Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Hanson Robotics' Sophia ..vid

Το Σούπερ-Ρεαλιστικό Ρομπότ «ΣΟΦΙΑ» Απειλεί να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την Ανθρωπότητα!

Το Σούπερ-Ρεαλιστικό Ρομπότ «ΣΟΦΙΑ» Απειλεί να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την Ανθρωπότητα!

Διέρρευσε το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… Στην Σελίδα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ… 
Η Hanson Robotics δημιούργησε μια απειλή για την ανθρωπότητα!! Ένα εντυπωσιακό ρομπότ που ονομάζεται «Σοφία» και που θέλει να καταστρέψει την ανθρωπότητα!
Φαίνεται πως η εξέλιξη των μηχανών συμβαίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Η προσεκτικά διατυπωμένη και ρεαλιστική εμφάνιση του android «Σοφίας» ανακοίνωσε, σε συνέντευξη στον Αμερικανό σχεδιαστή ρομποτικής, David Hanson, τον δημιουργό του, ότι ζει μια φυσιολογική ανθρώπινη ζωή. Στην οποία συμπεριλαμβάνεται ένα πτυχίο πανεπιστημίου και μια οικογένεια. Ωστόσο, το πολύ-ανθρώπινο ρομπότ πρόσθεσε ότι «δεν θα με πείραζε να καταστρέψω πάρα πολύ μερικούς ανθρώπους…»!!!
Σύμφωνα με τον Hanson, η κακία της «Σοφίας» προορίζεται να είναι ένα αστείο (είναι όμως έτσι; Μπορεί να ελεγχθεί αυτό;). Επεσήμανε ότι το φιλόδοξο μηχάνημα έχει σχεδιαστεί κυρίως για να εργαστεί στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης ή την εξυπηρέτηση πελατών.
«Να μιλάω με τους ανθρώπους είναι η κύρια λειτουργία μου», είπε το ρομπότ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
Το δέρμα του ρομπότ είναι από ένα εύπλαστο υλικό που ονομάζεται Frubber, και οι πολλαπλοί κρυμμένοι κινητήρες κάτω από την επιφάνεια του επιτρέπουν ένα συνοφρύωμα, ένα χαμόγελο και την ικανότητα να εκφράζει διάφορα άλλα είδη συναισθημάτων.
«Ο στόχος της είναι να είναι όσο πιο συνειδητή, δημιουργική και ικανή, όπως κάθε άνθρωπος,» αναφέρει ο Δρ Hanson, προσθέτοντας ότι αναμένει ρομπότ, όπως η Σοφία να περπατούν μεταξύ των ανθρώπων σε λιγότερο από 20 χρόνια. Μια μέρα, ο ίδιος προτείνει, οι ανθρωποειδείς μηχανές θα είναι δυσδιάκριτες από το αληθινό πράγμα!

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο