Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα τραίνα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα;vid

Τα τρένα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα;
Ο διοικητής των ρωσικών δυνάμεων  (RVSN), ανακοίνωσε  ότι οι συρμοί που εμπεριέχουν βαλλιστικούς  διηπειρωτικούς  πυραύλους , αλλά και  πυραύλους Cruise
 θα εξέλθουν των «καταφυγίων τους» και θα ταξιδέψουν πάνω στις ράγες με σκοπό τον έλεγχο της  πολεμικής ετοιμότητας τους.
«Το πλάνο αφορά το έλεγχο λειτουργίας του  στρατιωτικού  σιδηροδρομικού συστήματος βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων  (BZHRK) «Barguzin»», δήλωσε το Σάββατο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ηχώ της Μόσχας» ο προϊστάμενος της στρατηγικής πυραυλικής διοίκησης,  Συνταγματάρχης Vladimir Nesterov, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Τα τρένα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα; - Εικόνα0«Απαιτείται ο  έλεγχος της πολεμικής ετοιμότητας των στρατηγικών δυνάμεων (RVSN) για την εύρυθμη του συστήματος άμυνας της χώρας. Όλα  όλα θα γίνουν σύμφωνα με τον  σχεδιασμό μας  ..»,  δήλωσε ο Nesterov.
Την ίδια στιγμή ο  Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε το Σάββατο ότι η Τουρκία διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει όλα τα είδη των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λόγω των απειλών  της τρομοκρατίας, σύμφωνα με τον  τουρκικό τύπο.
Είμαστε πολύ κοντά  στο ενδεχόμενο στρατιωτικής εισβολής των Τούρκων στην Βόρειο Συρία , και της «φωτιάς» που θα ανάψει δυστυχώς και στο Αιγαίο Πέλαγος . Ο χρόνος πιέζει την Άγκυρα , η οποία παίζει με την τύχη της στην κυριολεξία.
Ο ρωσικός στρατός διαθέτει την δυνατότητα εκτόξευσης τόσο πυραύλων Cruise, όσο και  βαλλιστικών πυραύλων από τα τρένα αυτά , τα οποία μπορούν να πλήξουν ολόκληρη  την τουρκική περιφέρεια. Σε ποιο ετοιμότητας  όμως ευρίσκονται τα ρωσικά τρένα , δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό για ευνόητους λόγους.
Ο επικεφαλής των  ρωσικών  στρατηγικών δυνάμεων , εκτιμά ότι η στρατιωτική εκπαίδευση επί του παρόντος έχει ολοκληρωθεί και το σύστημα θα ελεγχθεί στην πράξη .
« Φυσικά, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την στρατιωτική εκπαίδευση, πρέπει να σκεφτούν και το  μέλλον. Κατανοούμε ότι χρειαζόμαστε ειδικούς για τη λειτουργία του συστήματος πυραύλων,  και στο εγγύς μέλλον σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε νέα  κατάρτιση», δήλωσε ο  Nesterov.
Η συνθήκη  START-3 δεν απαγορεύει τη δημιουργία νέων πυραυλικών συστημάτων. Το σύστημα  βαλλιστικών πυρηνικών πυραύλων BZHRK «Barguzin» θα αναπτυχθεί ολοκληρωτικά πριν από το 2018.
Τα τρένα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα; - Εικόνα1
Ο  διοικητής των στρατηγικών δυνάμεων της Ρωσίας , Αντιστράτηγος Sergei Karakayev δήλωσε ότι το νέα  βαλλιστικά πυραυλικά συστήματα «BZHRK» θα υπερβουν σε ισχύ σημαντικά τους προκατόχους τους, επί   Σοβιετικής εποχής   όσον αφορά την ακρίβεια, το εύρος καθώς  και άλλα χαρακτηριστικά.
Το νέο σύστημα BZHRK «Barguzin», θα είναι επιχειρησιακό τουλάχιστον μέχρι το 2040, στην  μάχη των  διηπειρωτικών πυραύλων .
Σε άρθρο στο pentapostagma.gr, με τίτλο: «Θωρακισμένα πυρηνικά τρένα» στη Ρωσία, ως αντίμετρα στις ΗΠΑ, είχαμε αναφέρει την ύπαρξη αυτού του τρομερού πολεμικού   πυραυλικού   σιδηροδρομικού  συστήματος  (BZHRK).
Οι συγκεκριμένοι συρμοί αποτελούν κινητά κέντρα ελέγχου και εξέδρες εκτόξευσης πυρηνικών διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων.
Εννοείται ότι σε περίπτωση πολέμου θα κινούνται συνεχώς στο αχανές σιδηροδρομικό σύστημα της Ρωσίας.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια περίεργη προετοιμασία: Χωρίς κινητά στον στρατό για μία εβδομάδα – Ιδού πως μας «χτυπά» η Αγκυρα

Μια περίεργη προετοιμασία, η οποία έχει σχέση με τις επικοινωνίες, εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον Στρατό. Μόνο με υπηρεσιακά μέσα πραγματοποιούνται οι

Διάβασε τα Δελφικά Παραγγέλματα: Εάν δεν τα ξέρεις δεν μπορείς να λέγεσαι Έλληνας!

Δελφικά Παραγγέλματα: Οι «εντολές» του Ελληνικού Πολιτισμού: Το Μαντείο των Δελφών ήταν γνωστό όχι μόνο για τους χρησμούς του, αλλά και για το μεγάλο αριθμό παραγγελμάτων που ήταν λιτά αποφθέγματα 2 έως 5 λέξεων, μεστά σοφίας.

Aπόρρητα προγράμματα για τους εξωγήινους! VID

Η υπερεθνική ελίτ που κυβερνά τον κόσμο προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μυστικά τα βρώμικα σχέδια της για την ανθρωπότητα.
Στο παρακάτω videο αποκαλύπτονται πληροφορίες για τις

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ...Αλλάζουν τις ελληνικές οικογένειες όπως τις ξέραμε vid

Επίσπευση και απλούστευση των διαδικασιών αναδοχής και υιοθεσίας, χαρτογράφηση των παιδιών που φιλοξενούνται στα ιδρύματα προωθεί νομοσχέδιο του υπουργείου

Ρωσική μοίρα στην Μεσόγειο εν μέσω πληροφοριών για νέο νατοϊκό κτύπημα στην Συρία: «Σε 30 λεπτά τους εξαφανίζουμε»

Η  φρεγάτα κατευθυνόμενων πυραύλων «Γιαροσλαβ ο Σοφός»  μαζί με υποβρύχια και το δεξαμενόπλοιο Λένα εισέρχονται στην Μεσόγειο με ρότα τις συριακές ακτές εν

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.