Translate

“Hot spot” Αθηνών: Ένας απέραντος καταυλισμός μουσουλμάνων λαθρομεταναστών η πρωτεύουσα

“Hot spot” Αθηνών: Ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών η πρωτεύουσα
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση σε όλη την Ελλάδα, καθώς φαίνεται η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά.
Η δημόσια ζωή των Ελλήνων πλέον ευθέως απειλείται από τις χαοτικές καταστάσεις και τις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών τόσο στα κέντρα κράτησης όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, στο Πεδίον του Άρεως, στην Πλατεία Βικτωρίας και στο Ελληνικό.
Συγκεκριμένα, στο λιμάνι του Πειραιά πάνω από 1.700 λαθρομετανάστες κατέκλυσαν μέσα σε μία ώρα το λιμάνι του Πειραιά, που για ακόμη μια ημέρα έχει μετατραπεί σε ένα άτυπο hot spot. Οι εικόνες από το λιμάνι του Πειραιά είναι τραγικές, καθώς είναι έντονες οι ανησυχίες για ενδεχόμενα επεισόδια. Ήδη το πρωί ομάδα λαθρομεταναστών πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία στην πύλη Ε-3 του λιμένος Πειραιώς. Παρά τις εντολές των αρμόδιων αρχών πολλοί εξ αυτών αρνούνται να υπακούσουν και φεύγουν είτε με τα πόδια είτε με ταξί προς τον σταθμό του Ηλεκτρικού με προορισμό την πλατεία Βικτωρίας είτε προς άγνωστες κατευθύνσεις, δυναμιτίζοντας το κλίμα ανασφάλειας σε όλη την χώρα.
Χαοτική παραμένει και η κατάσταση και στο Πεδίον του Άρεως, καθώς από το πρωί η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη λόγω της αυξημένης ροής των παράνομων μεταναστών με την αστυνομία να είναι παντελώς απούσα.
Τέλος,  στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού λίγο πριν την 1 το μεσημέρι, εκατοντάδες λαθρομετανάστες βγήκαν στην παραλιακή και ξεκίνησαν πεζοί για την Ειδομένη, μια κατάσταση που τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε σε όλο το μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, χωρίς κανείς να έχει τον παραμικρό έλεγχο!
Η χώρα πρέπει να κλείσει τα σύνορα και να αναλάβει ο ελληνικός στρατός την φύλαξη των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων.
                                                                                                                                                 πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com