Translate

Απαγόρευση εισόδου για ΜΜΕξαπάτησης στα ''κέντρα φιλοξενίας'' μουσουλμάνων λαθρο!

Απαγόρευση εισόδου για ΜΜΕξαπάτησης στα κέντρα φιλοξενίας μουσουλμάνων λαθροπροσφύγων 
Σε μια πρωτοφανή απόσταση προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η κυβέρνηση επιβάλλοντας «φραγμό» στην ενημέρωση για την κατάσταση που δημιουργείται στα hot spots και στους χώρους φιλοξενίας λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα δεν θα χορηγούνται πλέον άδειες σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους προκειμένου να εισέρχονται σε κέντρα φιλοξενίας μουσουλμάνων λαθροπροσφύγων.
«Κατόπιν συνεννόησης με τους συντονιστές των Κέντρων Υποδοχής τόσο στα νησιά, όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα, δεν θα δίδονται άδειες σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους, προκειμένου να εισέρχονται στους χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες, μέχρι νεωτέρας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει η ανακοίνωση.
Η απόφαση της κυβέρνησης προκαλεί αίσθηση και δεν υπάρχει επαρκής αιτιολόγησή της.
Η απουσία «εικόνων» δεν μπορεί να κρύψει το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται σε ολόκληρη τη χώρα και η κυβέρνηση τρέχει να καλύψει με νέους πρόχειρους καταυλισμούς μουσουλμάνων λαθροπροσφύγων.
Μόνο στην Αττική σύμφωνα με τα επίσημη στοιχεία βρίσκονται αυτή την ώρα περίπου 10.000(βάλε και καμμιά 20.000 που σουλατσάρουν)  λαθρομετανάστες με τους περισσότερους να παραμένουν στις εγκαταστάσεις του λιμανιού στον Πειραιά αναμένοντας τη δημιουργία ενός ακόμη πρόχειρου καταυλισμού στο Ιλιον.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com