Translate

Κοράνι: οι 150 (πιο) “θανάσιμες” σελίδες! η ''θρησκεία'' του ''sex'' της μισαλλοδοξίας και της υποταγής!

Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι;
Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι;
Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά;
Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ;
Λοιπόν, το Κοράνι δεν είναι καθόλου αμέτοχο σε αυτή την ιστορική εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το Κοράνι είναι η Γενεσιουργός Αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης».
 Κι «αυτό» που – κατά βάση – τη συντηρεί. Ακόμη. Και αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων.
Το κοινό σημείο όλων των Ισλαμιστών, πλούσιων ή φτωχών είναι το Κοράνι. Αυτό είναι τα «πάντα» για το Ισλάμ. Όλα τα άλλα κείμενα, διευκρινήσεις, εντολές ή διδασκαλίες (πχ Χάντιθ) έπονται του Κορανίου. Χρειάζονται ειδικές διαδικασίες για να «Καθοριστούν» επίσημα ως Τμήμα της Διδασκαλίας του Ισλάμ. Και ενδέχεται να είναι αποδεκτές από ένα τμήμα του Ισλάμ και όχι από ένα άλλο (πχ Σιΐτες – Σουνίτες). Το Κοράνι όμως είναι η Βάση, η Ρίζα, το κοινά αποδεκτό ιερατικό σημείο αναφοράς.

ΙΣΛΑΜ - ΠΑΡΑΝΟΙΑ
Αυτό το κείμενο καθορίζει τη ζωή του Ισλαμιστή από την ώρα που θα γεννηθεί ως την ώρα που θα πεθάνει. Κι από τον τρόπο που θα ζήσει ως τον τρόπο που θα πεθάνει.
Το Κοράνι, είναι το κατ’ εξοχήν κείμενο διδασκαλίας στα σχολεία των ισλαμικών χωρών.
Είναι ένα κείμενο, τέλος, που φιλοδοξεί και αποσκοπεί στο να καθορίσει την φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής όλης της ανθρωπότητας, δηλαδή, ολόκληρου του πλανήτη. Πλην όμως, εξοντώνοντας ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ άλλον τρόπο ζωής.

Το Κοράνι, αν και είναι ιστορικό κείμενο και σαφώς αντικατοπτρίζει τις γενικότερες ιστορικές συνθήκες και (κατά κάποιους) αναγκαιότητες της εποχής που συγγράφηκε, δεν δικαιούται τέτοιων ελαφρυντικών στην κριτική, διότι εξακολουθεί να είναι η αιχμή του δόρατος του Ισλάμ. Ακόμη και σήμερα οι εντολές του έχουν την ύψιστη ισχύ για τους Ισλαμιστές ακόμη και «για το σήμερα». Τουτέστιν, σύμφωνα με τους Ισλαμιστές, το Κοράνι αντικατοπτρίζει σαφέστατα σημερινές αναγκαιότητες. Συνεπώς, η όποια κριτική δεν πρέπει να του γίνεται με όρους του «ιστορικού χτες», αλλά με όρους του «εν εξελίξει σήμερα».
Βασικά στοιχεία του Κορανίου είναι η Αηδία μετά βδελυγμίας, η Οργή και το μέχρι θανάτου Μίσος για τους αλλόθρησκους, τους Άπιστους όπως τους αποκαλούν.
Επίσης, ο Φόβος του Αλλάχ αντί της Αγάπης του Θεού. Η φιλοσοφία του Ισλάμ στηρίζεται στον απόλυτο Φόβο και στην απόλυτη Υποταγή.
Ακόμη, στηρίζεται απόλυτα στη Σκληρότητα, εφόσον όλο το Κοράνι βρίθει από τις λέξεις «θάνατος», «φωτιά», «κόλαση», «κατάρα του Αλλάχ», «σκληρή τιμωρία», «σκότωσε», «κόψε χέρια και πόδια», «πνίξε στο αίμα» κλπ.
Αλλά και η Αλαζονεία. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτε ισάξιο ή ανώτερο από το Ισλάμ και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ισοπεδωθούν τα πάντα μπροστά του. Θρησκείες, φιλοσοφίες, πολιτικά συστήματα, διαφορετικοί λαοί που «τολμάνε να μην ασπαστούν το Ισλάμ».
Οι εκατόν πενήντα περίπου σελίδες από τις 450 του Κορανίου, περιέχουν εντολές εξόντωσης των απίστων και παγκόσμιας κυριαρχίας του Ισλάμ. Αυτές οι σελίδες είναι η «Προετοιμασία του Φενταγίν». Του πιστού Ισλαμιστή που είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την πίστη του. Το δεύτερο μήνυμα που περνάνε είναι πως κάθε Ισλαμιστής θα πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα Φενταγίν.
Το Κοράνι είναι εντέλει, η προετοιμασία των ισλαμιστών συνολικά, για την μεγάλη τελική σύγκρουση με τους άπιστους. Μια αιματηρή διαρκής σύγκρουση που κράτησε 1400 χρόνια και σήμερα φτάνει στην παγκόσμια κορύφωσή της. Την παγκόσμια ένοπλη αντιπαράθεση με όλο τον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως το Δυτικό. Αλλά όχι μόνο.

«Κοράνι»

ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΔΑΡΕΜΑ» Μετάφρ. Μίνας Ζωγράφου - Μεραναίου

Επιλογές Αποσπασμάτων Κορανίου:
Γιώργος Ανεστόπουλος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο
 Η ΑΓΕΛΑΔΑ
 (εδάφια 75 από 286)

22. «…..Φοβηθείτε λοιπόν (άπιστοι) τη φωτιά που θα έχει για τροφή τους ανθρώπους και τις πέτρες, τη φωτιά την προετοιμασμένη για τους άπιστους.»

37. « Οι άπιστοι (δηλ. οι μη ισλαμιστές) και εκείνοι που χαρακτηρίζουν τη δικαιολογία με το ψεύδος θα παραδοθούν στις αιώνιες φλόγες».

59. « Βέβαια οι Μουσουλμάνοι, οι Εβραίοι, οι Χριστιανοί και οι Σαβαίοι, που θα πιστέψουν στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα και που θα πράξουν το καλό (δηλ. θα ασπαστούν το Ισλάμ), θα πάρουν την ανταμοιβή απ’ τα χέρια του. Θ’ απαλλαγούν απ’ το φόβο και τα βασανιστήρια».

76. « Αντίθετα, οι πιστοί (δηλ. οι Ισλαμιστές), αν θα έχουν πράξει το καλό (δηλ. να έχουν πολεμήσει κάτω από τη σημαία του Ισλάμ), θα κατοικούν αιώνια στον παράδεισο».

79. « ……Και αυτά είναι η ανταμοιβή γι’ αυτή σας τη συμπεριφορά (δηλ. που δεν ασπαστήκατε το Ισλάμ). Το όνειδος σ’ αυτό τον κόσμο και την ημέρα της κρίσεως η φρίκη των βασανιστηρίων, γιατί ο Αλλάχ δεν βλέπει τις πράξεις μ’ αδιάφορο μάτι».

83. « Αφού ο Αλλάχ τους έστειλε (στους άπιστους) το Κοράνιο για να επιβεβαιώσει τις Γραφές του (πριν ικετεύσω την βοήθεια του ουρανού εναντίον των απίστων), κι αφού έλαβαν αυτό το βιβλίο που τους είχε προλεχθεί, αρνήθηκαν να το πιστέψουν. Αλλά ο Αλλάχ καταράστηκε τους άπιστους».

98. « Ω! πιστοί! ….. ακούτε. Οι άπιστοι (δηλ. όλοι οι μη ισλαμιστές) είναι προορισμένοι για ένα φοβερό βασανιστήριο».

