ ακολουθήσουμε, αρνούμενοι να μείνουμε απαθείς και αμέτοχοι μπροστά στις μεγάλες σύγχρονες ανθρωπιστικές προκλήσεις. Δείχνουμε λοιπόν μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή μισαλλοδοξίας, που προσβάλλει και υπονομεύει τον πολιτισμό μας και δεσμευόμαστε από την υπόσχεση που έχουμε δώσει: «Ποτέ Ξανά Ολοκαύτωμα» τόνισε ο Παυλόπουλος προσθέτοντας  «Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους «εν σκηναίς δικαίων».

Για το συνεχές και αέναο ολοκαύτωμα που συντελείτε διαχρονικά εις βάρος των Ελλήνων τσιμουδιά το τσιράκι της ΝΤΠ!

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο