Translate

Καταπληκτικά πράγματα που θα δείτε μόνο στο Ντουμπάι


Πόσες φορές έχετε ψάξει στο διαδίκτυο για να δείτε ακριβώς τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο.
Αν πρόκειται να δείτε κάτι παράξενο και εκκεντρικό έχετε περισσότερες πιθανότητες να το βρείτε στη Μέση ανατολή και ειδικά στο Ντουμπάι.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είχαν ακούσει ποτέ αυτό το μικρό εμιράτο πριν από 15 χρόνια, ακόμα και σήμερα πολλοί από εμάς το συνδέουν με τον πλούτο, μοντέρνο σχεδιασμό και τον πλούσιο τρόπο ζωής.
Φυσικά, μέσω του διαδικτύου κάποια χαρακτηριστικά του Ντουμπάι έχουν γίνει περισσότερο γνωστά από τους άλλους. Τα πανάκριβα αυτοκίνητα, τα οχήματα της αστυνομίας, οι εκπληκτικές δομές τα υπερλούξ ξενοδοχεία και οι περίεργες προσωπικές τάσεις.
Ένα από τα επτά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μια πολυτελής μητρόπολη είναι «σπίτι» για μερικές από τα ψηλότερες, μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς κατασκευές στον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών η πόλη έχει αυξηθεί σημαντικά χάρη στο να είναι ένα κομβικό σημείο για το εμπόριο και φυσικά το πετρέλαιο.
Ωστόσο,είναι αρκετά προφανές ότι υπάρχουν κάποια πολύ καταπληκτικά πράγματα που μπορείτε να βρείτε μόνο στο Ντουμπάι. Από κατοικίδια λιοντάρια και τίγρης, μέχρι κάδους σκουπιδιών Louis Vuitton και ΑΤΜ για ανάληψη χρυσού, μια από την καθημερινότητα των πλουσίων στο Ντουμπάι!
Η καλύτερη περίοδος για κάποιον να επισκεφθεί το Ντουμπάι είναι από τα τέλη Σεπτέμβρη έως τις αρχές Μαΐου, καθώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ζέστη είναι αφόρητη με τη θερμοκρασία να φθάνει ακόμα και τους 50οC.
Συντακτική Ομάδα Fnews.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com