110. « Ο Θεός έχει έναν Υιό, λένε οι Χριστιανοί. Μακριά απ’ τον Αλλάχ αυτή η βλασφημία…..».

113. « Σε στείλαμε μαζί με την αλήθεια για νάσαι το όργανο των υποσχέσεών μας και των απειλών μας και κανένας δεν θα σε ρωτήσει καθόλου για κείνους που θα γκρεμιστούν στην κόλαση (δηλ. τους άπιστους)».

115. « Εκείνοι που τους δώσαμε το Κοράνιο και που διαβάζουν την αληθινή διδαχή του (δηλ. οι Ισλαμιστές), έχουν την πίστη. Εκείνοι που δεν θα το πιστέψουν (δηλ. οι άπιστοι) θα ανήκουν στους καταραμένους».

137. « Σας καθορίσαμε, ω λαοί εκλεκτών, (βλ. Άραβες) για να προσφέρετε τη μαρτυρία σας απέναντι στα υπόλοιπα έθνη, όπως ο απόστολος σας την προσφέρει σε σας».

140. « …Αν συναινούσες στους πόθους τους, ύστερα από τη γνώση που δέχτηκες, θα ήσουν ανάμεσα στον αριθμό των ασεβών (βλ. των απίστων)».

( Απαγορεύεται δηλ. οποιαδήποτε συνεργασία ή συμφωνία με τους άπιστους).

149. « Μη λέτε πως εκείνοι που σκοτώθηκαν κάτω απ’ τις σημαίες της πίστης είναι νεκροί. Αντίθετα, ζουν. Αλλά δεν το καταλαβαίνετε».

154. « Εκείνοι που αποκρύβουν τα θαύματα και τη διδαχή μας (βλ. Ισλαμισμό), ύστερα απ’ ότι τους γνωρίσαμε στην Πεντάτευχο (βλ. Εβραίοι) νάναι καταραμένοι απ’ τον Αλλάχ, τους Αγγέλους κι όλα τα δημιουργημένα πλάσματα».

(Είναι το πρώτο χρονικό σημείο που κηρύσσεται επίσημα από το Ισλάμ ο πόλεμος ενάντια στους Εβραίους).

155. « Θα συγχωρήσω εκείνους που, αποκηρύσσοντας την πλάνη, μου φανερώσουν την αλήθεια (βλ. ασπαστούν τον Ισλαμισμό)…».

156. « Αλλά οι άδικοι (άπιστοι) εκείνοι που θα πεθάνουν μέσα στην απιστία τους (βλ. δεν θα ασπαστούν το Ισλάμ) θα χτυπηθούν απ’ την κατάρα του Αλλάχ, των Αγγέλων και των ανθρώπων».

157. « Κι η κατάρα αυτή θα τους βασανίζει αιώνια (τους άπιστους). Τα βασανιστήριά τους δεν θα λιγοστέψουν ποτέ και ποτέ δεν θα γυρίσει κατά τη μεριά τους τα βλέμματά του ο Αλλάχ».

160. «……. Τι θέαμα θα προσφέρουν οι ασεβείς (οι άπιστοι) όταν θ’ αντικρίσουν το βασανιστήριο που τους περιμένει (επειδή δεν ασπάστηκαν το Ισλάμ)! Κάθε δύναμη ανήκει στον Αλλάχ και είναι φοβερός στην εκδίκησή του».

165. « Όταν πιέζουμε τους άπιστους ν’ ασπαστούν τη διδαχή (του Ισλάμ) και ότι αποκάλυψε ο Αλλάχ, απαντούν: ακολουθούμε τη λατρεία των πατέρων μας. Πρέπει να την ακολουθούν αν οι πατέρες τους περπάτησαν μέσα στη νύχτα της άγνοιας και της πλάνης»;

       ( Πρώτον, παραδέχονται ότι δεν σέβονται την θρησκευτική λατρευτική επιλογή του άλλου, παρά θεωρούν ότι τελεί εν αγνοία και πλάνη. Και δεύτερον, αποδέχεται ότι πολιτική τους ήταν και είναι η (παντοιοτρόπως) πίεση των απίστων (βλ. αλλόθρησκων) να ασπαστούν τον Ισλαμισμό. Δηλαδή, αλαζονεία και φιλοσοφικός – θρησκευτικός ρατσισμός).

 166. « Οι άπιστοι μοιάζουν μ’ εκείνον που ακούει τον ήχο της φωνής δίχως να καταλαβαίνει τίποτα. Κουφοί, βουβοί και τυφλοί, δεν έχουν καθόλου μυαλό! (επειδή δεν ασπάζονται τον Ισλαμισμό)».

170. « Αγόρασαν την πλάνη (τον μη-Ισλαμισμό) για αλήθεια και τα μαρτύρια (ως ποινή επειδή δεν ασπάστηκαν τον Ισλαμισμό) αντί για τη συγγνώμη. Ποια θα είναι η αγωνία τους, ανάμεσα στις φλόγες !».

186. « Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας στον πόλεμο που γίνεται για τη θρησκεία…..».

187. « Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν. Ο κίνδυνος ν’ αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος απ’ το φόνο. Μην τους πολεμάτε καθόλου κοντά στο τέμενος Χαράμ, εκτός αν σας προκαλέσουν. Αν σας επιτεθούν, κολυμπήστε μέσα στο αίμα τους. Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστάτε στους άπιστους».

189. « Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας ώσπου να μην έχετε πια να φοβάστε τον πειρασμό και ώσπου να αποκατασταθεί η Θεία Λατρεία (δηλ. το Ισλάμ). Κάθε εχθρότητα να καταπαύσει εναντίον εκείνων που θα εγκαταλείψουν τα είδωλα (δηλ. τις άλλες Λατρείες ή Θρησκείες). Το μίσος σας θα πρέπει να ανάβει μόνον εναντίον των διεστραμμένων (δηλ. των άπιστων)».

190. « Αν σας επιτεθούν κατά τη διάρκεια των ιερών μηνών και στους άγονους τόπους, τιμωρείστε τους με την ποινή της ανταπόδοσης. Παραβιάστε απέναντί τους, τους νόμους αν δεν τους τήρησαν απέναντί σας. Φοβηθείτε τον Αλλάχ. Να θυμάστε πως είναι μαζί με εκείνους που τον φοβούνται».

212. « Είναι γραφτό πως θα πολεμήσετε και πως θα τρέμετε τον πόλεμο».

213. « Αλλά μπορεί να μισείτε εκείνο που είναι πλεονεκτικό για σας και να ποθείτε εκείνο που σας είναι βλαβερό. Ο Αλλάχ ξέρει τι σας ταιριάζει και σεις το αγνοείτε».

214. « Θα σε ρωτήσουν αν θα πολεμήσεις στους ιερούς μήνες. Λέγε τους: Ο πόλεμος στο διάστημα αυτό, σας είναι οδυνηρός. Αλλά να παραμερίσετε τους πιστούς απ’ το δρόμο της σωτηρίας, να είστε άπιστοι στον Αλλάχ, να αποδιώξετε τους θεράποντές του απ’ το άγιο τέμενος, είναι εγκλήματα φοβερά για τα μάτια του. Η ειδωλολατρεία είναι χειρότερη απ’ το φόνο. Οι άπιστοι δεν θα σταματήσουν να σας καταδιώκουν με τα όπλα στο χέρι, ώσπου να σας αφαιρέσουν την πίστη, αν είναι δυνατό. Εκείνος από σας που θα εγκαταλείψει τον Ισλαμισμό και που θα πεθάνει μέσα στην απιστία του, θα κάμει μάταιη την αξία των έργων του και σ’ αυτόν τον κόσμο και στον άλλον. Και θα ριχτεί στις αιώνιες φλόγες».

215. « Οι πιστοί που θα εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και θα πολεμήσουν για την πίστη μπορεί να ελπίζουν στην θεία ευσπλαχνία….».

