Translate

Hanson Robotics' Sophia ..vid

Το Σούπερ-Ρεαλιστικό Ρομπότ «ΣΟΦΙΑ» Απειλεί να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την Ανθρωπότητα!

Το Σούπερ-Ρεαλιστικό Ρομπότ «ΣΟΦΙΑ» Απειλεί να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την Ανθρωπότητα!

Διέρρευσε το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… Στην Σελίδα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ… 
Η Hanson Robotics δημιούργησε μια απειλή για την ανθρωπότητα!! Ένα εντυπωσιακό ρομπότ που ονομάζεται «Σοφία» και που θέλει να καταστρέψει την ανθρωπότητα!
Φαίνεται πως η εξέλιξη των μηχανών συμβαίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Η προσεκτικά διατυπωμένη και ρεαλιστική εμφάνιση του android «Σοφίας» ανακοίνωσε, σε συνέντευξη στον Αμερικανό σχεδιαστή ρομποτικής, David Hanson, τον δημιουργό του, ότι ζει μια φυσιολογική ανθρώπινη ζωή. Στην οποία συμπεριλαμβάνεται ένα πτυχίο πανεπιστημίου και μια οικογένεια. Ωστόσο, το πολύ-ανθρώπινο ρομπότ πρόσθεσε ότι «δεν θα με πείραζε να καταστρέψω πάρα πολύ μερικούς ανθρώπους…»!!!
Σύμφωνα με τον Hanson, η κακία της «Σοφίας» προορίζεται να είναι ένα αστείο (είναι όμως έτσι; Μπορεί να ελεγχθεί αυτό;). Επεσήμανε ότι το φιλόδοξο μηχάνημα έχει σχεδιαστεί κυρίως για να εργαστεί στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης ή την εξυπηρέτηση πελατών.
«Να μιλάω με τους ανθρώπους είναι η κύρια λειτουργία μου», είπε το ρομπότ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
Το δέρμα του ρομπότ είναι από ένα εύπλαστο υλικό που ονομάζεται Frubber, και οι πολλαπλοί κρυμμένοι κινητήρες κάτω από την επιφάνεια του επιτρέπουν ένα συνοφρύωμα, ένα χαμόγελο και την ικανότητα να εκφράζει διάφορα άλλα είδη συναισθημάτων.
«Ο στόχος της είναι να είναι όσο πιο συνειδητή, δημιουργική και ικανή, όπως κάθε άνθρωπος,» αναφέρει ο Δρ Hanson, προσθέτοντας ότι αναμένει ρομπότ, όπως η Σοφία να περπατούν μεταξύ των ανθρώπων σε λιγότερο από 20 χρόνια. Μια μέρα, ο ίδιος προτείνει, οι ανθρωποειδείς μηχανές θα είναι δυσδιάκριτες από το αληθινό πράγμα!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com