Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα τραίνα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα;vid

Τα τρένα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα;
Ο διοικητής των ρωσικών δυνάμεων  (RVSN), ανακοίνωσε  ότι οι συρμοί που εμπεριέχουν βαλλιστικούς  διηπειρωτικούς  πυραύλους , αλλά και  πυραύλους Cruise
 θα εξέλθουν των «καταφυγίων τους» και θα ταξιδέψουν πάνω στις ράγες με σκοπό τον έλεγχο της  πολεμικής ετοιμότητας τους.
«Το πλάνο αφορά το έλεγχο λειτουργίας του  στρατιωτικού  σιδηροδρομικού συστήματος βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων  (BZHRK) «Barguzin»», δήλωσε το Σάββατο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ηχώ της Μόσχας» ο προϊστάμενος της στρατηγικής πυραυλικής διοίκησης,  Συνταγματάρχης Vladimir Nesterov, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Τα τρένα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα; - Εικόνα0«Απαιτείται ο  έλεγχος της πολεμικής ετοιμότητας των στρατηγικών δυνάμεων (RVSN) για την εύρυθμη του συστήματος άμυνας της χώρας. Όλα  όλα θα γίνουν σύμφωνα με τον  σχεδιασμό μας  ..»,  δήλωσε ο Nesterov.
Την ίδια στιγμή ο  Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε το Σάββατο ότι η Τουρκία διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει όλα τα είδη των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λόγω των απειλών  της τρομοκρατίας, σύμφωνα με τον  τουρκικό τύπο.
Είμαστε πολύ κοντά  στο ενδεχόμενο στρατιωτικής εισβολής των Τούρκων στην Βόρειο Συρία , και της «φωτιάς» που θα ανάψει δυστυχώς και στο Αιγαίο Πέλαγος . Ο χρόνος πιέζει την Άγκυρα , η οποία παίζει με την τύχη της στην κυριολεξία.
Ο ρωσικός στρατός διαθέτει την δυνατότητα εκτόξευσης τόσο πυραύλων Cruise, όσο και  βαλλιστικών πυραύλων από τα τρένα αυτά , τα οποία μπορούν να πλήξουν ολόκληρη  την τουρκική περιφέρεια. Σε ποιο ετοιμότητας  όμως ευρίσκονται τα ρωσικά τρένα , δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό για ευνόητους λόγους.
Ο επικεφαλής των  ρωσικών  στρατηγικών δυνάμεων , εκτιμά ότι η στρατιωτική εκπαίδευση επί του παρόντος έχει ολοκληρωθεί και το σύστημα θα ελεγχθεί στην πράξη .
« Φυσικά, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την στρατιωτική εκπαίδευση, πρέπει να σκεφτούν και το  μέλλον. Κατανοούμε ότι χρειαζόμαστε ειδικούς για τη λειτουργία του συστήματος πυραύλων,  και στο εγγύς μέλλον σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε νέα  κατάρτιση», δήλωσε ο  Nesterov.
Η συνθήκη  START-3 δεν απαγορεύει τη δημιουργία νέων πυραυλικών συστημάτων. Το σύστημα  βαλλιστικών πυρηνικών πυραύλων BZHRK «Barguzin» θα αναπτυχθεί ολοκληρωτικά πριν από το 2018.
Τα τρένα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα; - Εικόνα1
Ο  διοικητής των στρατηγικών δυνάμεων της Ρωσίας , Αντιστράτηγος Sergei Karakayev δήλωσε ότι το νέα  βαλλιστικά πυραυλικά συστήματα «BZHRK» θα υπερβουν σε ισχύ σημαντικά τους προκατόχους τους, επί   Σοβιετικής εποχής   όσον αφορά την ακρίβεια, το εύρος καθώς  και άλλα χαρακτηριστικά.
Το νέο σύστημα BZHRK «Barguzin», θα είναι επιχειρησιακό τουλάχιστον μέχρι το 2040, στην  μάχη των  διηπειρωτικών πυραύλων .
Σε άρθρο στο pentapostagma.gr, με τίτλο: «Θωρακισμένα πυρηνικά τρένα» στη Ρωσία, ως αντίμετρα στις ΗΠΑ, είχαμε αναφέρει την ύπαρξη αυτού του τρομερού πολεμικού   πυραυλικού   σιδηροδρομικού  συστήματος  (BZHRK).
Οι συγκεκριμένοι συρμοί αποτελούν κινητά κέντρα ελέγχου και εξέδρες εκτόξευσης πυρηνικών διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων.
Εννοείται ότι σε περίπτωση πολέμου θα κινούνται συνεχώς στο αχανές σιδηροδρομικό σύστημα της Ρωσίας.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

EKTAKTO! Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Π. Καμμένος – Θα ρίξει την κυβέρνηση; – Ραγδαίες εξελίξεις

Ραγδαίες εξελίξεις πλέον έχουμε στο Σκοπιανό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο διευθυντής

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Θαυμάστε την χώρα-"υπόδειγμα" για την Ελλάδα - Σοκαριστικές εικόνες από την κομμουνιστική Βενεζουέλα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έβγαιναν δημόσια και υποστήριζαν ανοικτά το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, όσο και την επικράτηση της...δημοκρατίας και της ισονομίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα.

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Το ανθρώπινο είδος σε 1.000 χρόνια! Πόσες γλώσσες θα μείνουν και πώς θα αλλάξει το ανθρώπινο σώμα… vid

Μέσα από ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών οι άνθρωποι του ASAP Science προσπαθούν να μας εξηγήσουν πώς θα είναι η ζωή σε 1.000 χρόνια.