220.  « Μην παντρεύεστε τις ειδωλολάτρισσες, ώσπου να αποκτήσουν την πίστη σας. Μια πιστή σκλάβα αξίζει περισσότερο από μια ελεύθερη άπιστη γυναίκα, κι όταν ακόμα αυτή θα σας άρεσε περισσότερο. Μη δίνετε τα κορίτσια σας στους ειδωλολάτρες, ώσπου να ασπασθούν την πίστη σας. Η πιστή σκλάβα αξίζει περισσότερο από μια άπιστη, κι αν ακόμη αυτή θα σας είναι περισσότερο αξιαγάπητη».

221. « Οι άπιστοι σας καλούν στο πυρ κι ο Αλλάχ σας ανοίγει τον παράδεισο….».

223. « Οι γυναίκες σας είναι το χωράφι σας. Καλλιεργείστε το όσες φορές σας αρέσει…».

228. « …Οι γυναίκες πρέπει να συμπεριφέρονται με την πρέπουσα κοσμιότητα και οι σύζυγοι έχουν απέναντί τους την υπεροχή. Ο Αλλάχ είναι ισχυρός και σοφός».

245. « Αγωνιστείτε για την άμυνα της πίστης (βλ. Ισλάμ) και να ξέρετε ότι ο Αλλάχ τα γνωρίζει και τα ακούει όλα».

259. « Ο διάβολος είναι ο προστάτης των απίστων (δηλ. όλων των μη – Ισλαμιστών). Τους οδηγεί από το φως στα σκοτάδια κι αυτοί θα γκρεμιστούν στο αιώνιο πυρ».

         ( Δηλαδή, όλοι οι Αλλόθρησκοι είναι λάτρεις και οπαδοί του Διαβόλου και του Κακού και αντίστοιχα οι Ισλαμιστές είναι οι μόνοι οπαδοί του Θεού και του Καλού)

263. « Εκείνοι που ξοδεύουν τα πλούτη τους για να υπερασπίσουν την άγια υπόθεση (δηλ. την επέκταση και επικράτηση του Ισλάμ), μοιάζουν με τον σπόρο που παράγει εφτά στάχυα και που το καθένα τους κάνει εκατό σπόρους…».

264. « Εκείνοι που υποστηρίζουν τον άγιο πόλεμο (δηλ. την επέκταση και επικράτηση του Ισλάμ) με τις περιουσίες τους….έχουν τη σίγουρη ανταμοιβή τους απ’ τον Αλλάχ. Αυτοί είναι προστατευμένοι κι απ’ το φόβο κι απ’ την αγωνία».

274. «……Υπάρχουν πιστοί που πολεμούν κάτω απ’ τις σημαίες της πίστης, μ’ όλο που η φτώχεια τους δεν τους επιτρέπει ν’ ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. ……... Η αγαθοεργία που θα κάμετε σ’ αυτούς θα γνωσθεί απ’ τον Αλλάχ).

(Δηλ., η εντολή του Κορανίου είναι «Στηρίξτε τους Μάρτυρες Φενταγίν» με κάθε τρόπο. Άρα, οι ανά τη γη μουσουλμανικοί πληθυσμοί (και του Λιβάνου φυσικά), σύμφωνα με το Κοράνι είχαν ιερή υποχρέωση να παρέχουν άσυλο και να στηρίζουν παντοιοτρόπως τους Εξτρεμιστές Ισλαμιστές Μαχητές. Γεγονός που δικαίως καθιστά το Ισλάμ ως θρησκεία και όλους τους Ισλαμιστές συνυπεύθυνους για την δράση τέτοιων τρομοκρατικών οργανώσεων).

277. « (Ο Αλλάχ) μισεί τον άπιστο και τον ασεβή (δηλ. τους μη Ισλαμιστές)….Αλλά οι πιστοί (δηλ. οι ισλαμιστές) θα απαλλαγούν απ’ το φόβο και τα βασανιστήρια».

279. « Αν αρνείστε (βλ. άπιστοι, μη Ισλαμιστές) να υπακούσετε, περιμένετε τον πόλεμο απ’ τον Αλλάχ και τον απόστολό του…».

286. « Αλλάχ. Συ είσαι ο προστάτης μας. Δώσε μας τη νίκη εναντίον των άπιστων  
         εθνών».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3Ο
 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΡΑΝ
(ΜΕΚΚΑ- εδάφια  68  από 200)


3.  « Εκείνοι  που θα αρνηθούν τη θεία διδασκαλία (δηλ. τον Ισλαμισμό), μόνον τα βασανιστήρια θα πρέπει να περιμένουν. Ο Αλλάχ είναι ισχυρός και η εκδίκηση βρίσκεται μέσα στα χέρια του».

(Δηλ. «πως τολμάει όλος ο μη Ισλαμικός κόσμος να μην ασπάζονται το Ισλάμ»; Για τιμωρία θα εξολοθρευτούν από τον Αλλάχ, δηλ. από τους Ισλαμιστές Μάρτυρες Μαχητές του).

8.  « Οι άπιστοι δεν θάχουν κανένα όφελος κι απ’ τα πλούτη τους κι απ’ τα παιδιά τους, στον Αλλάχ. Θα καταφαγωθούν από τις φλόγες».

9.  « Όμοιοι (οι άπιστοι, δηλ. οι αλλόθρησκοι) με την οικογένεια του Φαραώ και με τις πριν απ’ αυτή χαρακτήρισαν τη διδασκαλία μας για ψεύδος. Ο Αλλάχ όμως κατάλαβε την ασέβειά τους και είναι φοβερός στις τιμωρίες του».

10. « Λέγε στους άπιστους: σε λίγο θα νικηθείτε και θα συναθροιστείτε στην κόλαση, που είναι η διαμονή των βασανιστηρίων».

20. « Ανάγγειλε σ’ εκείνους (άπιστοι) που αρνούνται την αληθινή πίστη (το Ισλάμ), που χύνουν άδικα το αίμα των προφητών (Εβραίοι) κι εκείνων που έργο τους είναι να κηρύσσουν την αλήθεια (Προσηλυτιστών του Ισλάμ), ότι θα παραδοθούν στα μαρτύρια».

(Δεύτερη – ιστορική – ντιρεκτίβα-φετφάς του Κορανίου εναντίον των Εβραίων. Και ουσιαστικά εναντίον όλων «των λαών της Βίβλου» – μα στην πραγματικότητα εναντίον όλου του – μη ισλαμικού – κόσμου. Η αφοριστική του σκέψη με το ξεδίπλωμα – ανάπτυξη του Κορανίου επεκτείνεται προς όλο τον «άπιστο» - βλ. μη ισλαμικό - κόσμο).
      
27. « Ποτέ σας μην παίρνετε για προστάτες τους άπιστους, εκτός αν αναγκαστείτε από το φόβο. Η οργή του Αλλάχ θα πρέπει να σας κάνει να τρέμετε. Σ’ αυτόν θα ξαναγυρίσετε».

(Άρα, ποτέ σας μην ενσωματωθείτε σε μη ισλαμική κοινωνία. Ποτέ σας μην δώσετε όρκο πίστης σε ξένη μη ισλαμική σημαία και Σύνταγμα. Κι αν το κάνετε, κάντε το μόνο υποκρινόμενοι. Να είστε έτοιμοι να προδώσετε αυτήν την ψεύτικη πατρίδα σας στο πρώτο κάλεσμα του Ισλάμ).

49. « Θα τιμωρήσω αυστηρά τους απίστους και σ’ αυτόν και στον άλλον κόσμο. Και δεν θάχουν να περιμένουν καμιά βοήθεια».

