Translate

Τι ακριβώς θα συμβεί το Σεπτέμβριο του 2015;

Πολλά ακούγονται για τον Σεπτέμβριο του 2015. Κόκκινα φεγγάρια, ο ερχομός του αντίχριστου, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, αστεροειδής θα χτυπήσει την γη, κλπ, κλπ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας βάλω να σκεφτείτε κάτι. Γιατί όπου σταθείς και όπου βρεθείς οι συζητήσεις για το μέλλον μας είναι δυσοίωνες και γεμάτες καταστροφολογία;

 Η απάντηση είναι απλή. Οι άνθρωποι λόγω της ζωώδης κατάστασης μας, φοβόμαστε περισσότερο και αγαπάμε λιγότερο. ΝΑΙ το αντίθετο του φόβου είναι η ΑΓΑΠΗ και όχι το Θάρρος όπως πολύ πιστεύουν.Δυστυχώς αυτοί που ”τρέχουν” την ανθρωπότητα το γνωρίζουν αυτό. Για ποιο λόγο νομίζετε ότι γίνονται πόλεμοι κάθε λίγο και λιγάκι; Ο πόλεμος γυρνάει το άνθρωπο πίσω, σε μια ζωώδη κατάσταση και μηδενίζει το ”κοντέρ” της πνευματικής του εξέλιξης. Και αυτό γίνεται ξανά, και ξανά, και ξανά, χιλιάδες χρόνια τώρα.

Φτάνοντας στο σήμερα θα έλεγα ότι ο πόλεμος γίνεται σε επίπεδο συνείδησης, και αυτό γίνεται καθαρά και μόνο λόγω τεχνολογίας.

Τι πρόκειται λοιπόν να γίνει το Σεπτέμβριο του 2015 ; Η απάντηση είναι κατά την άποψή μου πολύ απλή.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.


Την απάντηση την δίνει η Κβαντική μηχανική. 

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΕ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Εν ολίγοις φίλοι μου Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Εδώ εξηγείται κατά την γνώμη μου και ο παντεπόπτης οφθαλμός, οποίος συμβολίζει τον έλεγχο της ανθρωπότητας μέσω της συνείδησης της.

Καλλιεργώντας τους φόβους μας, κρατάνε την συνείδηση μας αλυσοδεμένη και δεν μας αφήνουν να εξελιχτούμε.

Ας είμαστε λοιπόν θετικοί για το μέλλον, και ας προσέχουμε τι πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβεί.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται γραφικά το μόνο το οποίο έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε το Video με προσοχή και θα καταλάβετε.


ascending.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com