Translate

Η Εισβολή των λάθρο: Έτσι απλά, βάρκα με λάθρο εμφανίστηκε σε beach bar! (φωτογραφίες)

giosonas_lathro5Λίγο μετά τις 12:00 σε πολύ γνωστή παραλία λίγο έξω από τα Καρδάμυλα της Χίου, μια βάρκα με λαθρομετανάστες έκανε την εμφάνισή της στα ανοιχτά και όσο περνούσαν τα λεπτά πλησίαζε όλο και περισσότερο προς την ακτή.

Στην παραλία του Γιόσωνα λειτουργεί ένα ιδιαίτερα κοσμικό beach bar, το οποίο σήμερα Κυριακή ήταν γεμάτο από λουόμενους. Βλέποντας τη βάρκα να πλησιάζει, όχι σε κάποιο απόμακρο σημείο, αλλά εκεί ακριβώς που ήταν ο κόσμος, πολλοί ήταν αυτοί που σηκώθηκαν να παρακολουθήσουν το «θέαμα».

giosonas_lathro4

giosonas_lathro1
Ένας (…) άνδρας του Λιμενικού κατέβηκε στην παραλία και προσπάθησε να κάνει νόημα στον βαρκάρη να μην βγάλει τους λάθρο μέσα στον κόσμο, αλλά χωρίς επιτυχία. Τελικά κατέβηκαν λίγα μέτρα παραπέρα, όπου τους παρέλαβε ο Λιμενικός και τους απομάκρυνε από την παραλία.
giosonas_lathro2
Τέτοιες σκηνές είναι καθημερινές στο νησί της Χίου πλέον, με συνεχείς αφίξεις παράτυπων μεταναστών και τους Λιμενικούς να τους συγκεντρώνουν σε συγκεκριμένα σημεία, όπου τους παραλαμβάνει Κτελ και τους πηγαίνει… ποιος ξέρει που…
giosonas_lathro6
Καλοκαίρι 2015… «Ζήσε το μύθο σου» στα ελληνικά νησιά…
giosonas_lathro3
Ι.Γκορ.
hellasforce

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com