83. « Οι αποστάτες (του Ισλάμ), που ολοένα θα αυξάνει η αδικία τους, δεν έχουν να ελπίζουν καμιά συγγνώμη. Η κατάρα είναι ο κλήρος τους».

      (Δηλαδή, Φετφάς (εντολή) εκτέλεσής τους).

84. « Όλο το χρυσάφι που μπορεί να χωρέσει η γη δεν μπορεί να εξαγοράσει τα μαρτύρια εκείνων που θα αυξάνει μέσα τους η απιστία. Γι’ αυτούς δεν υπάρχει πια ελπίδα».

94. « Ω πιστοί (του Ισλάμ), αν ακολουθήσετε την διδασκαλία των Ιουδαίων, θα σας ξεριζώσουν την πίστη σας και θα σας κάνουν άπιστους».


106. « Οι Εβραίοι μόνον ελαφρές ζημιές μπορούν να σας κάμουν. Αν σας πολεμήσουν, γρήγορα θα τραπούν σε φυγή και κανένας δεν θα τους βοηθήσει».

(Τέταρτη κλιμάκωση της Ισλαμικής κήρυξης πολέμου κατά των Εβραίων)

107. « Το σωρευμένο πάνω στα κεφάλια τους αίσχος θα τους ακολουθήσει παντού. Μόνο η συμμαχία του Αλλάχ με τους ανθρώπους μπορεί να τους εξασφαλίσει τη ζωή τους. Ο Αλλάχ αποτύπωσε στο μέτωπό τους τη σφραγίδα της οργής του. Η δυστυχία θα τους συντρίψει, γιατί αρνήθηκαν να πιστέψουν στα θεία θαύματα. Γιατί άδικα θανάτωσαν τους προφήτες. Γιατί είναι αποστάτες και άνομοι».

      ( Πέμπτη κλιμάκωση κατά των Εβραίων)

111. « Οι άπιστοι δεν θα ωφεληθούν καθόλου από τα πλούτη τους, ούτε από τα παιδιά τους, κοντά στον Αλλάχ. Θα είναι τα θύματα μιας φωτιάς που ποτέ δεν θα σβήνει».

113. « Ω πιστοί! Μόνον ανάμεσά σας να συνάπτετε στενούς δεσμούς. Οι άπιστοι προσπαθούσαν να σας διαφθείρουν. Θέλουν την καταστροφή σας».

( Το ίδιο το Κοράνι απαγορεύει στους Μουσουλμάνους να ενσωματωθούν σε άλλες μη Ισλαμικές κοινωνίες).

122. « Και μας έστειλε (ο Αλλάχ) τους ουράνιους στρατιώτες του για να φέρει στην καρδιά μας τη χαρά και την εμπιστοσύνη. Κάθε βοήθεια έρχεται από τον Αλλάχ. Είναι ισχυρός και σοφός. Μπορεί κατά τη θέλησή του να ανατρέψει τους άπιστους, να τους τρέψει σε φυγή ή να τους εξολοθρεύσει».

123. « Είτε τους συγχωρήσει ο Αλλάχ, είτε τους τιμωρήσει, η τύχη τους δεν σ’ ενδιαφέρει. Είναι παραδομένοι στην απιστία».

126. « Να φοβάστε το πυρ το ετοιμασμένο για τους απίστους…».

134. « Αν ο φονικός σίδηρος σας πλήξει, πόσοι εχθροί σας θα έχουν παρόμοια τύχη; Η επιτυχία θάναι αμφίρροπη ανάμεσα στους θνητούς, για να γνωρίσει ο Αλλάχ τους πιστούς, και για να διαλέξει ανάμεσά σας τους μάρτυρές του (μισεί τους κακούς)».

       (ενθαρρύνοντας τους υποψήφιους Φενταγίν – καμικάζι – ανθρώπινες βόμβες. Το ίδιο το Κοράνι λοιπόν – και όχι ορισμένες «Σέχτες» όπως ισχυρίζονται ορισμένοι – είναι που προωθεί την ιδέα των Επιθέσεων Αυτοκτονίας).

135. « Για να δοκιμάσει τους πιστούς και για να εξολοθρεύσει τους άπιστους».

 136. « Πιστεύετε πως θα μπείτε στον Παράδεισο πριν ο Αλλάχ να γνωρίζει ποιοι από σας πολέμησαν και έμειναν καθαροί;».

137. « Επιθυμήσατε το θάνατο πριν να σας παρουσιαστεί και όταν τον είδατε, κλονιστήκατε».

       (μομφή προς τους δειλούς πιστούς για να τους ντροπιάσει και να τους κάνει άφοβους να πεθάνουν).

141. « Περιορίζονται μόνο να λένε (οι πιστοί του Ισλάμ) : Αλλάχ…..στερέωσε τα βήματά μας και βοήθησέ μας εναντίον των απίστων εθνών. Κι ο Αλλάχ τους γέμισε με αγαθά σε αυτή την ζωή και τους έδωσε την ευδαιμονία στην άλλη. Αγαπά τους αγαθοεργούς».

       (Δηλαδή, η καταστροφή των απίστων εθνών και η δια της βίας επιβολή του Ισλάμ, θεωρείται «αγαθοεργία», που επιβραβεύεται μάλιστα και με μια θέση στον Παράδεισο).   

142. « Ω πιστοί! Αν ακολουθείτε τους απίστους, θα ξαναγυρίσετε στην πλάνη σας και θα καταστραφείτε».

(Απαγορεύεται η ενσωμάτωση στις κοινωνίες των απίστων).

144. « Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στην καρδιά των ειδωλολατρών γιατί εξομοίωσαν με τον Αλλάχ άλλες θεότητες. Η κατοικία τους θα είναι το πυρ, η αξιοθρήνητη διαμονή των ανόμων».

       ( Σύμφωνα με το Ισλάμ, οι Ορθόδοξοι με τις εικόνες τους και οι Καθολικοί, οι Βουδιστές και οι Ινδουιστές με τα αγάλματά τους είναι ειδωλολάτρες και πρέπει να εξολοθρευτούν. Αδιαφορώντας για ανθρώπινα δικαιώματα όπως Ανεξιθρησκία και Θρησκευτική Ανοχή).

148. «…..Κι αν ακόμα μένατε στα σπίτια σας, για όσους ήτανε γραφτό να έρθουν να πολεμήσουν, θα έρχονταν να σκοτωθούν εκεί όπου πέθαναν, για να γνωρίσει και να δοκιμάσει ο Αλλάχ το βάθος της καρδιάς σας…».

      (Σύμφωνα με το Κοράνι, όλοι οι Ισλαμιστές έχουν υποχρέωση να πολεμήσουν κάτω από τη Σημαία του Ισλάμ για την παγκόσμια επικράτησή του. Ή αλλιώς, Η δημιουργία ενός Φενταγίν).

150. « Ω πιστοί! Δεν μοιάζετε μ’ εκείνους που έγιναν άπιστοι και λένε:  οι αδελφοί μας χάθηκαν πηγαίνοντας στον πόλεμο και πολεμώντας. Αν έμεναν ανάμεσά μας δεν θα πέθαιναν. Αυτά τα ασεβή λόγια θα τους στοιχίσουν στεναγμούς. Ο Αλλάχ δίνει τη ζωή και το θάνατο. Βλέπει τις πράξεις σας».

      (απειλή εκτέλεσης σε όποιον αποσκιρτήσει)

151. « Αν πεθάνετε ή σκοτωθείτε υπερασπίζοντας την πίστη σας, σκεφτείτε πως η θεία ευσπλαχνία αξίζει περισσότερο από όλα τα πλούτη που θα θησαυρίσετε».

