Translate

Spiegel σε Μέρκελ: «Σταμάτα την παράλογη πολιτική στην Ελλάδα, ενοποίησε την Ευρώπη!»

merkelΝα κάνει βήματα για την ενοποίηση της Ευρώπης και να σταματήσει την παράλογη πολιτική που ακολουθεί στην Ελλάδα καλεί ο Γερμανός Jakob Augstein, εγγονός του ιδρυτή του Spiegel, τη Γερμανίδα καγκελάριο με άρθρο του υπέρ της Ελλάδας στο γερμανικό περιοδικό.
Με άρθρο – ανοιχτή επιστολή προς την Άνγκελα Μέρκελ ο
αναλυτής τονίζει ότι η πολιτική του Βερολίνου τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα έχει προκαλέσει ρήγματα κι έχει υπονομεύσει το πνεύμα ειρήνης που διέπνεε την Ε.Ε. από την ίδρυσή της ενώ αποκαλεί “ανοησία” την γερμανική πολιτική που δέχεται μεν τις εξαγωγές και το ευρώ αλλά λέει όχι στην πολιτική ενοποίηση.
Μάλιστα, η ίδια η Μέρκελ έχει επιτρέψει να γίνεται αυτή η υπονόμευση με δηλώσεις της όπως εκείνη του 2011 που έκανε λόγο για τεμπέληδες Έλληνες, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε στην Ευρώπη ο ένας να έχει όλη την ώρα διακοπές κι ο άλλος να μην έχει σχεδόν καθόλου».
Όμως, όπως λέει το περιοδικό ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος δουλεύει σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ 2039 ώρες το χρόνο, ενώ οι Αμερικανοί 1786, οι Ιταλοί 1786 και οι Γερμανοί μόλις 1405.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com