Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα τραίνα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα;vid

Τα τρένα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα;
Ο διοικητής των ρωσικών δυνάμεων  (RVSN), ανακοίνωσε  ότι οι συρμοί που εμπεριέχουν βαλλιστικούς  διηπειρωτικούς  πυραύλους , αλλά και  πυραύλους Cruise
 θα εξέλθουν των «καταφυγίων τους» και θα ταξιδέψουν πάνω στις ράγες με σκοπό τον έλεγχο της  πολεμικής ετοιμότητας τους.
«Το πλάνο αφορά το έλεγχο λειτουργίας του  στρατιωτικού  σιδηροδρομικού συστήματος βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων  (BZHRK) «Barguzin»», δήλωσε το Σάββατο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ηχώ της Μόσχας» ο προϊστάμενος της στρατηγικής πυραυλικής διοίκησης,  Συνταγματάρχης Vladimir Nesterov, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Τα τρένα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα; - Εικόνα0«Απαιτείται ο  έλεγχος της πολεμικής ετοιμότητας των στρατηγικών δυνάμεων (RVSN) για την εύρυθμη του συστήματος άμυνας της χώρας. Όλα  όλα θα γίνουν σύμφωνα με τον  σχεδιασμό μας  ..»,  δήλωσε ο Nesterov.
Την ίδια στιγμή ο  Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε το Σάββατο ότι η Τουρκία διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει όλα τα είδη των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λόγω των απειλών  της τρομοκρατίας, σύμφωνα με τον  τουρκικό τύπο.
Είμαστε πολύ κοντά  στο ενδεχόμενο στρατιωτικής εισβολής των Τούρκων στην Βόρειο Συρία , και της «φωτιάς» που θα ανάψει δυστυχώς και στο Αιγαίο Πέλαγος . Ο χρόνος πιέζει την Άγκυρα , η οποία παίζει με την τύχη της στην κυριολεξία.
Ο ρωσικός στρατός διαθέτει την δυνατότητα εκτόξευσης τόσο πυραύλων Cruise, όσο και  βαλλιστικών πυραύλων από τα τρένα αυτά , τα οποία μπορούν να πλήξουν ολόκληρη  την τουρκική περιφέρεια. Σε ποιο ετοιμότητας  όμως ευρίσκονται τα ρωσικά τρένα , δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό για ευνόητους λόγους.
Ο επικεφαλής των  ρωσικών  στρατηγικών δυνάμεων , εκτιμά ότι η στρατιωτική εκπαίδευση επί του παρόντος έχει ολοκληρωθεί και το σύστημα θα ελεγχθεί στην πράξη .
« Φυσικά, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την στρατιωτική εκπαίδευση, πρέπει να σκεφτούν και το  μέλλον. Κατανοούμε ότι χρειαζόμαστε ειδικούς για τη λειτουργία του συστήματος πυραύλων,  και στο εγγύς μέλλον σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε νέα  κατάρτιση», δήλωσε ο  Nesterov.
Η συνθήκη  START-3 δεν απαγορεύει τη δημιουργία νέων πυραυλικών συστημάτων. Το σύστημα  βαλλιστικών πυρηνικών πυραύλων BZHRK «Barguzin» θα αναπτυχθεί ολοκληρωτικά πριν από το 2018.
Τα τρένα με τους βαλλιστικούς πυραύλους βγάζουν οι Ρώσοι! Για ποιόν κτυπάει η Καμπάνα; - Εικόνα1
Ο  διοικητής των στρατηγικών δυνάμεων της Ρωσίας , Αντιστράτηγος Sergei Karakayev δήλωσε ότι το νέα  βαλλιστικά πυραυλικά συστήματα «BZHRK» θα υπερβουν σε ισχύ σημαντικά τους προκατόχους τους, επί   Σοβιετικής εποχής   όσον αφορά την ακρίβεια, το εύρος καθώς  και άλλα χαρακτηριστικά.
Το νέο σύστημα BZHRK «Barguzin», θα είναι επιχειρησιακό τουλάχιστον μέχρι το 2040, στην  μάχη των  διηπειρωτικών πυραύλων .
Σε άρθρο στο pentapostagma.gr, με τίτλο: «Θωρακισμένα πυρηνικά τρένα» στη Ρωσία, ως αντίμετρα στις ΗΠΑ, είχαμε αναφέρει την ύπαρξη αυτού του τρομερού πολεμικού   πυραυλικού   σιδηροδρομικού  συστήματος  (BZHRK).
Οι συγκεκριμένοι συρμοί αποτελούν κινητά κέντρα ελέγχου και εξέδρες εκτόξευσης πυρηνικών διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων.
Εννοείται ότι σε περίπτωση πολέμου θα κινούνται συνεχώς στο αχανές σιδηροδρομικό σύστημα της Ρωσίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Βρέθηκε ναυάγιο ρωσικού καταδρομικού φορτωμένο με 200 τόνους χρυσού αξίας 133 δισ. δολαρίων!! vid

Στην ανακάλυψη του ναυαγίου ενός ρωσικού καταδρομικού που είχε βυθιστεί πριν από 113 χρόνια

Πανικός στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ: Προσπάθησαν να ακυρώσουν την συνάντηση Πούτιν-Τραμπ

Πανικό στην Νέα Τάξη έχει προκαλέσει η επικείμενη συνάντηση των πολιτικών ηγετών που στηρίζει η Εθνική Δεξιά, στο Ελσίνκι της Φιναλνδίας.

«Ζήτημα ζωής και θανάτου»: Έτοιμη η Ρωσία να δεχθεί 15.000 λευκούς αγρότες από τη Νότια Αφρική

Μια αντιπροσωπεία 30 αγροτικών οικογενειών της Νότιας Αφρικής έχει φθάσει στην αγροτική ζώνη Stavropol(Σταυρούπολη) της Ρωσίας, σύμφωνα με τις αναφορές του καναλιού Rossiya1 TV. Η ομάδα λέει

«ΜΥΣΤΗΡΙΟ» ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο που πετούσε επί τρεις συνεχής ώρες πάνω από την περιοχή του Seydikemer της Μούγλας, απέναντι από τα ελληνικά Δωδεκάνησα,

Πούτιν/Τραμπ μέρος δεύτερο: Το σημερινό μήνυμα σε όλον τον πλανήτη μέσω του Fox News

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ στο Ελσίνκι,  μιλώντας στο FOX News, κανάλι φιλικά προσκείμενο

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Λειτουργία για μασόνους τέλεσε Καθολική εκκλησία

«Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που μας χωρίζουν. Όπως λέμε την εορτή της Πεντηκοστής, με τη δύναμη του Πνεύματος, είμαστε

7spynews on facebook


ενεργό link