        (η δημιουργία ενός Φενταγίν)

160. « Ο Αλλάχ επέτρεψε εκείνο που σας ήρθε την ημέρα της μάχης, για να ξεχωρίσει τους αληθινούς πιστούς απ’ τους υποκριτές. Όταν είπε στους πιστούς: ελάτε να πολεμήσετε κάτω από τη σημαία της πίστης, ελάτε ν’ αποκρούσετε τον εχθρό, απάντησαν: αν ξέραμε να πολεμήσομε, θα σας ακολουθούσαμε. Εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν κοντύτερα στην απιστία παρά στην πίστη».

163. « Μην νομίσετε πως εκείνοι που έπεσαν πέθαναν. Αντίθετα, ζουν και παίρνουν τη τροφή τους απ’ τα χέρια του ίδιου του Αλλάχ».

182. « Όλοι οι άνθρωποι θα πεθάνουν. Ο καθένας θα πάρει την ανταμοιβή του για τα έργα του την ημέρα της αναστάσεως. Εκείνος που θα αποφύγει το πυρ (δηλ. ο Ισλαμιστής) και θα μπει στον παράδεισο θα δοκιμάσει την αληθινή ευδαιμονία …»

189. « Αλλάχ! Φύλαξέ μας από το μαρτύριο της πυράς! Αλλάχ, εκείνον (δηλ. τον άπιστο) που θα τον γκρεμίσεις μέσα στις φλόγες θα καταισχυνθεί. Και δεν θα υπάρχει ελπίδα πια για τους ασεβείς(μη ισλαμιστές)».

194. « Θα αποπλύνω τα ανομήματα εκείνων που θα διωχτούν απ’ τα σπίτια τους, και θα υποφέρουν, και θα πολεμήσουν και πεθάνουν για μένα. Θα τους βάλω στους κάμπους όπου τρέχουν ποτάμια».

       (δηλ., όποιος πολεμάει κάτω από τη σημαία του Ισλάμ και πεθαίνει, πάει στον Παράδεισο).

197. « Εκείνοι που φοβούνται τον Αλλάχ θα κατοικούν στους κήπους τους δροσερούς. Εκεί θα μένουν αιώνια. Θα είναι οι φιλοξενούμενοι του Αλλάχ….».

200. « Ω πιστοί! Εγκαρτερείτε. Πολεμάτε με σταθερότητα. Να φοβάστε τον Αλλάχ, για να απολαύσετε την ευδαιμονία».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4Ο
 ΜΕΔΙΝΑ
  εδάφια   80  από 175


3. «….. Να νυμφεύεστε δυο, τρεις ή τέσσερις (γυναίκες ταυτόχρονα). Και να διαλέγετε εκείνες που σας αρέσουν. Αν δεν μπορείτε να τις κρατήσετε με δικαιοσύνη, να πάρετε μόνον μια ή περιοριστείτε στις σκλάβες σας….».

(Οι σκλάβες, ως γνωστόν δεν χρειάζονται δικαιοσύνη…Γυναικεία δικαιώματα και γυναικεία ανεξαρτησία προφανώς δεν υφίστανται στο Κοράνι και στο Ισλάμ)

17. « Εκείνος που θα τις τηρήσει (τις εντολές του Κορανίου) και θα υπακούσει στον προφήτη, θα μπει στους κήπους που τους αρδεύουν τα ποτάμια, την ευάρεστη διαμονή, όπου θα γεύεται την αιώνια ευδαιμονία».

19. « Αν κάποια απ’ τις γυναίκες σας μοιχεύτηκε, καλέστε τέσσερις μάρτυρες. Αν και των τεσσάρων οι μαρτυρίες ενώνονται εναντίον της, κλείστε την στο σπίτι σας, ώσπου ο θάνατος να τερματίσει την ζωή της».

(κοινώς, ο άνδρας έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω στη γυναίκα του. Αρκεί να έχει τέσσερις (ψευδο)μάρτυρες).

20. « Να τιμωρείτε τον ελεύθερο άνδρα και τη γυναίκα όταν διαπράξουν κάποιο αισχρούργημα…».

(κοινώς, απαγορεύονται, δια ποινής, οι προγαμιαίες ερωτικές σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων)

28. « Σας απαγορεύεται να νυμφευθείτε ελεύθερα έγγαμες γυναίκες, εκτός αν τις κατακτήσατε με τα όπλα στον πόλεμο. Αυτοί είναι οι νόμοι του Αλλάχ. Όλα τα άλλα σας επιτρέπονται. Χρησιμοποιείστε τα πλούτη σας για να παίρνετε αγνές και ενάρετες συζύγους. Αποφεύγετε την ακολασία. Δίδετε σ’ εκείνες αν τις απολαύσατε την προίκα που υποσχεθήκατε, σύμφωνα με το νόμο. Κι αφού εκπληρωθεί αυτή η υποχρέωση, όλες τις συμφωνίες που θα κάμετε θα είναι νόμιμες».

      (Κάπως έτσι ανακαλύφθηκαν οι προσωρινοί γάμοι στο Ιράν. Επίσης, εφόσον θεωρούν ότι βρίσκονται σε πόλεμο με τη Δύση – κυρίως – θεωρούν ότι νομιμοποιούνται από το Κοράνι να απαγάγουν δυτικές γυναίκες και να τις παντρεύονται ή να τις έχουν δούλες σε χαρέμια).

34. « Ο ασεβής (άπιστος) που θα παραβεί τις εντολές του (του Αλλάχ) θα ριχτεί στις φλόγες. Τίποτα δεν είναι ευκολότερο για τον Αλλάχ».

35. « Αν αποφύγετε να αθετήσετε τις μεγάλες εντολές, θα σας αποπλύνομε από τα παραπτώματά σας και θα σας δώσουμε τιμητική θέση στον παράδεισο».

       (Η πιο μεγάλη εντολή είναι : πολέμα κάτω από τη σημαία του Ισλάμ με στόχο την παγκόσμια επικράτησή του επί των απίστων εθνών. Αν κάνεις αυτό, όλα τα άλλα – ότι και να κάνεις – θεωρούνται μικροπαραπτώματα που συγχωρούνται. Η θέση στον Παράδεισο είναι εξασφαλισμένη).

38. « Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες, γιατί ο Αλλάχ τους έδωσε την υπεροχή πάνω τους και πρέπει να τις προικίζουν από τις περιουσίες τους. Οι γυναίκες πρέπει να υπακούουν και να αποσιωπούν τα μυστικά των συζύγων τους, μια που ο ουρανός τους εμπιστεύθηκε τη φύλαξή τους. Οι σύζυγοι που ενδεχομένως θα υποφέρουν απ’ την απείθειά τους μπορούν να τις τιμωρούν, να τις αφήνουν μόνες στα κρεβάτια τους κι ακόμα και να τις χτυπούν. Η υποταγή των γυναικών θα τις προστατεύει από κάθε κακομεταχείριση. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος και ύψιστος».

(περί γυναικείων δικαιωμάτων «ισλαμική συνέχεια»…)


45. « Τι θα κάμουν οι άπιστοι όταν θα συγκεντρώσουμε εναντίον τους τη μαρτυρία απ’ όλα τα έθνη και όταν  θα ζητήσουμε τη μαρτυρία σου; Θα ευχηθούν, αυτή την φοβερή ημέρα να γίνουν κονιορτός».

47. « Δεν προσέξατε τους Εβραίους; Πωλούν την πλάνη και θάθελαν να σας κάνουν να φύγετε απ’ το σωστό δρόμο. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει τους εχθρούς σας. Η ισχυρή προστασία του είναι ασφαλές άσυλο εναντίον της πονηρίας τους».

(Έκτη κλιμάκωση του πολέμου κατά των Εβραίων)

48. « Εκείνοι που από αυτούς αλλοιώνουν τις Γραφές λέγουν: σε ακούσαμε και δεν θέλουμε να σε υπακούσουμε. Άκουσε εκείνο που δεν ακούμε και εξέτασέ μας. Συσκοτίζουν το νόημα των λόγων τους και καταστρέφουν τη θρησκεία».

