Το ΄ρίξαν στο εμπόριο οι ισλαμοπίθηκοι!
Παρόλο που η εγκληματική οργάνωση ασχολείται, κατά κύριο λόγο, με εκτελέσεις και αποκεφαλισμούς, βρίσκει τον χρόνο να επεκταθεί και στον επιχειρηματικό τομέα.
7spy
Προσθήκη λεζάντας
Ένα κατάστημα με είδη δώρων και αναμνηστικά του Ισλαμικού Κράτους, άνοιξαν πρόσφατα οι
πιθηκάνθρωποι στην Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ.
Το Γραφείο Πληροφοριών του Ισλαμικού Κράτους, που βρίσκεται στην ίδια πόλη, έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το «Gift Shop» των τζιχαντιστών, με το εμπόρευμα και τους υποψήφιους αγοραστές να περιφέρονται μέσα σε αυτό.
ISIS-shop-in-Mosul
Μετά την ίδρυση γραφείου ταξιδίων(!) μέσα στην έκταση του Ισλαμικού Κράτους, το κατάστημα με είδη δώρων, έρχεται να προστεθεί στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των τζιχαντιστών και να αναδείξει τις δράσεις τους, καθώς το εμπόρευμα του συνδέεται άμεσα με αυτές. Κουκούλες, όπως αυτές που φορούν οι τζιχαντιστές, όταν εκτελούν τα θύματά τους, όπλα και σφαίρες, μπάλες του μπέιζμπολ, καπελάκια και φόρμες Adidas, είναι μόνο μερικά από τα είδη που εμπορεύεται το κατάστημα του Ισλαμικού Κράτους στη Μοσούλη.
Το πιο φρικιαστικό όμως από τα είδη δώρων που βρίσκονται στο κατάστημα του Ισλαμικού Κράτους είναι τα αντίγραφα των σπαθιών με τα οποία έχουν κατά καιρούς εκτελέσει τα αθώα θύματά τους, όπως δημοσιογράφους από την Δύση ή ανθρώπους που εργάζονταν σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας.
isis-shop-mosul
Οι τζιχαντιστές κατέλαβαν τη Μοσούλη τον Ιανουάριο του περασμένου έτους και αφού καταδίωξαν τους Ιρακινούς στρατιώτες, απελευθέρωσαν 1.000 κρατούμενους από την τοπική φυλακή.
shop-in-Mosul-isis
Στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πληροφοριών του Ισλαμικού Κράτους υπάρχει αναφορά στο «Gift Shop» των τζιχαντιστών: «Στο όνομα του Αλλάχ του Ελεήμονος. Γραφείο Πληροφοριών του Κράτους της Νινευή. Κατάστημα πώλησης στρατιωτικού εξοπλισμού στην πόλη της Μοσούλης».
shop-isis
Προσεχώς ΓΥΡΑΔΙΚΟ με χοιρινό (για το διπλανό μαγαζί πρόκειτε!)