Translate

“Απίστευτη ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ στην Εκπομπή του” VIDEO


“Απίστευτη χυδαιότητα και εμετική εμπάθεια επέδειξε για μια ακόμα φορά ο εκλεκτός νεοσσός του κ. Αλαφούζου Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Στη χθεσινή απογευματική ειδησεογραφική του εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επέδειξε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για την ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου των Αθηνών πρωτοφανή για δελτίο ειδήσεων αισχρότητα.
Ξεπερνώντας κάθε όριο λοιπόν και ενώ το ρεπορτάζ έδειχνε τους δημοτικούς συμβούλους που εξέλεξε η Χρυσή Αυγή, ο Μπογδάνος έκανε σχόλιο για το έντονο “μακιγιάζ” (!) της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, ενώ αμέσως μετά και ενώ η ρεπόρτερ έλεγε για τις θέσεις που έκατσαν οι εκλεγμένοι με τη Χρυσή Αυγή δημοτικοί σύμβουλοι, ο “πολύς” Μπογδάνος αναρωτήθηκε αν η Ουρανία Μιχαλολιάκου ΧΩΡΕΣΕ στη θέση της! Περιμένω εκπροσώπους των ευαίσθητων για τα ανθρώπινα δικαιώματα ΜΜΕ και του πολιτικού “δημοκρατικού” τόξου να διαμαρτυρυθεί για τον απροκάλυπτο ρατσισμό του μισογύνη Μπογδάνου.
Αναρωτιέμαι επίσης αν οι χυδαίες ειρωνίες του εξυπνάκια cool Μπογδάνου θα γίνονταν ποτέ για τον υπέρβαρο Πάγκαλο ή τον Βενιζέλο ή την κοντή Παπαρήγα. Και πως θα αντιδρούσε τότε όλος ο πολιτικός κόσμος; Απαιτούμε δημόσια συγνώμη από τον ίδιο τον παρουσιαστή και το κανάλι που τον έχει προσλάβει για την ρατσιστική συμπεριφορά και τη δημόσια προσβολή που έκανε σε όσους συμπατριώτες μας δεν ανταποκρίνονται στο πρότυπο ομορφιάς του κυρίου Μπογδάνου.
Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!”
Γρηγόρης Χαραλαμπόπουλος
 nullnull null

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com