      (Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική και την φιλοσοφικοθρησκευτική πολυφωνία. Οι ποικιλόχρωμοι διανοητές και οι εισαγωγείς Καινών Δαιμονίων – δηλ. Σωκράτες –απαγορεύονται δια ποινής θανάτου).

49. « Αν έλεγαν : ακούσαμε και υπακούμε, άκουσέ μας και κρίνε μας. Τι πλεονεκτήματα θα είχαν απ’ την υπακοή τους! Ο Αλλάχ τους καταράστηκε εξ’ αιτίας της απιστίας τους. Ανάμεσά τους ελάχιστοι είναι οι πιστοί».

      (αποδεκτή είναι μόνο η τυφλή υποταγή και υπακοή. Αρνητική κριτική και φιλοσοφικός στοχασμός απαγορεύονται ρητά).

50. « Εσείς Εβραίοι πιστεύετε στο βιβλίο (Κοράνι) που επιβεβαιώνει την αλήθεια της Πεντατεύχου, πριν ν’ αλλάξουμε τα πρόσωπά μας και να γυρίσουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πιστέψτε, πριν να σας καταραστούμε, καθώς κάνουμε εκείνους που παραβαίνουν το Σάββατο. Η διαταγή του Αλλάχ πραγματοποιείται».

51. « Ο Αλλάχ δεν θα συγχωρήσει τους ειδωλολάτρες αλλά μόνο κατά τη θέλησή του όλα τα άλλα ανομήματα. Αλλά η ειδωλολατρεία είναι βαρύτερη προσβολή».

      ( Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρατηγήσει τις λατρευτικές δοξασίες και την θρησκευτικότητα του καθενός. Αυτό όμως δεν ισχύει στο Ισλάμ και στο Κοράνι).       

55. « Τους σκεπάζει (τους Εβραίους) η θεία κατάρα. Ποιος θα μπορούσε να προστατεύσει εκείνους που τους καταράστηκε ο ουρανός;».

58. « Ανάμεσα σ’ αυτούς (τους Εβραίους) άλλοι πιστεύουν στον προφήτη, άλλοι δεν υπακούουν στη φωνή του. Αλλά η φωτιά της κόλασης θα επαρκέσει για τα ανομήματά τους».

59. « Εκείνοι που θα αρνηθούν να πιστέψουν στην αλήθεια που αναγγείλαμε, θα γκρεμιστούν στις φλόγες. Το δέρμα τους μόλις θα καίγεται, θα ξαναγίνεται και θα παραδίνονται σε καινούρια βασανιστήρια….».

62. « Ω πιστοί! Υπακούετε στον Αλλάχ, στον απεσταλμένο του και εκείνους από σας που ασκούν εξουσία. Να φέρνετε τις διαφορές σας ενώπιον του Αλλάχ και των αποστόλων του, αν πιστεύετε στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα. Είναι το σωφρονέστερο μέσο και το καταλληλότερο για να τερματίσετε τις διαμφισβητήσεις σας».

      ( Η αρχή της μεθόδευσης εγκαθίδρυσης της υπέρτατης εξουσίας του Ισλαμικού Ιερατείου).

69. « Αν τους ορίζαμε την αυτοχειρία ή την εγκατάλειψη των κτημάτων τους, λίγοι απ’ αυτούς θα το έκαναν. Ωστόσο, εκτελώντας τη θέληση του Αλλάχ θα ήταν προς όφελός τους και η πίστη τους θα στερεωνόταν».

(Δηλ. είναι καλό να αυτοκτονείς για το Ισλάμ – σκοτώνοντας και άπιστους φυσικά - γιατί είναι θέληση του Αλλάχ – και θα έχεις και «κέρδος», τόσο εσύ – με τα «ουρί» του Παραδείσου - όσο και οι οικείοι σου με τις «επιταγές» του Κοσμικού κράτους του Ισλαμ).

70. « Θα τους ανταμείβαμε άφθονα και θα τους οδηγούσαμε στο δρόμο της σωτηρίας».

(Όποιος λοιπόν αυτοκτονήσει – σκοτώνοντας και άπιστους – θα ανταμειφθεί άφθονα και θα οδηγηθεί στο δρόμο της Σωτηρίας).

71. « Εκείνοι που θα είναι πιστοί στον Αλλάχ και στον απεσταλμένο του θα μπουν στη δοξασμένη κοινωνία των προφητών, των δικαίων, των μαρτύρων, των ευεργετών, που ο Αλλάχ τη γέμισε με τις σπανιότερες εύνοιές του».

      (Και να η επιβράβευση του Μάρτυρα. Μία από τις κολώνες του Τζιχάντ).

73. « Ω πιστοί! Να είστε συνετοί στη μάχη, είτε επιτίθεστε μεμονωμένα είτε ομαδικά».

74. « Θα υπάρξουν πολλοί ανάμεσά μας που θα βραδυπορούν. Θα χαρούν γιατί δεν δοκίμασαν την ήττα σας και θα ευχαριστήσουν τον ουρανό, γιατί δεν παρευρέθηκαν σ’ αυτή τη μάχη».

      (Η προετοιμασία του Ιερού Πολέμου. Η καταδίκη των δειλών).

75. « Αν ο Αλλάχ τους στέλνει τη νίκη θα πουν, ( σαν να μην ήταν η φιλία που τους έκαμε να το πουν) : μακάρι να πολεμούσαμε και εμείς μαζί τους! Θα είχαμε και εμείς πλούσια λάφυρα».

      (Η προετοιμασία του Ιερού Πολέμου. Αν δεν θέλετε να πολεμήσετε για την πίστη, πολεμήστε για υλικά κίνητρα, πχ λάφυρα).

76. « Εκείνοι που θυσιάζουν την εγκόσμια ζωή τους στη μελλοντική, μπαίνουν κάτω απ’ τις σημαίες του Αλλάχ και είτε πέφτουν πολεμώντας, είτε νικούν, θα πάρουν τη δοξασμένη ανταμοιβή τους».

      ( Η προετοιμασία του Φενταγίν. Υπόσχεση για μελλοντική ζωή στον Παράδεισο).

77. « Ποιος θα μπορούσε να σας εμποδίσει να πολεμήσετε για την πίστη, για εκείνους ανάμεσά σας που είναι αδύνατοι, για τις γυναίκες, τα παιδιά που κραυγάζουν:  Αλλάχ, βγάλε μας απ’ αυτή την διεφθαρμένη πόλη και στείλε μας έναν υπερασπιστή».

      ( Η προετοιμασία του Φενταγίν. Γίνετε υπερασπιστές της οικογένειας και της κοινότητάς σας).

78. « Οι πιστοί υποστηρίζουν τα συμφέροντα του ουρανού και οι άπιστοι υψώνουν τα όπλα τους κάτω απ’ τα λάβαρα του Ταγούτ. Πολεμήστε τους ανθρώπους του Σατανά. Η αντίστασή τους είναι πολύ αδύναμη».

       ( Η προετοιμασία του Ιερού πολέμου. Εμψύχωση. Για το Κοράνι οι άπιστοι (δηλ. οι μη ισλαμιστές) είναι όλοι οπαδοί του Σατανά).

79. « Προσέξατε εκείνους που απαλλαγμένοι για ορισμένο καιρό να φέρουν όπλα, πρέπει να προσεύχονται και να ελεούν: όταν τους διέταξαν να πολεμήσουν, οι περισσότεροι, επειδή φοβούνταν τους άπιστους τόσο ή περισσότερο κι απ’ τον ίδιο τον Αλλάχ, φώναζαν : Αλλάχ, γιατί μας διατάζεις να πολεμήσουμε; Γιατί δεν μας αφήνεις να φτάσουμε στο τέρμα των ημερών μας; Απάντησέ τους: η μέλλουσα ζωή είναι το αληθινό αγαθό, για κείνους που φοβούνται τον Αλλάχ. Εκεί κανένας δεν θα ξεγελαστεί».

80. « Σε οποιονδήποτε τόπο κι αν βρισκόσαστε, ο θάνατος θα σας προσβάλλει. Κι οι πιο ψηλοί πύργοι δεν θα σας προστατεύσουν απ’ τα πλήγματά του…..».
      (Η προετοιμασία του Ιερού πολέμου. Προσπάθεια υποκίνησης μεγαλύτερων μερίδων πληθυσμού. Ακόμα κι αυτών που φοβούνται. Αλλά επίσης, ευθεία απειλή των αντιπάλων απίστων για το τι τους περιμένει).

82. « Εκείνος που υπακούει στον Προφήτη, υπακούει στον Αλλάχ. Δεν σε στείλαμε για να είσαι ο φύλακας εκείνων που δεν υποτάσσονται στη φωνή του».

(Όσοι λοιπόν υπακούνε στο Κοράνι, υπακούνε και στον Προφήτη άρα υπακούνε και στον Αλλάχ).

83. « Λένε μπροστά σου: υποτασσόμαστε. Και μόλις ξεμακρύνουν από κοντά σου σκέπτονται την ανταρσία. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει τα σχέδιά τους. Απόφευγέ τους. Εμπιστεύσου στον Αλλάχ. Η προστασία του είναι σίγουρο όπλο».

84. « Μήπως δεν έχουν μπροστά τους το Κοράνιο; Αν δεν τόχε γράψει ο Αλλάχ, δεν θάβρισκαν σ’ αυτό χίλιες – δυο αντιρρήσεις»;

       (αφού απαγορεύονται οι κριτικές και οι αντιρρήσεις με ποινή θανάτου πως θα τολμήσει κάποιος ισλαμιστής να αναρωτηθεί κάνοντας κριτικές και εγείροντας αντιρρήσεις;)

86. « Αγωνιστείτε για την πίστη. Θα εργαστείτε για τον εαυτό σας. Ενθάρρυνε τους πιστούς. Ο βραχίονας του Αλλάχ μπορεί να σταματήσει το πολεμικό μένος των εχθρών. Είναι ισχυρότερος απ’ αυτούς και οι τιμωρίες του είναι πιο φοβερές».

90. « Τι σας ενδιαφέρει αν οι ασεβείς είναι διαιρεμένοι σε δύο αιρέσεις; Ο Αλλάχ τους απόδιωξε. Θέλετε να οδηγήσετε εκείνους που παραπλάνησε; Δεν υπάρχει φως για κείνους που τους γκρέμισε στα σκοτάδια».

91. « Θέλησαν να σας κάμουν άπιστους σαν εκείνους και να σας κάνουν να συμμετάσχετε στην ασέβειά τους. Μην συνάπτετε δεσμούς μαζί τους, ώσπου να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για να υπερασπίσουν το νόμο της. Αν ξαναγυρίσουν στην απιστία, πιάστε τους και θανατώστε τους παντού όπου κι αν τους βρείτε. Να μην έχετε ανάμεσά τους ούτε προστάτη ούτε φίλο».

92. « Εξαιρέστε απ’ αυτόν το νόμο εκείνους που θα ζητήσουν άσυλο σε έναν απ’ τους συμμάχους μας κι εκείνους που θα αναγκαστούν να πολεμήσουν ή εναντίον στο ίδιο το έθνος τους. Ο Αλλάχ μπορούσε να δώσει τη νίκη σ’ αυτούς εναντίον σας κι αν σας προσφέρουν την ειρήνη, ο Αλλάχ σας απαγορεύει να τους  επιτεθείτε».

93. « Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να συνδέσουν την πίστη σας με την πίστη του έθνους τους. Εξεγείρονται κάθε φορά που τους καλούνε για τούτο. Αν εξακολουθούν να φέρουν τα όπλα εναντίον σας, αν δεν σας προσφέρουν την ειρήνη, πιάστε τους και σκοτώστε τους παντού όπου τους βρείτε. Σας δίνουμε απόλυτη εξουσία απέναντί τους».

      (Πόλεμος μέχρις εσχάτων εναντίον των απίστων).

94. « Δεν επιτρέπεται σ’ έναν Ισλαμιστή να σκοτώσει έναν άλλο….».

(Αυτή η εντολή του Κορανίου όπως δείχνει η ιστορία του Ισλάμ είναι η μόνη που παραβιάζεται διαρκώς).

95. « Εκείνος που θα σκοτώσει εκούσια έναν πιστό θάχει για ανταμοιβή την κόλαση. Εκεί θα μείνει αιώνια. Ο Αλλάχ, εξεγερμένος εναντίον του, θα τον καταραστεί και θα τον καταδικάσει σ’ ένα φοβερό βασανιστήριο».

(Οι ισλαμιστές έχουν το δικαίωμα να σκοτώσουν άπιστους και μάλιστα πάνε στον παράδεισο μετά απ’ αυτό. Οι άπιστοι όμως αν σκοτώσουν ισλαμιστή θα πάνε στην κόλαση).

97. « Οι πιστοί να παραμείνουν στους κόλπους της οικογενείας τους δίχως ανάγκη, δεν έχουν την ίδια μεταχείριση μ’ εκείνους που υπερασπίζουν τη θρησκεία, των αγαθών τους και των προσώπων τους. Ο Αλλάχ αυτούς τους ύψωσε πάνω απ’ τους άλλους. Όλοι θα αποκτήσουν το υπέρτατο αγαθό. Αλλά εκείνοι που βαδίζουν για τη μάχη θα έχουν πιο δοξασμένη τύχη».

(Ισλαμιστές βαδίστε στον πόλεμο για την κυριαρχία του Ισλάμ και θα έχετε δοξασμένη τύχη)

Σύμφωνα με τον Σ. Χάντιγκτον (Η Σύγκρουση των Πολιτισμών) οι περισσότερες πολεμικές συγκρούσεις του 20ου αι. αφορούν ισλαμικούς πληθυσμούς. Οι Ισλαμιστές έχουν την μεγαλύτερη – από κάθε άλλη πολιτισμική ομάδα – έφεση να επιδιώκουν τη βίαιη σύγκρουση με τον εκάστοτε περίγυρό τους. Κυρίως δε όταν ανήκει σε άλλη πολιτισμική ομάδα.
Μία σύγκρουση που επί 1200 χρόνια, συνολικά, κερδίζει το Ισλάμ.
Εκ του αποτελέσματος τελικά, αποδεικνύεται ότι το Ισλάμ διαθέτει άριστη πολεμική φιλοσοφία, άριστες προδιαγραφές οργάνωσης, άριστες δημόσιες σχέσεις και διασυνδέσεις στα διεθνή media αλλά και Fora των Διεθνών Οργανισμών.
Εάν τώρα τα φιλοσοφικά και τα οργανωτικά του πλεονεκτήματα συνδυαστούν με το οικονομικό όπλο του Πετρελαίου και τον υπερπληθυσμό (αλλά και «ενισχύσεις» που λαμβάνει από σύγχρονους «Ισχυρούς» γεωπολιτικούς του συμμάχους (πχ Κίνα), τότε έχουμε μπροστά μας τον δυνητικά πιο επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί ποτέ στον πλανήτη μετά τους Αττίλα, Τζέγκις Χαν και Ταμερλάνο.
Ένα από τα μέσα πολεμικής προετοιμασίας που χρησιμοποιεί το Ισλάμ είναι η πεισματική διατήρηση μιας «κλειστής βαθιά στρατιωτικοποιημένης κοινωνίας» καθώς και ο ασφυκτικός έλεγχός της μέσω της «Ισλαμικής Θρησκείας». Απαγορεύεται αυστηρά από το ίδιο το Κοράνι στους Ισλαμιστές η ενσωμάτωσή τους σε άλλες κοινωνίες μη ισλαμικές. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στη Δύση. Και κακώς η (δήθεν «προοδευτική») Διανόηση και τα mediaτης Δύσης επιρρίπτουν την ευθύνη της μη-ενσωμάτωσης στις ίδιες τις δυτικές κοινωνίες. Η ευθύνη ανήκει εξολοκλήρου στους Ισλαμιστές μετανάστες. Στόχος των οποίων είναι να δημιουργήσουν τερατώδη (πληθυσμιακά) ισλαμικά κράτη μέσα στους κόλπους των δυτικών κρατών και να λειτουργήσουν τελικά ως Πέμπτη Φάλαγγα. Όπως άλλωστε έκαναν στη Βοσνία, στο Κόσοβο, στην Τσετσενία, στο Λίβανο και τώρα επιδιώκουν να κάνουν το ίδιο σε ολόκληρη την Αφρική (πράγμα που πετυχαίνουν με την «Αραβική Άνοιξη») αλλά και μέσα στην ίδια την Ευρώπη (επιχειρήσεις “Eurabia-Londonistan”).
Ακόμη χειρότερα, απαγορεύεται στους Ισλαμιστές από το ίδιο το Κοράνι, να δηλώσουν πίστη και υποταγή σε μη ισλαμικές κυβερνήσεις, παρά μόνον υποκρινόμενοι. Γι’ αυτό είναι επικίνδυνο να γίνονται πολίτες της Δύσης και να υπηρετούν στους δυτικούς στρατούς.
Τους υποχρεώνει μέσω ποικίλων απειλών (τόσο κοσμικών όπως η θανάτωση και η διαπόμπευση όσο και μεταφυσικών όπως η Κόλαση ) να πολεμούν και να πεθαίνουν για την διάδοση της πίστης του Ισλάμ αλλά και να στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτούς που πολεμούν γι’ αυτήν (Μάρτυρες).
Τους βεβαιώνει ότι όποιος πεθάνει πολεμώντας για το Ισλάμ θα πάει στον Παράδεισο, όπου θα έχει χαρέμια ολόκληρα από πανέμορφες λευκές παρθένες και λευκά παιδιά υπηρέτες να τον υπηρετούν. Θα έχει επίσης άφθονο κρασί και γενικά πλούσιες υλικές απολαύσεις.
Τους βάζει ως υπέρτατο στόχο (ως την μεγαλύτερη αγαθοεργία και την πιο καλή πράξη) την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ μέσω της καταστροφής και καθυπόταξης όλων των υπολοίπων θρησκειών. Για την ακρίβεια, μέσω της αιματηρής εξολόθρευσης των απίστων λαών.
Ως κοσμικό κίνητρο δίνει στον άνδρα το δικαίωμα του χαρεμιού : δηλ. να παντρευτεί μέχρι τέσσερις γυναίκες και να έχει όσες ερωτικές δούλες θέλει.
Απαγορεύει την αντισύλληψη και την έκτρωση δια ποινής θανάτου (πχ Ιράν).
Απαγορεύει αυστηρά και τιμωρεί τις προγαμιαίες σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων.
Θεωρεί την γυναίκα κτήμα του άνδρα που έχει δικαίωμα να «καλλιεργεί» όσες φορές θέλει. Το ανδρικό προνόμιο φτάνει μέχρι το δικαίωμα να τιμωρεί, ακόμη και να «χτυπάει βιαιότατα» την γυναίκα του. Ενίοτε να την «σημαδεύει» στο πρόσωπο (θειικό οξύ – Πακιστάν) και αν πρέπει να την «θανατώνει».
Ο απώτερος σκοπός αυτών των «ερωτικών – οικογενειακών» μέτρων είναι η ταχύτατη άνοδος του Ισλαμικού πληθυσμού μέσω της αστείρευτης υπεργεννητικότητας. Πχ Αίγυπτος, τις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αι. , από 24 εκ σε μόλις 20 χρόνια απέκτησε 52 εκ πληθυσμό. Το ίδιο και όλα τα Ισλαμικά κράτη.
Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική και την φιλοσοφικοθρησκευτική πολυφωνία. Αποδεκτή είναι μόνο η τυφλή υποταγή και υπακοή. Αρνητική κριτική και φιλοσοφικός στοχασμός απαγορεύονται ρητά δια ποινής θανάτου (πχ Σαλμάν Ρασντί και Αποστάτες του Ισλάμ.
Ακόμη χειρότερα όμως, δεν αποδέχεται ούτε την αρνητική κριτική από μέρους μη ισλαμιστών διανοούμενων. Και για να επιτύχει τον σκοπό του χρησιμοποιεί την απειλή κατά της ζωής τους, όπου κι αν βρίσκονται (πχ Βαν Γκόγκ, Οριάνα Φαλάτσι, Δανοί σκιτσογράφοι).
Η σκληρότητα του Ισλάμ καθώς και ο αδίστακτος χαρακτήρας αυτής της φιλοσοφίας φαίνεται και από κάτι ακόμη: Το Κοράνι διατάσσει εγκατάλειψη από τον Ισλαμιστή των γονέων του και της οικογένειάς εάν δεν ασπαστούν και αυτοί το Ισλάμ.
Η ίδια η θρησκεία του Ισλάμ όχι μόνον αποδέχεται το φόνο ανθρώπου (17,34) αλλά το επιβάλλει κιόλας.
Στόχος των Ισλαμιστών είναι η καταστροφή των αλλόθρησκων χωρών, η εκκένωσή τους από τους «άπιστους κατοίκους» τους και ο εποικισμός τους με ισλαμιστές (21,11). Ο Ισλαμιστής δεν είναι ποτέ «πολιτικός πρόσφυγας», δεν είναι ποτέ «οικονομικός μετανάστης». Είναι πάντα «θρησκευτικός/πολεμικός εισβολέας».
Το Κοράνι διδάσκει την απόλυτη υποταγή στη Μοίρα. Δηλαδή, διατάσσει τον πιστό να υπομένει στωικά και κυρίως «αδιαμαρτύρητα» τη φτώχεια του, τις μιζέριες και τις αξεπέραστες υλικές δυσκολίες της ζωής του (22,36). Έτσι, το ισλαμικό σύστημα διακυβέρνησης δεν κινδυνεύει από ανταρσίες.
Οι Ισλαμιστές διαθέτουν – παρ’ ότι δεν είναι – το σφρίγος και την ορμή της νέας, επιτιθέμενης φυλής. Μα ταυτόχρονα, ένα πανίσχυρο θρησκευτικό, ψυχολογικό, πολεμικό κείμενο που κατορθώνει να τους γεμίζει μαχητική ενέργεια, ένταση και φανατισμό. Αυτό είναι που τους κάνει επικίνδυνους.
Από πού αποδεικνύονται όλα τα παραπάνω;
Μα από το ίδιο το Κοράνι.
Οι 150 περίπου από τις 450 σελίδες του Κορανίου, με ορμή και μένος ορίζουν αυτά που περιγράφηκαν και ακόμη περισσότερα.
Το βασικό ερώτημα σε όλα αυτά, είναι όχι τι κάνει το Ισλάμ – αυτό είναι γνωστό εδώ και 1,400 χρόνια – , αλλά τι κάνει η Δύση και γενικά ο πολιτισμένος κόσμος απέναντι σε αυτή τη νέα «αδυσώπητη εισβολή».
Πέραν από το να «επιτρέπει» Ισλαμικές βάσεις στην καρδιά της Ευρώπης βεβαίως….βλ. Βοσνία και Κοσυφοπέδιο…

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com